Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Е така за кеф. Ти отговорник ли си? Ти ше ми кажеш къде кво ше пиша. А що не си пишете дребните, незначителни постчета, протакани до безкрай, в друга тема? "За ковид по-спокойно" примерно.:) Бегай бе.
Пак се заяждаш с хората.

Виж какво ти каза оунъра на темата.
Той на теб да ти каже, "оунъра". Пишеш тъп след тъп пост, като в шибан чат. Но тва е демократичната модерация - всеки може почти всичко да пише.

Той на теб да ти каже, "оунъра". Пишеш тъп след тъп пост, като в шибан чат. Но тва е демократичната модерация - всеки може почти всичко да пише.
Няма какво да ми каже, това беше за теб.

Ма щом е така, чакай да кажа, че точно тва си мислех в момента: "нищо и половина в десет страници", за конкурса "мързи ме много да търся и мисля". Почти нищо важно, но по много. И ено и също, ено и също, ено и също... +: 0 опита с магнитче + 0 опита с макадресче = нищо не знаем баш по темата, идея си нямаме за кво става дума. Ма сме спокойни, де, еваларка. И комуникираме.

Земе се ваксинирайте всичките (дано принудителна прокарат).

Пак се заяждаш с хората.
Кви хора бе, глупи?! Отпадъка на мисловната система.
Да ма фанат/е зауя.

Мито нема ли да мине, да каже колко е просто всичко и нищо ново и особено нема в схемата. Лайковете да завалят.:) Цирк отсекъде (ма на некво ниво, псевдо).

(И Римандо пусна бота - муцка стана.:)........)

Ма щом е така, чакай да кажа, че точно тва си мислех в момента: "нищо и половина в десет страници", за конкурса "мързи ме много да търся и мисля". Почти нищо важно, но по много. И ено и също, ено и също, ено и също... +: 0 опита с магнитче + 0 опита с макадресче = нищо не знаем баш по темата, идея си нямаме за кво става дума. Ма сме спокойни, де, еваларка. И комуникираме.

Земе се ваксинирайте всичките (дано принудителна прокарат).

Кви хора бе, глупи?! Отпадъка на мисловната система.
Да ма фанат/е зауя.
Кух си като кака Нанди, аз лично не съм ти казвал нищо такова, нито пък на нея.

Е така за кеф. Ти отговорник ли си? Ти ше ми кажеш къде кво ше пиша. А що не си пишете дребните, незначителни постчета, протакани до безкрай, в друга тема? "За ковид по-спокойно" примерно.:) Бегай бе.
Джихадистите пишат във форума само колкото да размиват темата. В момента и вие това правите. Не трябва да съм отговорник за да си кажа мнението. А то е, че в момента серете в тая тема и се държите като по-глупави парчета дори от Тедката.

Джихадистите пишат във форума само колкото да размиват темата. В момента и вие това правите. Не трябва да съм отговорник за да си кажа мнението. А то е, че в момента серете в тая тема и се държите като по-глупави парчета дори от Тедката.
Мерси за мнението, прието е, че е казано. ОбъркАл си се нещо. Лека вечер.
---

@ReminD, и кво - яко ли е с тоя бот? Пускаш и той цвъка, бати кефа.:)

И ти се съобрази пък с другите, колкото и заради по-благия ти (уж) нрав да се съобразяваме с теб го вземи в предвид. Или излей каквото точно искаш, аз няма да те виня.

Мерси за мнението, прието е, че е казано. ОбъркАл си се нещо. Лека вечер.
---

@ReminD, и кво - яко ли е с тоя бот? Пускаш и той цвъка, бати кефа.:)
Ринаймда ли те стресна пак.

А припознаваш ли се в някое от следните:

Значи за да бъде толкова лесно хипнотизиран, Тедката е имал:

1. Слаба връзка с хората около него
2. Липса на смисъл в нещата, които прави
3. Натрупано безпокойство, без да може да определи от къде идва или как да го реши
4. Натрупани неудовлетворение и гняв

Аз те защитих, между другото, казах, че си мега читаво джендърче и нямаш такиви сИмптоми.
Гневен и обезпокоен съм, ама след доза 4 всичко ще бъде наред!!!

Гневен и обезпокоен съм, ама след доза 4 всичко ще бъде наред!!!
Да вземе, ако може да разбере, че и другите хора имат чувства. Тоя наистина ме ядоса с това 1.2.3.4.

Ринаймда ли те стресна пак.
Кво правиш сега? Направи си форум и те тресе превъзбуда, та не можеш да спреш да пишеш през една минута? Никой ли няма там, в твоя? (Изморен съм и след малко се махам, да те предупредя и да подчертая, че не е заради някой, чувстващ дълбоко и скрито от съзнанието собственост над събитийността в темата... Обаче утре ще разкатая темата с готини постове, по темата; а не като тия около мен.):):):)

Да вземе, ако може да разбере, че и другите хора имат чувства. Тоя наистина ме ядоса с това 1.2.3.4.
Кой бе тъпунгер? Ти знаеш ли чий е тоя пост, който съм цитирал? Кажи чий е?

Ето защо самотните души като Тедката толкова безрезервно вярват във всички абсурди на създалата се ситуация. Бих казал задължителен материал за всички, макар че е леко дълъг.

Значи за да бъде толкова лесно хипнотизиран, Тедката е имал:

1. Слаба връзка с хората около него
2. Липса на смисъл в нещата, които прави
3. Натрупано безпокойство, без да може да определи от къде идва или как да го реши
4. Натрупани неудовлетворение и гняв

Изведнъж сред цялата тази обърканост и безцелност се появява могъщата Корона и му дава стимул в живота. Тедката вече вижда причина да се бори за нещо. И не е сам, защото има много такива като него. Носене на маски, спазване на дистанция - това вече са любимите му занимания, защото ги прави заедно със своите съмишленици. Вече има и цел в живота - да смекчи кривата, да спаси бабите (освен тези преди него в аптеката), да помогне на лекарите. При целият този нов смисъл на живот е готов дори да предложи тялото си за многообещаващ медицински експеримент. И разбира се да се бори срещу онези, които не виждат света по същия вдъхновяващ начин.

А когато аз съм му повтарял "Тедка, мисли логично, разсъждавай", той ме е чувал като един дразнещ глас, един от многото, които сякаш искат да го отдалечат от новата му светлина в живота. "Не, не искам, няма да те слушам" си е казвал той, влюбен и загубен в неговата прекрасна Корона, извор на обърканост за мнозина, но донасяща нов ред в неговия досега объркан живот.

Кой те ядоса сега, дефчи, аз ли?

Горе