Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Аз Люк само за Скайуокър се сещам, Междузвездни войни ако си гледала. (Монтание не беха ли часовниците? Или Картие беха..)

Малоун не е. Бъркаш го с Люк Монтание. :)
Възможно. Сума и нобелови лауреати подгониха, и то все разни хуманитарни кокошки с власт.
Не може да отречеш, че го банят, и че има ярък принос в науката.

Радвам се. Какво да ти напиша повече. :)
Блинки, като се препсуваме и нещата утихват бързо. Сълзи сополи доноси модерация, ама ся гледай кво е. И любимата ми Банди го обърна на Фейсбук, особено с тия лигавите розови картинки за принцеси. По-зле от псувня е.

Радвам се. Какво да ти напиша повече. :)
Колко истински се радваш, че станах член на вашият форум. Без мен той нямало да бъде на нивото, на което е в момента, защото аз му придавам неща, които никой друг мембър не може да му придаде. Истинско щастие е за вас, че озарявам форумното пространство.
(И че в моя чест ще баннеш Римайнда доживот, а МИ6 ще поставиш на изпитателен. contra-та само мъмрене засега.)

Такива неща очаквам.

Блинки, като се препсуваме и нещата утихват бързо. Сълзи сополи доноси модерация, ама ся гледай кво е. И любимата ми Банди го обърна на Фейсбук, особено с тия лигавите розови картинки за принцеси. По-зле от псувня е.
Да де. Ама трябва ли да се стига до това? Не можете ли да си звъннете и да си теглите по една, така ще в по-лично и ще се разберете без да ви гледат сеира. :) Става някак зле като четеш през поста два някакви обиди и псувни. Мисля, че сме единодушни по този въпрос. :)

Да де. Ама трябва ли да се стига до това? Не можете ли да си звъннете и да си теглите по една, така ще в по-лично и ще се разберете без да ви гледат сеира. :) Става някак зле като четеш през поста два някакви обиди и псувни. Мисля, че сме единодушни по този въпрос. :)
Напълно съгласен, дори отивам по-далеч. За анимирана картинка на розова принцеса - тридневен бан, и всичко си иде на мястото.
Темата е много сериозна, пред очите ни почнаха да измират хора, ни е конспираторщина ни пропаганда.
Останалият форум е станал траш. Не знам дали ти го казах, баш от тоя форум се срещнахме с един предприемач, който ми промени живота. Към по-добро. Видяхме се лично в София.
Сега в момента е алъш вериш на фейсбук странички.

п.с. Племенникът ми още в първи клас се гнусеше от книжки с принцеси. Има надежда в новото поколение!

Мисля, че сме единодушни по този въпрос.
Изобщо не сме!

Къв е смисъла да запсуваш някого, ако няма семкаджии-сеирджии, които да наблюдават сцената. Публично се правят тия неща. Като няма ляб, поне зрелища да има.

За анимирана картинка на розова принцеса - тридневен бан
Ванка! Нещо и ти на цензура зе да го избиваш, а така жално роптаеш, че са ти отнемали правата.

Да ти кажа честно за сутрешното кафе, тоя лаф нито ме впечатлни, нито разсмя, нито ядоса. Тези маймунски лафове бяха модерни, когато бях на 13г. От друга страна ти постна снимката и допринасяш писмено с Фройд нагони ;). Освен да ти пожелая спорен работен ден :)
Казах ти че ще има реакция. Много мрази такива половинчати постове, в които има част истина и озарение, обаче са твърде срамежливи и не стигат достатъчно далече...

Аз така и не мога да фана началото на това спречкване! Толкова леко и фино я подхванахте, че страничният наблюдател не може да разбере от какво ескалира напрежението.

Друго си е при нас с Дефа - ''куха и проста'' = ''ай, да ти маменцето и татенцето''. Класика!
Досега трябваше да си забелязала какво го тригерва (ей тва горното).

Не знам дали ти го казах, баш от тоя форум се срещнахме с един предприемач, който ми промени живота. Към по-добро. Видяхме се лично в София.
Мънкипокс?

Напълно съгласен, дори отивам по-далеч. За анимирана картинка на розова принцеса - тридневен бан, и всичко си иде на мястото.
Темата е много сериозна, пред очите ни почнаха да измират хора, ни е конспираторщина ни пропаганда.
Тва ли е проблема - на Нанди картинката? Бегай бе бате!:) И си инжектирайте малко чувство за хумор (и не само) с някои други хора тука. Сериозното и майтапа, и всичко останало, вървят заедно както в човек, така и в обществото. Нещо ви е стъпил кон на главата на некои сърдитковци. Почвам да ва псувам яко ако продължавате. Почти като Римайнда ставате. Моля ти са!
Нанди знайш колко сериозен материал е постнала? Не можеш и стъпи на края на нокътчето на кутренцето! На нея се дължи огромен процент от хубавите, важни и точни материали и изказвания по темата. Въобще не ми ги разправяй тия.
Останалият форум е станал траш. Не знам дали ти го казах, баш от тоя форум се срещнахме с един предприемач, който ми промени живота. Видяхме се лично в София.
Сега в момента е алъш вериш на фейсбук странички.
Изобщо не ми пука с кой предприемач кво си правил.

Ванка! Нещо и ти на цензура зе да го избиваш, а така жално роптаеш, че са ти отнемали правата.
Блинки е прав, не обръщайте темата като останалите! Всички ти го казахме вече.
Всички медии са пламнали от цензура на тема Ковид. Дори думичката забраниха. Само някви фашисти в бели престилки, дето ме обвиняват в тероризъм само защото съм здрав. Дори в нужника не ме пущаха. Преди година щяхте да ми лепите станиолена шапка за което.
Мънкипокс?
Айде по темата, а?

"Следващата диаграма показва реалната ефективност на ваксината срещу ковид сред тройно ваксинираното население в Англия според докладите за наблюдение на ваксините на Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство за седмица 3 , седмица 7 и седмица 13 от 2022 г. –
image-227.png

Отрицателната ефективност на ваксината показва увреждане на имунната система, тъй като ефективността на ваксината всъщност не е мярка за ефективността на ваксината. Това е мярка за ефективността на имунната система на реципиента в сравнение с ефективността на имунната система на неваксиниран човек.

Има още много официални правителствени доказателства, но горната диаграма сама по себе си доказва, че ковид инжекциите увреждат имунната система и това увреждане продължава да се влошава всяка седмица."

Много хубава графика. Всичко ми стана ясно.

Последно редактирано:
Кой "обръща темата", Нандибанди ли? Провери за ден-два, но ще ти отнеме поне седмица, колко и какви неща е постнала Нанди и тогава я кори за квот да е. И като кои "останали"? Цървулковците? С тях да се съобразявам дали съм или не съм като тях и други глупости? Ти нещо...

Всички медии са пламнали от цензура на тема Ковид. Дори думичката забраниха. Само някви фашисти в бели престилки, дето ме обвиняват в тероризъм само защото съм здрав. Дори в нужника не ме пущаха. Преди година щяхте да ми лепите станиолена шапка за което.

Айде по темата, а?
Приятелю, аз съм в темата от самото ѝ създаване, както и в още две преди нея. Не виждам смисъл от подобни забележки, защото НЯМА ДА СЕ СЪОБРАЗЯ С ТЯХ!!!

Със забележките, ти също се отклоняваш от темата, така че придържай се към призивите, които отправяш.

Спокойно и ти, и Блинки, и филанкишията можете да скролвате постовете ми или да ме сложите в игнора.

Продължаваме напред. :)

Кой "обръща темата", Нандибанди ли? Провери за ден-два, но ще ти отнеме поне седмица, колко и какви неща е постнала Нанди и тогава я кори за квот да е. И като кои "останали"? Цървулковците? С тях да се съобразявам дали съм или не съм като тях и други глупости? Ти нещо...

AmpleCompassionateCottonmouth-size_restricted.gif

Преди година някъде постнах мой оригинален рисърч и извод че ваксините прецакват общия емонитет въз основа на сурови данни от 1 американски щат.

И кога поствах на Проф. Фентън анализите, тебе те мързеше да го минеш през преводача.

етерИум

Well-Known Member
Рег. 21 Октомври 2021
--

Кога преди година? Аз къде съм бил? И кога съм изразил съмнение, че прецакват имунитета, помниш ли нещо?
Чакал съм бил наготово, ако не се появяло, не знам кво. ЕЛИТНИЯ КОНСПИРАТОР КОН-ТРѝО ме постави на мястото ми...:(

[/HEADING][/HEADING]
[HEADING=3][HEADING=3]етерИум

Well-Known Member
Рег. 21 Октомври 2021
--

Кога преди година? Аз къде съм бил? И кога съм изразил съмнение, че прецакват имунитета, помниш ли нещо?
Чакал съм бил наготово, ако не се появяло, не знам кво. ЕЛИТНИЯ КОНСПИРАТОР КОН-ТРѝО ме постави на мястото ми...:(
Да де, да :)

Последно редактирано:

Горе