Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
@IvanKirov поради по-острия си тон остана като че ли неразбран или поне аз така си мисля.
Колко да ми е остър тона, трябваше да обърна другата буза по библейски, като ми викат путиноид конспиратор станиолена шапка тъп антиваксър и неук дебил.
Фарма фашимерията виждаш - като обърнеш другата буза ти нашиват втора, трета, вече и за пета доза натискат.
Тия няма да се спрат докат капят паричките, кой умрял умрял, негов си проблем.
Бурла толкоз забогатя, че сигурно вече го е гнус от нас бедните. Както пръскаш против колорадски бръмбар изпитваш ли емпатия?

"
Тоя сайт е пълен шит, дейба...o_O Двоен пост.."
Мъчиха се да ни банят, и не им работи синхронизацията на нодовете. Един от сървърите не е разбрал, че си баняна. И при мене беше тъй.

ядАх и на манифестация бях като малко чавдарче, мисля.. Ама, бързам да уточня, че при мен е по наследство. o_O
Е поне пионерче да е че да си запазиш статута на "кака".

Ами и при мен нещо такова, макар че не съм осъзнавал, че дишам още (т.е. съм бил малък). Маски носили ли са тогава? По време на Черната чума са носили, а за Чернобил НЕ. Всичко е ОК! Задължителни прегледи за евентуални последствия или измисляне на лечения? Рядко излизане и жандармерия по улиците? Времеви час за пазаруване за пенсионери? А виновни? Не! Отговорни няма, както и сега. Затова нека всеки сам си решава какво да диша, какво да си инжектира и с кой да сяда на 1 маса - вакс невакс и маймуна и т.н.
Благодарение на Чернобил се сдобих с тежка алергия.

@IvanKirov поради по-острия си тон остана като че ли неразбран или поне аз така си мисля. Идеята е, че като седнеш в заведение никой не те задължава да си купуваш украинска водка или нямаш право да влизаш, докато при ваксините имахме такъв период.
Съвсем разбран си е той - няма нужда да му ставаш пиар.
Перфектен изказ има и винаги с умиление го чета.

... Все пак не съм 100% убеден че са го пускали във всички заведения и преди локдауните.

Споко, и аз съм Чернобилисан, но доказателства за пряка връзка имаш ли? Само косвени. Някой от тези, дето са твърдели, че за БГ няма опасност и всичко е ок да е осъден? Не! Обезщетение? - не! Кога разбрахме последствията...след 20-30г. Какво те кара да си мислиш, че сегашната ситуация не е подобна? Нека всеки сам си избира и поема риска.

Не, грешиш дълбоко. Ама нищо, споделяй и ни просвещавай. А аз скоро 4 дозичка.
Малко е тва.
Наистина ли са достатъчни само 4 дози за да бъдете считан за напълно ваксиниран? Звучи като теория на конспирацията, и австралийските власти (оторизираните) мислят така.

Изоставаш с една доза.

Споко, и аз съм Чернобилисан, но доказателства за пряка връзка имаш ли? Само косвени. Някой от тези, дето са твърдели, че за БГ няма опасност и всичко е ок да е осъден? Не! Обезщетение? - не! Кога разбрахме последствията...след 20-30г. Какво те кара да си мислиш, че сегашната ситуация не е подобна? Нека всеки сам си избира и поема риска.
Да, предната година ми нямаше нищо, след киселинните джанки вече бях бая зле. Съвпадение? Едва ли...

Да, предната година ми нямаше нищо, след киселинните джанки вече бях бая зле. Съвпадение? Едва ли...
Хахаха well said. Освен да предложим да се прокара закон да приемаме хранителни добавки против язва. Е, ти пак ще имаш язва ама няма да те боли така. А тия, които откажат вече няма да са "горе на черешата" или джанката.
Бтв така наречената "свръх доза" при наркоманите реално се дължи основно на факта, че забравят да дишат, докато са в транс. Наред с други като забавено сърцебиене, "спящ мозък" и т.н. т.е. те не умират от самия наркотик. Убити са от тъпотията си, че са забравили да дишат или сърдечна недостатъчност. Еми дай и по един такъв бустер да легализираме и задължим всички. Както каза един наемен убиец от филм "аз не го убих. Аз натиснах само спусъка. Куршума го уби". И експертизата това и показа де. Не е умрял от бой, а от изстрел. Причина за смъртта - куршум в предния лоб...

Последно редактирано:
Аз ги приемам съвсем насериозно тия неща, нищо че се бъзикам.

Има и хубави неща напоследък във връзка със здравето. Например, че науката много напредна и се разбраха много неща, които не се знаеха преди. Ето, че британски професор е открил поредното обяснение за многото кръвни съсиреци, които се появяват в последно време (предимно при инжектирани).

Говорейки ексклузивно за Express.co.uk, професор Марк Уайтли – водещ консултант по венозна хирургия – предупреди, че кофеинът може да доведе до „лепкава кръв“, като по този начин увеличава риска от кръвен съсирек. „Дехидратацията засяга съставките на кръвта, правейки кръвта по-гъста и „лепкава“, посочи професор Уайтли. "Кръвта тече по-бавно във вените, отколкото в артериите. Следователно дехидратацията може да увеличи шансовете за развитие на кръвен съсирек във вените."

За щастие ваксата срещу короната все още е безопасна и ефективна, според подбрани професори по медиите. За нея не са открили връзка със съсиреци и други.

madonna-mia-1.jpg

just do it

Чаят и кафето не изчерпват животозастрашаващите фактори обаче.

"Вероятно никога не сте знаели колко опасни за живота са всъщност тези фермери.

Те не само унищожават нашата красива планета с тор и азот, но с малко лош късмет ви дават и корона.

Сякаш азотът и торът не са достатъчни, RIVM (холандският Национален институт за обществено здраве и околна среда към Министерство на здравеопазването, социалните грижи и спорта) са провели проучвателно проучване и изглежда, че имате по-голям шанс за положителен корона тест, ако живеете близо до животновъдна ферма.

Казват, че не знаят на какво се дължи това, тъй като вирусът (който никога не е доказан) според тях скача само от човек на човек, а не от животно на човек. Така че тогава причината трябва да е качеството на въздуха, но преди това те трябва да извършат последващо разследване.

Това изследване се отнася за периода преди омикрон да се появи на сцената и те заключават следното в RIVM:

От предишни научни изследвания е известно, че животът в близост до животновъдни ферми се отразява на здравето. Има проучвания, описващи положителни ефекти от живота в близост до животновъдни ферми, и проучвания, описващи отрицателни ефекти. Например, астмата и алергиите са по-рядко срещани сред жителите, живеещи в близост до животновъдни ферми. От друга страна, местните жители имат по-висок риск от пневмония от средния. Програмата за изследване на ковид19 и качеството на въздуха провежда обширни изследвания на връзката между качеството на въздуха и короната. Специално внимание ще бъде отделено и на различни източници на замърсяване на въздуха (пътен трафик, селско стопанство, промишленост и др.).

Накратко, още една хубава и неясна история, която никой не може да използва, но която "случайно" сочи в посоката на фермера за сетен път."

Стойте далеч от селскостопански обекти в името на отрицателният си тест.

Има и хубави неща напоследък във връзка със здравето. Например, че науката много напредна и се разбраха много неща, които не се знаеха преди. Ето, че британски професор е открил поредното обяснение за многото кръвни съсиреци, които се появяват в последно време (предимно при инжектирани).
Мда, науката и други начини откри да прави кръвни насядания, баш като "светата" инквизиция станаха. С леката корекция, че ни бият да им тестваме препаратите, не за маски. Копоите на Торкемада:
Куки.jpg

Явно вече се е загубил интереса към Укро-Руските глупости, защото пак се канят да ни занимават с измислените си вирОси. Дори не е есен.

"Кунчев: Вероятно носенето на маски ще бъде въведено на национално ниво"

1657716163262.png

Линк към интервюто с пияндето

Горе