Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Там е работата обаче, че тези идиоти отлично знаят, че нито маските работят, нито мерките, нито препаратите, нито сертификатите. Отлично знаят, че ние "конспираторите" много правилно разбираме ситуацията, защото и те я разбират по същия начин. Разликата е само в интереса. Затова те ще си налагат мерките, ще си приказват измислиците по медиите без да ги вярват и няма въобще да ги интересува кой с какво е несъгласен - защото такъв им е интереса.

По тази причина всъщност няма никакъв смисъл да се дискутира кой вирОс колко вреден бил, кои мерки какво правили и т.н. Това е все едно да спорим с Нанди как и колко са вредни цигарите... всеки знае, и тя знае, но просто не е в неин интерес да ги спира, затова няма никакъв смисъл от дискусии. Има смисъл само от действия. Тия тъпанари трябва по някакъв начин да разберат, че не ни интересува тяхното мнение и мерки. Даже въпреки че по принцип съм против грубото държане във форума, до някъде съм съгласен с псувните на Ванчо към джихадистите. След като години им приказвахме културно, и въпреки това те още искат да се бъркат в живота ни, явно трябва да се мине в по-груба фаза.

Сега ако пак започнат с цирковете се надявам да няма много диалог, щото доказано няма много ефект (както мерките), а направо да се пристъпи към действия по изчистването на тая гнусна сган.

Даже въпреки че по принцип съм против грубото държане във форума, до някъде съм съгласен с псувните на Ванчо към джихадистите. След като години им приказвахме културно, и въпреки това те още искат да се бъркат в живота ни, явно трябва да се мине в по-груба фаза.
Не само да се бъркат в живота ни. Опитват да го прекратят.

Реших да видя какви са настроенията в бг-мамма, където както знаем всички са про-ковид настроени, но този път гледам един леко проглеждащ индивид. Ето последните му мнения в темата там - 1, 2, 3, 4. И малко цитатче от тях за превю:

Тъжен съм и разочарован, толкоз. Не знам. Чуствам се излъган, подведен от СЗО и от докторите на които повярвах в крайна сметка. Много добре си спомням, че казаха, че трябва да се ваксинират 60/70% от хората в една държава и вируса ще бъде победен. Сега като истински финикийци се измъкват и оправдават с мутации и пр. щуротии. Ами да не са давали тогава такива обещания в началото.

Реших да видя какви са настроенията в бг-мамма, където както знаем всички са про-ковид настроени, но този път гледам един леко проглеждащ индивид. Ето последните му мнения в темата там - 1, 2, 3, 4. И малко цитатче от тях за превю:
Нали уж са ваксинирани огромна част от хората? Нали казваха, че ако се ваксинираме няма да има повече проблеми. Интензивни отделения и пикове. Реално нищо не се е променило.
Уф мързи ме и там да им показвам официални 3,5 милиона оплаквания и 100 000 умрели...
Промени се, връз ковидните умрели добавиха и ваксаните!

Уф мързи ме и там да им показвам официални 3,5 милиона оплаквания и 100 000 умрели...
Промени се, връз ковидните умрели добавиха и ваксаните!

Няма как, там следят всеки пост и изтриват всичко против убежденията им. Даже ще дам пример. Виж последните изречения в тези два поста:

Birdflower: Малко ме е страх да попитам, но все пак - кой води тази война срещу човечеството и защо?

DeVa: Бърд, изпревари ме. И аз искам да знам кой воюва срещу човечеството? Извънземни ли?

Вчера на предишната страница имаше такъв пост, който казваше нещо от рода че това с короната е война срещу човечеството, и беше написан от някой с 50-60 поста във форума. Той разбира се вече е изтрит, останали са да висят само тези две подигравки към вече изтрития пост. Между другото подигравки от този вид също са типични там.

А този дето го цитирах вчера (Diavolo) е с близо 18,000 поста, което го спасява в случая, но се вижда как другите веднага се втурват да го разубеждават:

TafTaf: Дяволо, зависи къде и каква информация си чел и как я интерпретираш...

Тигър_123: да те попитам, това ти ли го измисли или го прочете някъде... и вярваш ли че е истина или е някаква конспирация..

TafTaf: Дяволо, съжалявам, но не виждам особено да осмисляш информацията, която си чел. Ковид в момента има безброй разновидности...

pril: Колко ПАТЕТИЧНО Diavolo! За съжаление „нещата” не са толкова прости, не са черно-бели както ни се иска....

От едната страна научни изследвания, научни трудове, и няколко милиарда ваксини поставени , а от другата - какво мислят в бг-мама, и разни лафове от фейсбуук. Ми как да ви вземат хората насериозно?

От едната страна научни изследвания, научни трудове, и няколко милиарда ваксини поставени , а от другата - какво мислят в бг-мама, и разни лафове от фейсбуук. Ми как да ви вземат хората насериозно?
Лично познавам комшийката на един дето пукна 2 месеца след "ваксина". Бяха приятелски семейства, много рева след като го заровиха.
Кво очакваш - умрелите да станат и да ти кажат как инокулацията го е убила?
На тия дето са на легло им се хилиш като *****.
Освен туй няма как да знаеш колко точно са инокулирани. Виждаш, СМРАД-овете трият инфо за всеки пострадал.
Модерацията прави от всеки форум - кенеф.
"От едната страна научни изследвания, научни трудове"
Ми да, патологът лично ви дойде на крака да ви показва какви поражения прави в сърцето, след набождане.
Базите данни надхвърлиха оплакванията от атомните бомбардировки.
Нобелови лауреати банят, Роб Малоун е персона нон грата у всеки СМРАД, пък му ползват изобретението да ви манипулират като добитък.
Що не се бодете 100 пъти, нас да не закачате?
Ходи пак пищи на възпитателя, пак ще ти го кажа. Нямам против да си поемате рисковете и последствията. Само не ми ги пробутвайте на мен.
Туй ващо не е наука, "света инквизиция" е. И хора убихте, и мачкахте мирни хора с коне, кости трошихте, на всеки дето не ви е по каноните.
Поругахте науката до степен да стане мръсна дума, като сегашното "патриот". За пустите пари с Дявола ортак станахте. Осакатените кучета ги яли! Нали взехте милиардите!

Последно редактирано:
Ооо, мен въобще, ама въобще не ме ебе дали ме взимаш насериозно. Казахме го вече милион пъти - който иска да се боде където и колкото си иска, да се маскира и да се прави на маймуна колкото си иска, само да не ни закача.

След 2.5 години вече всеки е чул, прочел, проверил и си е изградил мнение за нещата. Късно е за убеждения, разубеждения и определения. Живейте си по своя страхлив начин и ни оставете да си живеем по нашия.

Ми как да ви вземат хората насериозно?
Koи хора, като извадим фалшивите сертификати то няма и 20 % се набодохте.
Хората вас не вземат насериозно, само най-лековерните се подложиха на експеримента. После напълниха черната статистика.
Както Сталин каза - за един трагедия за милион статистика.

След 2.5 години вече всеки е чул, прочел, проверил и си е изградил мнение за нещата.
Пропускаш най-важното: почти всеки вече го е изкарал. Май само аз още не съм, дейба мега гига заразния вирОс. Все на добрия стар грип се нахендрям. :)

Пропускаш най-важното: почти всеки вече го е изкарал. Май само аз още не съм, дейба мега гига заразния вирОс. Все на добрия стар грип се нахендрям. :)
Пропускаш най-важното: ако беше реагирала с паника, увеличени дози антибиотици и може би дори експериментална химия, сега щеше да го наричаш Ковид това на което си се била нахендрила :)

Няма не искам - кикимората отсега се зъби, още от лятото пак да ни запират като добичета.
В автобуса може, в планината не може.
Едно време червените изверги тъй са мачкали народа, без грам логика, просто да усеща кой е отгоре!
Само дето едно е да симулираш копане на канал, друго е да ти наливат квото и когато решат, без да имаш думата за това. И да се подшишеш, че си е на твоя сметка и отговорност.
Тия надминаха и фашагите.

Да правят ваксината задължителна, и да се приключва с тая агония на антиваксърите. Или който не иска - ще плаща глоба, задето 90% неваксинирани са по болниците и хабят средства - ще плащат за тях. От тези само ще се махнат хората с автоимунни заболявания, и още 2-3 типа групи бяха - и другото под ножа - да гледаме сеир.

Да правят ваксината задължителна, и да се приключва с тая агония на антиваксърите. Или който не иска - ще плаща глоба, задето 90% неваксинирани са по болниците.

п.с. Няма сми да ревеш на възпитателката, и да иска не може да ме спре да те попържам. Пробвайте ако искате, досега никой не е успял.
По английските болници 80 % са "ваксинирани", може сам да си провериш.

Последно редактирано от модератор:
ако беше реагирала с паника, увеличени дози антибиотици и може би дори експериментална химия, сега щеше да го наричаш Ковид това на което си се била нахендрила
Не беше ковид. Резултатът от теста за антитела ми беше: 0.00 :)

Или който не иска - ще плаща глоба, задето 90% неваксинирани са по болниците...
Само дето тия проценти дето си видял са пълна илюзия. Това съм го обяснявал преди. Има огромно значение какъв % са боцнатите. В идеалния случай ако са точно 50%, само тогава можеш да имаш еднакво количество представители на боцнатите и не-боцнатите и да ги сравняваш директно.

Освен това е много важно и кои възрастови групи са боцнати. Пак в идеалния случай, трябва да сравняваме само застрашените възрастови групи. При младите просто няма значение дали са боцнати или не, те по начало не са застрашени по никакъв начин. Участието на младите хора в статистиките с боцнати е паразитно - само допълнително изкривява статистиките.

Не беше ковид. Резултатът от теста за антитела ми беше: 0.00 :)
Не си кихнала в лабораторията преди теста, не са ти дали резултат с милиони антитела.

Само дето тия проценти дето си видял са пълна илюзия. Това съм го обяснявал преди. Има огромно значение какъв % са боцнатите. В идеалния случай ако са точно 50%, само тогава можеш да имаш еднакво количество представители на боцнатите и не-боцнатите и да ги сравняваш директно.

Освен това е много важно и кои възрастови групи са боцнати. Пак в идеалния случай, трябва да сравняваме само застрашените възрастови групи. При младите просто няма значение дали са боцнати или не, те по начало не са застрашени по никакъв начин. Участието на младите хора в статистиките с боцнати е паразитно - само допълнително изкривява статистиките.

Не си кихнала в лабораторията преди теста, не са ти дали резултат с милиони антитела.

Нали го минавахме това с теб преди 50-тина страници? Има страни, има и статистики, и съм ти ги пращал, и сме го обсъждали - защо отново същото?

Горе