Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Не мога да повярвам какво се случи току-що! Извинете, нандибанкова, но тук сме сериозни хора, които стоят зад думите си, и не е прието да трием, дори да редактираме коментарите си!!!:(
(Аз съм живият пример.)
Замислих се...

Можеш да наричаш някого всякак, понеже е направил погрешен избор, но това само показва, че ти пука за него. Да сте ме видели да обиждам теста, понеже се е fuck-синирал? Не! Радвам се за него даже...

"Ситуацията със сигурността в Украйна продължава да бъде непредсказуема поради нарастващите заплахи от руски военни действия и може да се влоши с малко предупреждение. Американските граждани в Украйна трябва да заминат незабавно, като използват търговски или други частни транспортни възможности. ... "
Па тая глупост с Русия и Украйна съвсем изби рибата. Още по-фалшива ситуация и от короната. Уж трябва да има конфликт, само дето никой не знае какъв е. Поредната постановка.

Можеш да наричаш някого всякак, понеже е направил погрешен избор, но това само показва, че ти пука за него. Да сте ме видели да обиждам теста, понеже се е fuck-синирал? Не! Радвам се за него даже...
Да се гръмне ако ще, на мен не ми пука за него :)

Па тая глупост с Русия и Украйна съвсем изби рибата. Още по-фалшива ситуация и от короната. Уж трябва да има конфликт, само дето никой не знае какъв е. Поредната постановка.
Айде сега, ти в такава романтична идея като криптото повярва, пък сега искаш да се изкараш големия скептик...

Да се гръмне ако ще, на мен не ми пука за него :)
То си е гражданска война от години...

Айде сега, ти в такава романтична идея като криптото повярва, пък сега искаш да се изкараш големия скептик...
Извинявай, но точно ти на предната страница питаше за криптото :D А аз че съм скептик, това би трябвало да се вижда в почти всеки мой пост.

Направиха хората още по големи скотове и овълчени. Изпилиха им нервите.
Ако Откровение ще се случва, все повече си мисля, че това му е началото. То все пак е описано като доста дълъг процес, може би няколко века.

Направиха хората още по големи скотове и овълчени. Изпилиха им нервите.
Ако Откровение ще се случва, все повече си мисля, че това му е началото. То все пак е описано като доста дълъг процес, може би няколко века.
Поддават се слабохарактерните, страхливите, бояджиите ако щеш. Аз от 38 г. съм си един и същ идиот, и нищо не може да ме промени :D

Аз от 38 г. съм си един и същ идиот и нищо не може да ме промени :D
Ми то ти си стар вече, отишъл си, и да искаш - ква промяна? Дъртофелник! :D

(Модераторите, бе въведете неква горна граница и да останем само 19-20 годишните. Напълни се с пенсии помнещи каратеката тука...:))

Поддават се слабохарактерните, страхливите, бояджиите ако щеш. Аз от 38 г. съм си един и същ идиот, и нищо не може да ме промени :D
Има различни характери.
Според мен, обаче обществото се промени. Всеки си реагира по различен начин, но не ви ли се струва, че дори зад тези ваши "шеги" прозира чувството, че ни измамиха като общество, отново ни лъзнаха и нещата са доста сериозни всъщност.
Аз съм от тия, които не им се получава да са безучастни към другите хора. Дори, когато съм си бил достатъчно ок да си живея живота, някак си вътрешно доста често ме е човъркало от тази върколашка черта у хората.

Сега, след като ще "разхлабва" положението и ваксърите са в нещо, като щок!

274230521_10228213985001040_8247904563835462708_n.jpg

От 200 години щатите нямат година без да са намесени във война или военен конфликт. Чакай, това е за другата тема :)

Последно редактирано:
От 200 години щатите нямат година без да са намесени във война или военен конфликт. Чакай, това е за другата тема :)
Имат, докато беше Тръмп и затова го разкараха набързо. Не им е удобен за политиката, въпреки че им беше най-добрият избор.

Горе