madgooglebot
Well-Known Member
Нз..ше видим накрая, къде го Хванахте тва бре хакерсон
Плащаме на ДАЗН бате Наслада за окото е мача.Нз..ше видим накрая, къде го Хванахте тва бре хакерсон
Ще пиша след малко, че е много напрегнатоеееее и аз за нещо да ЗавидЯ
Украйна ще падне по точки поне, вервай ми
Още 5-10 секунди и щяхме да видим Джошуа като никога досегаАааа усик за малко да нокаутира негрото, със сигурност е новия шампион велик, уникален, мозъка победи силата.... Уникален мач, върхът на бокса беше това....
Направо го изкърти с техника, стратегия, бързина и всичко. Не му позволи да направи нищо, нито един ъперкът не успя да вкара. Истински бокс гледахме днес. Както казах, техниката и мозъка, победиха силата Усик беше два пъти по малък от Джошуа, велик мач.Стига бе, верно ли го гътна?? Оня ниския??? За секунда се замислих, ама не го вервах
И аз не вярвах, ама случи се Джошуа нямаше никакъв шанс всъщност, колкото и невероятно да звучихах Утре ще копна видео от некъде и ще видя НО наистина не вярвах нисичкия да го прибие
Само, където не го играх в бета, дейба...иначе истинската титанична битка за обединение на всички пояси трябва да е между Усик и Фюри. Очаквам на реванша Джошуа вече да брои звездите.Много му симпатизирам, ама мисля че ще яде бой тоя път.