Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Тази тема е разводнена от почти началото, когато предложих да се раздели, което за @nandibandi, още тогава беше тъпо, сега и се струва дебилно. Но след две години и половина @AseasRoa е получил прозрение, че @deffnews е бил прав почти в самото начало... на темата.
Ти наясно ли си, че точно ти я разводни този път?

Драмата свърши още след падането на извънредната обстановка...
От Понеделник отново с маски в градския транспорт :oops:

Ти наясно ли си, че точно ти я разводни този път?

От Понеделник отново с маски в градския транспорт :oops:
Аз съм наясно от почти началото накъде тръгнаха нещата, и е съвсем логично да стигнат дотук. Ти обаче не си.

Аз съм наясно от почти началото накъде тръгнаха нещата, и е съвсем логично да стигнат дотук. Ти обаче не си.
Предпочитам да вадиш пици вместо логика. Тема на стотици страници е особен вид тема - най-важни са последните няколко страници, а не първите няколко страници. Особено от гледната точка на някой нов. Всичко назад в тази тема е дълбок архив, в който надали някой би имал желание да рови. Така че нещата не са "стигнали", а "са". Във всеки един момент важното е какво се вижда на последните няколко страници. В момента вместо да се вижда нещо свястно, се виждат лайна. Трябва ли да е така? И трябва ли точно ти да го правиш да е така?

То е ясно за всички - който се е вакснал до сега ще продължи да го прави на 50% (доста хора се отказаха да играят в цирка), а който не го е направил - няма и да го направи.
Нищо не е ясно. Ся ако изтърват Кокорчо за премиер ще пробута закона подобен на Магнитски. Само по посочване от зам министър - отнемат ти всички имущества и сметки, и тия на роднините.
Пусках ви клиповете на Пасков, беше извикал адвокат да коментира проекто закона. В Канада точно туй направиха. Тия няма да мирясат докато не ни избият. Бурла си го каза в прав текст, пусках го тука. 50% от населението трябва да се редуцира, до края на другата година. Който има пари оцелява, който няма го ваксинират с квото са си наумили.
Аз от Файзер вече ме е страх и аспирин да си купя.

когато аз пиша пост, аз отделям време и усилия за това и искам да напиша поста възможно най-качествено. Но когато се появят такива лайна започвам да се питам "Аз въобще какво правя сред тия ненормалници??".
Погрешно приемаш нещата - и твърде лично.

За щастие, написаното остава и всеки чете постовете в удобно за него време. Твоите постове са прочетени и асимилирани от който е трябвало. Точни са, съдържателни и логични - факт. Тежестта им по никакъв начин не е намаляла. Имало е подхлъзване (Дефа получи криза), но това не изменя курса на разговора. Продължаваме напред, като междувременно сме прочели малко хумор, сатира и забава и сме се посмяли.

Няма нужда от драма. :)

Предпочитам да вадиш пици вместо логика. Тема на стотици страници е особен вид тема - най-важни са последните няколко страници, а не първите няколко страници. Особено от гледната точка на някой нов. Всичко назад в тази тема е дълбок архив, в който надали някой би имал желание да рови. Така че нещата не са "стигнали", а "са". Във всеки един момент важното е какво се вижда на последните няколко страници. В момента вместо да се вижда нещо свястно, се виждат лайна. Трябва ли да е така? И трябва ли точно ти да го правиш да е така?
Някак си беше ясно, че ще стигнеш дотук. Въпрос на време. Учителката-ученичка нанди, уж стегнати, пък увити в себе си лъкатушещи размишления за да се стигне до буум, който в момента се покрива с номера на дълготърпящия, който не може вече да търпи.

Ся ако изтърват Кокорчо за премиер ще пробута закона подобен на Магнитски.
За щастие това няма да се случи. Опитите за съставяне на правителство с тия пропаднаха. За жалост, обаче, междувременно могат да прокарат закона тихомълком, както си минаха и закона да излизаме всички на свободния енергиен пазар. Лошото е, че това е плана и ще се случи рано или късно по целия свят. Дедо Клаус го е разписал и мършата на високи места чинно изпълнява.

За щастие това няма да се случи. Опитите за съставяне на правителство с тия пропаднаха. За жалост, обаче, междувременно могат да прокарат закона тихомълком, както си минаха и закона да излизаме всички на свободния енергиен пазар. Лошото е, че това е плана и ще се случи рано или късно по целия свят. Дедо Клаус го е разписал и мършата на високи места чинно изпълнява.
Брейкъра е прав за едно. Докат се държим като говеда ще ни третират като говеда. С тая разлика, че говедата ги хранят, пък ние храним милиардерите дето ни пробутват фашимерски закони.
Канадците трябваше да откъснат главата на Трюдо, дето ги гази с коне по мирни протести. Не тъй ами се навряха в миша дупка, и се докладваха кой се вакснал наужким.
Наще боклуци искаха в затвор да ни вкарват, който извади фалшив сертификат.

Последно редактирано:
Аз говоря от гледна точка на обикновените хора, на които вече им е през оная работа за ковидо. Само най-нежните и объркани душици още вярват, че всички ше омрем от вирОса

• Like
Реакции: ROA
- Защо си толкова куха?
- А ти си почти пълен. Дебил.
- Дърт комплексар.
- Кви хора бе, глупи?! Отпадъка на мисловната система. Да ма фанат/е зауя.
- Кух си като кака Нанди
- Кой бе тъпунгер?
- Виждам, че си леке, и сега ще го докажеш.
- Амортизиран урволяшки мозък от кафето на гарата.

...междувременно сме прочели малко хумор, сатира и забава и сме се посмяли...

Този хумор явно е минал под дъгата и е част от "новото нормално". А аз съм стар и ненормален. Права си, нямам чувство за такъв хумор :)

Само най-нежните и объркани душици още вярват, че всички ше омрем от вирОса
Ако не ги убие вирОса, ще ги убие Путин. Ако не ги убие Путин, ще ги убие вирОса. Ако не ги убие вирОса, ще ги убие каквото им кажат после. Ако им кажат, че ние искаме да ги убием, е тогава стана страшно за нас.

@етерИум и @deffnews : Серат по темата безцелно.
@IvanKirov : "Абе оу, насрахте темата!", след като преди това той е срал в нея.
@Chill и @contra : Пишат по темата без да пишат по темата.
@tedkata_m : Рецитира едни и същи неща от години.
@nandibandi : Като завари "детска градина" в темата се вживява в начална учителка в отпуска.

Ако бях конспиратор щях да кажа, че тая тема нарочно се пълни с боклуци, за да се маскират важните неща. Ако от темата се изтрият повтарящите се и странични неща, сигурно ще стане 10 пъти по-малка.

Приятелски и предприемачески съвет от мен - намерете си работа бе хора. Само който си няма работа може да седи по цял ден и да се чуди в коя тема каква щуротия да изтърси. Тедката поне ги изтърсва кратки и еднакви, та не губи много време. Нанди, ако след 2 години дъвчене вече нямаш какво да напишеш по темата... ами недей.

Някой трябва да отвори тема "Детската Градина" в тоя форум.
Гледам че всички са се изредили да се аргументират, ама чакай и аз...

Конкретно аз имам много работа и едвам успявам да следя отгоре-отгоре, камо ли да пиша, и още по-камоли да е нещо "качествено".
И на това дето викаш лайна, за мен е особено забавно и на практика основната причина да влизам тука.
Кое е забавно и кое е проява на лош вкус си е субективно.

[...]

Последно редактирано:
Нанди няколко пъти в миналото съм я призовавал да млъкне и да спре да бъмпва тъпи теми, да поддържа живи всякакви скучни дискусии и като цяло да подритва отдавна умрели коне. Но тя си е такава - просто обича форумното общуване; темите са второстепенни.

Примерно, ако се позовем на историята, дефнюза ще зачезне за известно време ако в продължение на 2-3 месеца никой не му отговаря. Но Нанди няма да допусне това, понеже той е като лайняната клечка, за която винаги може да се хване в моментите на отчаяние и форумна абстиненция.
В обобщение: Кой каквото и да прави, Нанди е виновна, понеже има различни разбирания за общуване и форумно поведение от тези на Noke-то.

Да е ясно! :confused:

''Отчаяние'', ''форумна абстиненция'', ''да се хване за лайняната клечка''- точни и поискани диагнози от експерт по форумно поведение. Мерси!

Впрочем, самото отговаряне на тоя дълбокомислен анализ е хващане за лайняната клечка, предполагам... Oops, I did it again.

Моето обобщение е: Важното е да сме живи и здрави, както казва Тедката.

В обобщение: Кой каквото и да прави, Нанди е виновна, понеже има различни разбирания за общуване и форумно поведение от тези на Noke-то.

Да е ясно! :confused:

''Отчаяние'', ''форумна абстиненция'', ''да се хване за лайняната клечка''- точни и поискани диагнози от експерт по форумно поведение. Мерси!

Впрочем, самото отговаряне на тоя дълбокомислен анализ е хващане за лайняната клечка, предполагам... Oops, I did it again.

Моето обобщение е: Важното е да сме живи и здрави, както казва Тедката.

Аз съм казал кое е най-интелигентното, разумно и зряло решение, Нанде.
Стига го кътайте тоя контрата, де, стига де.
...
Бе лепи му две псувни, бе, кво го гледаш тоа темерут.

Виждаш, че отново не съм сгрешил в преценката си.

- Защо си толкова куха?
- А ти си почти пълен. Дебил.
- Дърт комплексар.
- Кви хора бе, глупи?! Отпадъка на мисловната система. Да ма фанат/е зауя.
- Кух си като кака Нанди
- Кой бе тъпунгер?
- Виждам, че си леке, и сега ще го докажеш.
- Амортизиран урволяшки мозък от кафето на гарата.
Чудесна селекция си подбрал, моите адмирации за добрия вкус!:)

Този хумор явно е минал под дъгата и е част от "новото нормално". А аз съм стар и ненормален. Права си, нямам чувство за такъв хумор :)
- Кой стар бе, лапе?! Няколко пъти назад в темата си казвал нещо такова "общувам с млади хора, около 25 годишни", от което някак заключавам, че си някъде там. Личи ти отвсякъде в много отношения. (И да не си на около толкова, на толкова мязаш.)

- Изключително си нормален, точно в нормата на вечно опростяващите, поради което сами са се довели до опростени и опростачени, полуидиоти от айти сектора, свряни в "най-простото обяснение обикновено е вярно". Познавам и имам и странични наблюдения над предостатъчно хора от сектора, за да мога убедително да потвърдя, че никъде другаде не можеш намери толкоз много сбран накуп матрял от същевременно умни и ограничени малоумници, идеални за зануляване. За което има куп ясни причини.

- Под дъгата видно е, че си минал. Налице са всякакви индикации.:)

/Гледам, че си се развихрил в справедлив отговор на моето развихряне; ще гледам да отговоря, щото заслужаваш едно виртуално напляскване по непослушното дупе, моето момченце, но сега точно време и сила за отг. на лапешки глупости нямам. По-натам нещо, евентуално.)

//Надявам се все пак никой да не ми лайкне тоя пост, от заслужено уважение към Асеас Роа (и не само).

Аз съм казал кое е най-интелигентното, разумно и зряло решение, Нанде.
А, не върви така с обигран интригант - на мен лично някак не ми идва отвътре и той точно затова така лавира.

Гъне се като глист, мазнее на моменти и дебне удобния момент, в който да удари в гръб - класическо поведение на страхливец.

Днес видях някаква умна мисъл, точно като по поръчка. Беше нещо от сорта: ''който те критикува те прави важен''. - ВъзгордЕх сА. :)

Аз говоря от гледна точка на обикновените хора, на които вече им е през оная работа за ковидо. Само най-нежните и объркани душици още вярват, че всички ше омрем от вирОса
Ти и аз няма да Омрем. Но ако заразиш 200 души двама може да Омрат. Така и не можа да го схванеш...

А, не върви така с обигран интригант - на мен лично някак не ми идва отвътре и той точно затова така лавира.

Гъне се като глист, мазнее на моменти и дебне удобния момент, в който да удари в гръб - класическо поведение на страхливец.

Днес видях някаква умна мисъл, точно като по поръчка. Беше нещо от сорта: ''който те критикува те прави важен''. - ВъзгордЕх сА. :)
Права си, разбирам те... Оф, кво да ти кажа - такъв е. На 50% много ни кефи, на останалите - яко дразни. (Като асеас същата работа.)

Мръсна гад е. Псувал съм го - не помага.. Просто истината е, че трябва да се иде наместо, да се намери. Гальо от Сливен бе, да се иде да се пита:
"Знаете ли я тая мръсна гад, Галката, бе? Дето се навъпреки рипа?"
"Ооо, тоя ли темерутин?! Нагоре по пътя, първата къща вдясно след завоя, там го търси. На верандата има присмехулно анимационно човече на табелка."
Да му се бият яките шамари като хората, и тава е. Инак няма да се оправи.

(Те им плащат по-добре от доста други сектори, отчасти за да са тъпи, на айтитата, аз ти казвам. Да са умни ограничено, да не се занимават с глупости, ако може да ненавиждат "конспирациите", да си верват на научния конгрес на партията майка, да вършат безполезната и вредна работа, да вземат хубавата паранга и да си кютат...)

Горе