nandibandi
Well-Known Member
А сега! От къде съм??? От Лихтенщайн?ти дори не си от тук
А сега! От къде съм??? От Лихтенщайн?ти дори не си от тук
Давам, ама в кой център? На слънчевата система? Там сме. Ш'ти звънна...Дай да пием тогава по кафе в центъра
той сега няма 50% гласуване тогава ще има активност от 20 %Аз по принцип съм "за" образователен ценз и хора без средно да не могат да гласуват. Да не говорим, че в БГ масово гласуват и хора без основно, които не могат да четат дори.
Е, разбира се, че никога няма да се случи. Особено имайки предвид, че ще стане някакъв международен скандал.той сега няма 50% гласуване тогава ще има активност от 20 %
При държавната администрация и корпоративния вот е същото. Не чак на сто процента, ама е доста.Аа тия, за които говорите са хванати на 100% , а другите не им е даден много избор..
Точно в това е проблема, че тия общности, които всъщност са изкуствените гласове, те имат почти 100% активност..
Отговарям си сам: Ами не мина. Парламентът е бламиран.Утре ще видим реално дали ще мине в зала гласуването.
Най-забележителното в клипа беше, че Тошко-то се усмихна за част от секундата, поглеждайки Ети. Това му беше лимита за следващите 2 години и вероятно повече няма да разтегне устни и да грейне с очи.@nandibandi изгледай това и кажи дали Радев не играе с ИТН. Според мен целта е не само да го издухат бившите комунисти от БСП, но и настоящите от гроб. Мисля че колективния разум на Славчо, за който говорих вчера, е взел правилно решение. Това са двете страни на една и съща монета. А и като гледах отзивите на едните и другите, не мога да преценя дали бсп вият повече или гроб. Но, факт е, че и двете партии не са доволни, което е добре.
Отговарям си сам: Ами не мина.
Най-забележителното в клипа беше, че Тошко-то се усмихна за част от секундата, поглеждайки Ети. Това му беше лимита за следващите 2 години и вероятно повече няма да разтегне устни и да грейне с очи.
Нямам идея кой как го играе, но живот и здраве, много скоро ще разберем. Дано е за добро цялата тази моментна загадъчност и несигурност. Мен лично неизвестността ужасно ме плаши, та може би затова реагирам остро на тия подмолни и мистериозни игри на ИТН.
Ще видим какво ще сърбаме в следващите месеци... Дано е вкусно и питателно.