deffnews
Well-Known Member
Аз не пия кафе бе...Амортизиран урволяшки мозък от кафето на гарата.
Аз не пия кафе бе...Амортизиран урволяшки мозък от кафето на гарата.
Ти все едно наркотици взимаш бе, Тедка. Наркотиците карат зависимите да изпадат в състояния и да желаят поредната доза.Гневен и обезпокоен съм, ама след доза 4 всичко ще бъде наред!!!
Той тоя изглежда все едно са му били 10 дози наведнъж. Не знам защо се информирате от такива индивиди, продаващи себе си в пеЙтриЪн. Този хитрец си прави парите на твой гръб без никакви знания по никаква тема.Киро Брейка
А сори, не на мой гръб. Не се информирам от Киро Фалита, 1 стинка не съм му дал, колектор на идиотите е. Язък дето не успяха да го прикоткат у Възраждане. Щеше да е пълен цирк.Той тоя изглежда все едно са му били 10 дози наведнъж. Не знам защо се информирате от такива индивиди, продаващи себе си в пеЙтриЪн. Този хитрец си прави парите на твой гръб без никакви знания по никаква тема.
Ама, големи сухари сте. По темата, та по темата...Абе оу, насрахте темата!
Важното е, че всички сме живи и здрави, нали, Нанди?Ама, големи сухари сте. По темата, та по темата...
2 години я дъвчеме тая тема, какво повече може да се каже? Като гледам за 2 години никой не е успял да промени мнението на другия. Едни и същи мантри, а още не е дошла зимата.
Обаче, друго си е Дефа. Това е друг сериозен медицински проблем. Аз дори предлагам СЗО да се заеме със случая и да го карантинира в неговия си форум, когато получи нова криза..
Напротив, има. Кокорчо оня ден се опита да притика закона на СЗО, само по разпореждане от зам министър да ти блокират сметки, имоти, и тия на близките ти. Без съд и присъда, без обжалване. В контекста ако откажеш да се инокулираш.2 години я дъвчеме тая тема, какво повече може да се каже? Като гледам за 2 години никой не е успял да промени мнението на другия. Едни и същи мантри, а още не е дошла зимата.
Точно така и започвам да ти изкарвам истинското лице. Първия и може би единствен, който някога е предлагал тази тема да бъде разделена е @deffnews@етерИум и @deffnews : Серат по темата безцелно.
@IvanKirov : "Абе оу, насрахте темата!", след като преди това той е срал в нея.
@Chill и @contra : Пишат по темата без да пишат по темата.
@tedkata_m : Рецитира едни и същи неща от години.
@nandibandi : Като завари "детска градина" в темата се вживява в начална учителка в отпуска.
Ако бях конспиратор щях да кажа, че тая тема нарочно се пълни с боклуци, за да се маскират важните неща. Ако от темата се изтрият повтарящите се и странични неща, сигурно ще стане 10 пъти по-малка.
Приятелски и предприемачески съвет от мен - намерете си работа бе хора. Само който си няма работа може да седи по цял ден и да се чуди в коя тема каква щуротия да изтърси. Тедката поне ги изтърсва кратки и еднакви, та не губи много време. Нанди, ако след 2 години дъвчене вече нямаш какво да напишеш по темата... ами недей.
Някой трябва да отвори тема "Детската Градина" в тоя форум.
Имаме си работа, имаме какво да кажем по темата, но имаме и чувство за хумор, нещо, което щеше много да ти отива, ако ти беше заложено в храктера.Нанди, ако след 2 години дъвчене вече нямаш какво да напишеш по темата... ами недей.
Да, поредната ти дебилна идея.Точно така и започвам да ти изкарвам истинското лице. Първия и може би единствен, който някога е предлагал тази тема да бъде разделена е @deffnews
Асеас: най-великият и умен трол в този форум. Поклон!@етерИум и @deffnews : Серат по темата безцелно.
@IvanKirov : "Абе оу, насрахте темата!", след като преди това той е срал в нея.
@Chill и @contra : Пишат по темата без да пишат по темата.
@tedkata_m : Рецитира едни и същи неща от години.
@nandibandi : Като завари "детска градина" в темата се вживява в начална учителка в отпуска.
Ако бях конспиратор щях да кажа, че тая тема нарочно се пълни с боклуци, за да се маскират важните неща. Ако от темата се изтрият повтарящите се и странични неща, сигурно ще стане 10 пъти по-малка.
Приятелски и предприемачески съвет от мен - намерете си работа бе хора. Само който си няма работа може да седи по цял ден и да се чуди в коя тема каква щуротия да изтърси. Тедката поне ги изтърсва кратки и еднакви, та не губи много време. Нанди, ако след 2 години дъвчене вече нямаш какво да напишеш по темата... ами недей.
Някой трябва да отвори тема "Детската Градина" в тоя форум.
Сега противоречиш ли на асето? Нещо ли не разбирам, или човека е недоволен от развитието на темата.Да, поредната ти дебилна идея.
Човека твърде дълго се кри в сенките и сега се двоуми дали се покаже частично.Сега противоречиш ли на асето? Нещо ли не разбирам, или човека е недоволен от развитието на темата.
Не, не, нещо е сгрешено. Предлагам по-истинския вариант.Асеас: най-великият и умен трол в този форум. Поклон!
Това напълно го разбирам. Аз съм наясно, че всяка тема когато стане на 2+ страници вече започва да съдържа някакъв офтопик. Не съм съгласен обаче, тия глупости дето изсраха снощи етера и дефа е хумор. Нито че е редно една сериозна тема да навлиза в страници след страници от този хумор.Хора сме, а не програмирани машини, все още. Нормално е разговорът между ХОРА да се отклонява и в други посоки.
Тази тема е разводнена от почти началото, когато предложих да се раздели, което за @nandibandi, още тогава беше тъпо, сега и се струва дебилно. Но след две години и половина @AseasRoa е получил прозрение, че @deffnews е бил прав почти в самото начало... на темата.Това напълно го разбирам. Аз съм наясно, че всяка тема когато стане на 2+ страници вече започва да съдържа някакъв офтопик. Не съм съгласен обаче, тия глупости дето изсраха снощи етера и дефа е хумор. Нито че е редно една сериозна тема да навлиза в страници след страници от този хумор.
Според теб може да нямам чувство за хумор, но както преди обяснявах, когато аз пиша пост, аз отделям време и усилия за това и искам да напиша поста възможно най-качествено. Но когато се появят такива лайна започвам да се питам "Аз въобще какво правя сред тия ненормалници??". Просто си защитавам моите постове един вид, както и други такива които са добри и са по темата, но потъват в лайната когато някой откачи и реши да си свали гащите за да сере.
Другия проблем е разбира се имиджа, който оставяме. Нали уж се бараме защитници на свободата, спорим със сектанти и хипохондрици, правим се че знаем по-добре от тях... и в следващия момент получаваме разстройство и почваме да пръскаме кафяво навсякъде. Не е въпроса кой има или няма чувство за хумор, а че темата не би трябвало да е предназначена за проява на хумор в такъв вид и такива размери. Аз когато искам си се бъзикам с някой, но поне гледам да не е твърде малоумно и да е в контекста на темата.