Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Разбира се, че не! Дори го насърчавам.
уважавам правото ти да рискуваш с корпоративни препарати. Ти защо не уважаваш моето право да НЕ рискувам?
Тъп антиваксър, резултат от еякулация, путиноид, още какви ни наричахте? Конспиратор, престъпник, какво още? Ето затуй ви псувам, не щото сте се наболи.
Ае молим, спри да лицемерничиш. Ти влезе с псувните и обидите в темата, а сега си света вода и обиден го раздаваш :D

Ае молим, спри да лицемерничиш. Ти влезе с псувните и обидите в темата, а сега си света вода и обиден го раздаваш :D
Човекът каза, че ги псува за здраве, тоест, прави го добронамерено. ;)

Човекът каза, че ги псува за здраве, тоест, прави го добронамерено. ;)
Само в България изразът "Аре бе х*й. Къде се изгуби бе да те е*а?" е проява на истинска загриженост към близък човек. ;)

Да не правим детска градина тука!
Жалко е дърти магарета да квичите като ощипани моми, и да се жалвате на възпитател Блинки
Имам си Конституционно гарантирани права, вашите ( и моите) мъчители си обърсаха задника с тях, начело с президента.
Псуването ви е най-малкото, вие сте престъпници!
Псувам ви за здраве!
Ако мине фашимерския номер тия експерименти да станат задължителни... Организмите ни ще станат като уиндоуски компютър. Прави си някакви неща бакграунд, приказват си с Кораба майка, за тебе ако остане процесорно време - остане.
Имаш право само да си платиш за хардуера, тока и нета. Корпорацията има грижата да го ъпдейтва и ползва както намери за добре.

Ако бяхте чели EULA на уиндоус - много прилича на информираното съгласие преди инокулация.
Могат да си правят квото си искат с тебе, ти се отказваш дори от собствения си задник. Написано е с черен шрифт на бял фон.
И двете Били ги е писал под индиго!

Последно редактирано:
"Служители на Агенцията за цифрова трансформация (DTA) се противопоставиха на използването на предложената от австралийското правителство схема за цифрова идентичност за деанонимизиране на акаунти в социалните медии. Бившият министър на заетостта, работната сила, уменията, малкия и семеен бизнес Робърт Стюарт предложи използването като начин за спиране на онлайн тролването, съобщи Crikey.

Австралийското правителство проучва начини за проверка на възрастта и самоличността на гражданите онлайн. DTA изготви законопроекта за доверена цифрова самоличност и комисарят по електронната безопасност проучва програма за проверка на възрастта, за да помогне да се определи възрастта на всеки, който използва устройство за достъп до интернет. Такива предложения са направени от правителства по целия свят и са повдигнали няколко опасения за поверителността и свободата на словото.
dig-d.jpeg

Изтекли протоколи и бележка от среща през октомври 2021 г. между DTA и Службата на комисаря по електронната безопасност предполагат, че служителите на DTA са били изненадани да чуят бившия министър Стюарт Робърт да предполага в интервю за Sky News, че схемата за цифрова идентичност може да се използва за идентифициране хора зад анонимни акаунти в социалните медии.

„Не е голяма стъпка напред да кажем: добре, почакайте, може би трябва да използваме цифрова идентичност за […] области, където идентичността трябва да бъде доказана“, каза министърът тогава.

„Поискано ли е от DTA да предприеме някакви действия във връзка с тези публични коментари?“ гласи част от бележката от офиса на комисаря по електронната безопасност.

Протоколът от срещата разкрива, че служителите на DTA се противопоставиха на използването на схемата за цифрова идентификация за деанонимизиране на акаунти в социалните медии: „Отбелязаха, че все още се опитват да държат други идеи/предложения за цифровата идентификация на разстояние.“
---

Синхронно с:
Наистина ли са достатъчни само 4 дози за да бъдете считан за напълно ваксиниран? Звучи като теория на конспирацията, и австралийските власти (оторизираните) мислят така.

О, не, има ли връзка? Дали има или няма "връзка с ваксинацията"??:)

(Тва е мечтата на римайнда, между другото: масова, ако може и непожелателна, ваксханация и пълна интернет деанонимизация, за спиране на ковид и руската дезинформация и "спасяването на животи". От тва, което съм чел, с такова впечатление съм останал... Лошо няма, важното е мечти да има.:) )

Минутка за изкуството...:)

"Нарисувал съм (не аз, тоя художника) картина на науката. Ще споделя и два цитата от предишните два века. Тези два цитата и последните две години трябва да предоставят достатъчно контекст за картината.

„Ние сме в навечерието на нова Реформация и ако имам желание да живея тридесет години, то е, за да видя крака на науката върху вратовете на нейните врагове“. – Написано през 1859 г. от Т. Х. Хъксли (известен натуралист и дядо на Олдъс Хъксли)

„Във всяка епоха хората, които ни искат под палеца си, ако имат някакъв разум, ще предложат специфичните претенции, които надеждите и страховете на тази епоха правят най-силни. Те „осребряват“. Било е магия, било е християнство. Сега със сигурност ще бъде наука”. – Написано през 1958 г. от CS Lewis
triumph-of-science-painting.jpg

Минутка за изкуството...:)

"Нарисувал съм (не аз, тоя художника) картина на науката. Ще споделя и два цитата от предишните два века. Тези два цитата и последните две години трябва да предоставят достатъчно контекст за картината.

„Ние сме в навечерието на нова Реформация и ако имам желание да живея тридесет години, то е, за да видя крака на науката върху вратовете на нейните врагове“. – Написано през 1859 г. от Т. Х. Хъксли (известен натуралист и дядо на Олдъс Хъксли)

„Във всяка епоха хората, които ни искат под палеца си, ако имат някакъв разум, ще предложат специфичните претенции, които надеждите и страховете на тази епоха правят най-силни. Те „осребряват“. Било е магия, било е християнство. Сега със сигурност ще бъде наука”. – Написано през 1958 г. от CS Lewis
triumph-of-science-painting.jpg
Туй тяхното дори не се доближава до наука. Дотук видяхме варварска цензура, убийства, мачкане на невъоръжени хора.
Именно научните похвати забраниха, криминализираха и унищожиха. Все едно гледаме науката на Сталин. Вече и лагерите си построиха, за да е приликата пълна.

Социалната психология също е наука. Масов експеримент за склоняване към вяра в и приемане на абсурдни, безполезни, ограничаващи свободите и увреждащи здравето субстанции (и прилежащата им система за проследяване и идентификация). Водещ към много по-мощна такава система за контрол (щото им е много, неизмеримо по-угодно, удобно, а не щот са зли злодеи и кроят как да ви е кофти; за невярващите отбелязвам). Вкл. контрол на генетично ниво, биологичен контрол, пълен дигитален контрол (става дума за оцелелите след експеримента) - тия работи са реална наука. Не е готина за нас, но е реална.

Ванчо, Ванчооо, аз ли ти наливам алкохол в устата, я кажи? Това безвредно ли е? Ми то си е мое решение какво си слагам. А и си имам основания да го правя, ама не си ти човекът, на когото да се обяснявам.

Ванчо, Ванчооо, аз ли ти наливам алкохол в устата, я кажи? Това безвредно ли е? Ми то си е мое решение какво си слагам. А и си имам основания да го правя, ама не си ти човекът, на когото да се обяснявам.
@IvanKirov поради по-острия си тон остана като че ли неразбран или поне аз така си мисля. Идеята е, че като седнеш в заведение никой не те задължава да си купуваш украинска водка или нямаш право да влизаш, докато при ваксините имахме такъв период.

При алкохолно натравяне нито бармана, нито собственика не поемат и не трябва да поемат отговорност. При последствия от почти задължителната ваксинация (имаше и такива моменти) също няма отговорни при евентуални странични (д)ефекти. Защо, след като всички са толкова убедени в перфектността на ваксината? Един вид излиза "гарантираме, че всичко ще е 6, но все пак се подпиши тук, че ако евентуално стане нещо да се оправяш сам.

То и за АЕЦ Чернобил викали едно време на 6-ти май "Излизайте, нищо му няма на въздуха" и след години виждаме последствията от това, но вече е късно, всеки вдига раменете и виновни няма. Не казвам, че и с ваксините е така, но нека всеки сам си избира, именно там е разковничето по този безкраен спор. След като лицето "Х" се е ваксинирало и има гаранцията, че няма да се разболее или поне няма да го усети (ще го мине леко) какъв му е проблема, че човека до него не е ваксиниран?

Последно редактирано:
То и за АЕЦ Чернобил викали едно време на 6-ти май "Излизайте, нищо му няма на въздуха" и след години виждаме последствията от това
Аз го дишах тоя въздух, ужкем нищо му нямаше, ама - е.....

Аз го дишах тоя въздух, ужкем нищо му нямаше, ама - е.....
Ами и при мен нещо такова, макар че не съм осъзнавал, че дишам още (т.е. съм бил малък). Маски носили ли са тогава? По време на Черната чума са носили, а за Чернобил НЕ. Всичко е ОК! Задължителни прегледи за евентуални последствия или измисляне на лечения? Рядко излизане и жандармерия по улиците? Времеви час за пазаруване за пенсионери? А виновни? Не! Отговорни няма, както и сега. Затова нека всеки сам си решава какво да диша, какво да си инжектира и с кой да сяда на 1 маса - вакс невакс и маймуна и т.н.

Ами и при мен нещо такова, макар че не съм осъзнавал, че дишам още (т.е. съм бил малък). Маски носили ли са тогава? По време на Черната чума са носили, а за Чернобил НЕ. Всичко е ОК! Задължителни прегледи за евентуални последствия или измисляне на лечения? Рядко излизане и жандармерия по улиците? Времеви час за пазаруване за пенсионери? А виновни? Не! Отговорни няма, както и сега. Затова нека всеки сам си решава какво да диша, какво да си инжектира и с кой да сяда на 1 маса - вакс невакс и маймуна и т.н.
Имах някакви много досадни бързорастящи плевели в градината тогава и влизах с Гайгер-Мюлеровия брояч, веднага те насочваше към марулките - сочни, пресни, излъчващи здраве, за салатка. Ох мамооо...

Иначе, не знам човек, то хубаво всеки си решава, ама.. Ако имат психични отклонения нещо, как ще решават? Ето, човекът е министър на здравето и си казва директно:
„Ако нямате пълните си три, да го кажем направо, вие сте луди“

Мисля, че "Трябва да се отнасяме към този Нов световен ред… този нов свят на Covid по-внимателно, дори в собствените си домове, с високо ниво на грижа и предпазливост", както каза същият през 2020:

Явно "нов свят на ковид" и "нов световен ред" са тъждествени термини в главата на министъра. А как се е стигнало изобщо до грешката на езика? Какво общо имат двете понятия, че да се бъркат? Защо изобщо този термин от дивите теории на конспирацията присъства в главата на министъра?

Интересно (да не е луд нещо)...
31d42e9ca8b0b18893e7cfd52cdf24b7

Последно редактирано:
@етерИум, някаква грешка на езика е станала. Няма такова животно като Световен ред. Убеден съм, че всички фармацевтични компании, технологични гиганти като Google, FB, банките и политиците са отдадени изцяло за здравето, просперитета и благоприличието на света. Който не е съгласен с това твърдение е както казваше Буш след 9/11 "почитател на Conspiracy Theories", защото както знаем един брадат човек в пещера е виновен за този терористичен акт.

п.с. И да я земезиш с нещо тази салатка...така на голо не е хубаво...

За тва говорим, Нанде.

Ти и ти май си опитала марулките, вегетарианка от малка.. Яди ли?
ядАх и на манифестация бях като малко чавдарче, мисля.. Ама, бързам да уточня, че при мен е по наследство. o_O

Цъ, не позна. Не съм помирисвал и бира от три дни.
Пак не разбрах ние дето не сме инокулирани кво ви бъркаме в задниците дето заприличаха на игленик.

Тоя сайт е пълен шит, дейба...o_O Двоен пост..

Горе