Не ме карай да ти вярвам бе добитък, имам гарантирано Конституционно и човешко право, да им откажа чудовищните експерименти, имам право дори да съм НЕправ по тоя въпрос.Никой не МЕ е набол насила. Теб някой насила сипва ли ти ракия в устата? Обяснявал съм неколкократно, че ако аз легна болен и автоматично ставам в неплатен отпуск. И ако се бях усложнил съм един месец назад с всичко. Та съм си преценил риска и плюсовете и минусите.
Има мнооого по-вредни неща от ваксината, повярвай ми.
И който им отказа почнаха да го набутват в концлагери (Австралия), в Канада газиха мирно протестиращи с коне, в Амстердам убиха няколко в мирен протест, в Австрия 3500 евро глоба и затвор, в Гърция по 100 евро месечно и то точно пенсионерите атакуваха.
Не ми казвай аз на какво и на кого да вярвам, инокулиран боклук! Вярвай на когото искаш, махайте ни се от очите!
Половината научен свят е разделен, Нобелови лауреати в това число. Ти, микроб, смееш да ми викаш антиваксър, и да ми обясняваш на какво да вярвам.
Все едно сме в средните векове!
Инфото на баш тия фашаги ти е пред очите, най-официалното възможно. Толкова е стряскащо, че чак не му вярвате.
Всъщност ваксиниран съм по пълна програма, има минимален процент риск. Туй вашето не е ваксина, да не се окаже накрая, че е оръжие за масово поразяване!