Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
И кво станало? А пък може и да съм си измислял. Ако ще трябва да ти отговарям на каквото и да е ще трябва през едно-две да те наричам куха или проста. Емиии, не съм се излъгал, че си просто същество.
Къш, изчезвай, посмешище жалко.

Кажи за циганката, Дефи. Кви цигари и подари?
Ти си у девета глуха в тефтеря. Заминавай с Нанди да се печете с украинки и украинци.

Като стане края на месеца, и Дефа почва да си излива чувствата наред, мамка му - все по това време е :D да си жена - ще разбера, ама кво става по туй време всеки месец, че така решаваш да початиш с всички за няколко дни по темите :D

Аз продължавам да съм на мнението че Дефа е невинна жертва в случая.

Прелъстен и изоставен :confused:

Съдия в Уругвай е разпоредил спиране на ваксинацията на деца под 13 години, докато производителите на ковид експерименталките не предоставят цялата информация за съдържанието на отварите. Също така е поискал достъп до договорите на държавата с фарма-компаниите.

Интересно ми е как ще се справят със служебните лица - у нас прокурор, там съдия? Ние, обикновените хора сме им лесни, но ще има ли натиск върху представителите на съдебната система?

Вярвам, че дори про-ваксърите имат право да знаят какво съдържа това, което вкарват в тялото си. И нямам предвид те лично да прочетат списъка със състава на продукта (понеже са некомпетентни по материята), а експерти да се запознаят и да се произнесат веднъж завинаги опасни или безопасни са ковид ваксините.

Аз продължавам да съм на мнението че Дефа е невинна жертва в случая.

Прелъстен и изоставен :confused:
Дефа е невинна жертва на ДНК-train wreck. В края на месеца му свършват транквилантите и започва леко да агресира, но с подновяване на приема ще се възстанови, да се надяваме.

да се произнесат веднъж завинаги опасни или безопасни са ковид ваксините.

Ама забравих, че научни трудове не приемате - ще трябва да потърся някое видео на свинаря Пасков, или на Съдия от остров Каракао - те ще кажат.

Смешника на форума ще ми дава квалификации по темите, дето е майтапа на вселената. И понеже си го е заслужил, ето още малко да му се посмее целия форум, ма иначе съм лелка и не знам си ква...
Тотален фейк, опитваш се да бъдеш Мата Хари, но няма да стане! Искате да забъркате @deffnews в любовна афера, за да свалите доверието на хората от него. Няма да се случи!

С теб сме, @deffnews!

Тотален фейк, опитваш се да бъдеш Мата Хари, но няма да стане! Искате да забъркате @deffnews в любовна афера, за да свалите доверието на хората от него. Няма да се случи!

С теб сме, @deffnews!
Оф, моля те не му давай крила, че ще се наложи пак да го псувам, а хич не ми се иска.

По темата: Нещо много интересно от същото видео.

Компаниите преработват ваксините си, за да са прицелни към Омикрон варианта и това ще са ваксините, които ще се поставят от есента, ОСВЕН ако не се ваксинирате за първи път. Тогава ще ви сложат някоя от първите ваксини. Защо? Какво толкова има в тях, та трябва непременно да се вкара в телата на хората?

1658685752582.png

https://www.theatlantic.com/world

Як сайт? Я дай поглед.инфо - че поне съм свикнал с руските сводки.

Нали искаше да разбереш накрая какво има в тея ваксини и дали са вредни и ли не - дал съм ти линк да търсиш научни трудове дето са публикувани - и не от Пасков.

Кво значи "як сайт", бе Римандо?
"164-ГОДИШНА ТРАДИЦИЯ
От 1857 г. The Atlantic оспорва предположенията и преследва истината
."

Тва е същия "елитен" TheAtlantic, който е от стожерите на супер-провакс пресата ("елитната"). Те практически повтарят дума по дума възприетият и спуснат "ковид наратив", като полагат усилия да "дебънкват" всьо и вся "антивакси". Спонсориран от кой ли не важен фактор. Същият, който Тест даваше за пример за достоверност (като цитира и линкна статия "правеща на пух и прах" Малоун).

Сега, ъъъ, вече не е ли? Нещо не както трябва ли са казали? И се обърна мнението ли? Кво стана...

Нали искаше да разбереш накрая какво има в тея ваксини и дали са вредни и ли не - дал съм ти линк да търсиш научни трудове дето са публикувани - и не от Пасков.
Атлантик всъщност не прави твърдения, а само публикува официалното решение на CDC. Не знам що се хващаш за източника.

Я, по-добре ми дай логично обяснение на въпросния феномен. Ако аз (в пристъп на лудост) реша да се ваксна тая есен, няма да ми сложат преработените спрямо Омикрон вакси, а ще ми сложат отвара, правена за първия (уханския) вариант, който вече не съществува. Ти намираш ли логика в това решение и ако да, може ли да споделиш, да се посмеем?

п.с. трудовете, дето си ми дал нямат никаква стойност, щото следват официалния наратив.

И знаеш ли какво са отговорили на съдията от Уругвай и други институции, които също искат ''поверителната документация''? Че са твърде заети, за да я предоставят! Това кога е било, бе мили вярващи в науката?

п.п.с. Относно Уругвай - пак робувате на предразсъдъци и демонстрирате невежество. Уругвай е сред най-развитите в икономическо отношение държави в латинска америка.

Изобщо не го знам какъв е тоя сайт - и какво мнение съм обърнал, като в сайта влизам за първи път - ти ако го четеш , аз не го.
Знам, че няма автор от снимката, няма и линк сорс към артикъла да зачетем - значи смърди нещо.

пс:

Ето кое смърди - снимка на текст, без автор и оригинала, за да видим контекста. Статията си е съвсем нормална.

Как няма да смърди - като в началото на статията, обясняват, че трябва ваксинацията да започне пак есента в САЩ - та затуй сме изрязали някакъв откъс, даже не виждам и смисъл на снимката дето е качена

пс: @nandibandi На теб пък каква отвара ще ти слагат - недейте да хабите ваксините изобщо.

Ти затова ли не постна линк към артикъла ? Прочете ли го изобщо - щото това дето питаш - е над 'скрийншота' от статията? Ужас - четете поне като пускате 'скрийншотове'.

пс: И тоя сайт не виждаш ли, че е на хора подкрепящи Портокаловия човек, или поне на такива дето не се кефят на сегашните главни в САЩ - чета статията и се чудя кво недоволстваш точно? - Това дето питаш са ти отговорили -не живееш в САЩ, че да се възмущаваш, че няма ваксини, че има някаква липса, или че са затворили кабинети и не можеш да се ваксинираш - та ти изобщо не искаш да се ваксинираш - що ги пускаш тея работи?

Последно редактирано:
Робърт Малоун не е изобретателят на РНК ваксините. Написал е две статии преди около 30 години, когато е бил на 28 години, в които споменава идеята, че може да се ползва РНК за ваксини. Хората, които измислят и създават на практика това, което ползваме като продукт днес са съвсем други. Малоун е ваксиниран с Модерна, между другото. Преди това е изкарал ковид, от който има хронични усложнения. В Туитър многократно го хващаха вече да споделя информация, която после се оказва напълно лъжлива. Всички тези неща няма как да ги знаеш, защото нямаш достатъчно интелигентност да стигнеш до истината и да си проверяваш информацията. Хората за такива като тебе неслучайно казват: кифла, която се мисли за кроасан. Изключително тъпа си, но се мислиш за много умна.

Монтание първо е на 89 г. и второ, интервюто, което са включили в клипа е от януари тази година, когато тъкмо беше започнало масовото слагане на ваксини. Вече имаме тонове нова информация за ефектите от ваксините и всичките му опасения е ясно, че не се потвърждават.

Линкът е към списание "Атлантик", което е най-престижното в света с трицифрен брой години история. В него е публикувал статии и писателят Марк Твен. Информацията, която публикуват винаги се проверява изключително внимателно.
Линкът е към списание "Атлантик", което е най-престижното в света с трицифрен брой години история. В него е публикувал статии и писателят Марк Твен. Информацията, която публикуват винаги се проверява изключително внимателно.
Е? Римандо?

Трябва да знам всички медии и сайтове ли? Научете се да не пускате скрийншоти без контекст, а линкове към източника - щото ако беше дала линк в началото, да съм видял, че статията е нормална от първите изречения, и само да съм я питал дали не е слънчасала от жегите, че го пуска.
https://www.theatlantic.com/politics - Тест явно се кефи на Републиканци - аз не, и това, което виждам като статии - не отговаря на това, което Тест казва - аз анализи и мнения гледам да не чета, че се сещам за поглед.инфо и "аз не твърдя за достоверност, ама много е интересно и истина".

@Test я раздуй за тоя сайт?

@Test , ела гледай кво става - охулиха жестоко Атлантик, като едва ли не "жълта" или "кафява" преса и потенциално "антиваксърско" издание. Твой човек го прави това.
Кво става?!

Трябва да знам всички медии и сайтове ли? Научете се да не пускате скрийншоти без контекст, а линкове към източника - щото ако беше дала линк в началото, да съм видял, че статията е нормална от първите изречения, и само да съм я питал дали не е слънчасала от жегите, че го пуска.
Всичко е наред, @Test , грешка станала. Статията е нормална и престижа на Атлантик е възстановен.
Недей да идваш.

Оф, и тоя явно е в цикъл. Оставям ви с Дефа да се ухажвате и чаткате. Ако ще ме целиш с артикъли - пробвай с routers. Единствената медия, която преглеждам и мога да разбера какво е станало днес, и навсякъде в новините, ще ми кажат, дали може да бъде потвърдено от независими или от тях. Да чета анализи и статийки, колко е лош Байдън - объркал си ме с Лошият - пресаташето на Русия ( 100-те телеграма ). А пък да не говорим, че такива новини, които първо нанди не я вълнуват - тя е в БГ, не е в САЩ, да не говорим, че в САЩ нямаш избор коя ваксина да ти ударят, както и на много места в ЕС - тук си избираш,
май само подобни новини търсят антиваксърчетата, дето дирят нещо да извадят от контекста, да вържат уж някаква теза. През оная работа ми е за Ковид - май само антиваксърите се вълнувате от тея работи - може пък бавно да загрявате - не се усетихте след 60% от света. На 95% ваксинирани - може тогава да ви светне, че на никой не му пука с ваксина - за подобни новинки.

- Дайте нещо и за остров Каракао - да видим там как са нещата - след като ни осведомихте за Съдията от Мозамбик и положението в САЩ - да видим и на други места. Явно света си отваря очите а - ей са ония психар със шизофренията ако даде още двама души от различни страни - със сигурност ще знаем, че 'истината' излиза наяве - разкривате конспирацията лека полека.

Последно редактирано:
Трябва да знам всички медии и сайтове ли?
Ми не ги оплювай, като не ги знаеш.

Научете се да не пускате скрийншоти без контекст, а линкове към източника - щото ако беше дала линк в началото, да съм видял, че статията е нормална
Пускайки скрийшота съм казала, че е от клипа, който пуснах в предишния си пост. Извън контекста My Ass.

Наака се и сега си търсиш оправдания. Ясно, Митрофанова е виновна. ;)

Ех тоа тъп портокал (аз ич го не харесвам м/у другото и ми е смешен)... Значи за да е някой ок, трябва минимум:
- Да не е анти-ковид-вакс.
- Да не е прорус
- Да не е републиканец

Ако само е някое от тия - пълен капут и смешник е. Нещо още има ли към списъка?

/Ааа - и да не е криптонианец, никъв койн.
//Аз м/у др. отговарям на всичко, освен за ковида. Иххх, начи, за ена бройка ми се изплъзна...:(

Горе