От: Гей парада в София
Всъщност, всеки ден ми казват, че трябва да обичам определени категории хора, които аз не мога да понасям. Но аз нямам право да не харесвам някой, нали? Тогава аз съм зъл и лош човек. Просто нямам право да имам собствено мнение, нито да мисля самостоятелно с престъпмислите си.
А какво е да те карат насила да обичаш нещо?
Иронията ти в началото, ако идва да рече колко си свободолюбив, не се е получила, а и не е ... поанта в темата ти. Т.е., Кой си ти и за какво се бориш.
Какъв човек си, и кое точно като лош или добър, от разбиранията и ценностите ти го определя, също не ме интересува чак толкова. Такъв си какъвто си. Жена ти живее с теб, тя да се оправя.
Не просто имаш право, ами е крайно-желателно и наложително да мислиш самостоятелно, иначе би бил ... инфантилен имбецил. Това не е обида, не се наостряй, само отбелязвам, колко ненужно се опитваш да се оправдаваш, за това, което мислиш, а няма нужда.
Не знам какво е. Никой не ме карал до сега, надявам се и да не се налага, освен, ако в следващ живот не се преродя като мюсюлманка или жена от такова общество.
Просто е. Нямаш достатъчно основателен довод, да определиш себе си като нормален, а хомосите като анти такива.
Ти да искаш и да можеш да си част от рокерски събор или агитка на ЦСКА, а хората, които обичат такива от собствения си пол,да не могат да го заявят, без това да ги прави престъпници или отблъскващи.
Ако вложиш енергията си в това да се "бориш" по форумите срещу кухите политици, които ни управляват и успееш да убедиш достатъчно от хората, да гласуват за мислещи и способни хора, които да ни управляват, ще си по удовлетворен. Си мисля.