partytime
Well-Known Member
Това си мислех и аз като гледах снимката.известните си спазват клаузите по договорите
Това си мислех и аз като гледах снимката.известните си спазват клаузите по договорите
И дела май ще водят с него и телевизията.Такър е out of Fox!
Говори се, че са го махнали заради огромните компенсации, които фокс изплатиха на фирмата за доставка на машините за гласуване.И дела май ще водят с него и телевизията.
Говори се, че са го махнали заради огромните компенсации, които фокс изплатиха на фирмата за доставка на машините за гласуване.
Най-смешното е, че и CNBC са махнали свой култов кадър - Дон Лемон, който пък е в другата крайност - ковидиот, тотално подчинен пропагандатор.
Фарма мафията и ВПК държат мейнстрийм медиите. Който е кух, да си ги гледа...
Спекулира се, че Такър може да отиде в Редактед, понеже са стари дружки с Клейтън и Натали. Ще бъде много интересно ако се случи.
Най ме дразни, като не дават думата на тоя с белите слушали (ме му знам името), когато иска да се включиРедактед са леко долнопробни.
Te са всъщност двама братя близнаци - единият е в кадър (Дейвид), а другият (не му помня името) никога не се показва, вероятно щото няма нужда, след като виждаме близнака му.Най ме дразни, като не дават думата на тоя с белите слушали (ме му знам името), когато иска да се включи![]()
Ти па си много убав..Редактед са леко долнопробни.
Да, за Дейвид Фостър става дума.единият е в кадър (Дейвид),
На когото Клейтън и Натали ВИНАГИ дават думата, когато иска да каже нещо. Обикновено коментарите му са Spot on!Да, за Дейвид Фостър става дума.
Да, и бързат да го прекъснат за да продължат. И "ВИНАГИ", може би защото им се водил продуцент, знам ли.. Не ме разбирай погрешно, харесвам ги за разлика от контратаВИНАГИ дават думата
Тия са бахти говорилнята.Да, и бързат да го прекъснат за да продължат. И "ВИНАГИ", може би защото им се водил продуцент, знам ли.. Не ме разбирай погрешно, харесвам ги за разлика от контрата![]()
![]()
Хахахах, кой ще подведеш бе, това и ти не го мислиш.Тия са бахти говорилнята.
Четат ми новини от рандъм кликбейт източници и се вайкат.
Щото наричат наш'то момиче ''she's amazing", нали?Не ме разбирай погрешно, харесвам ги за разлика от контрата![]()
![]()
Тва колко пъти ще го пускаш вече?
Не може да бъде... ако съм го пускал значи трябва да се тествам за деменция.Тва колко пъти ще го пускаш вече?![]()
Ама Клейтън пред жена си ли го е изръсил това?Щото наричат наш'то момиче ''she's amazing", нали?![]()
Извинявай, не си го пускал ти, а Асенчо. Ти трябва да се тестваш за невнимателно следене на темите, в които участваш.Не може да бъде... ако съм го пускал значи трябва да се тествам за деменция.