че толерантността на пътя е най-важното.
Да, за закона а скоростите, който мисля, че се различава, ако караш пил, тогава си и за съд. Така де, всеки може да превърти за момент и да отпусне крака на газта, но за малко, колкото да го щракнат. Виждал съм го при другите шофьори, как си изпускат нервите за нещо.Аз пък помислих, че говорим за закона, който влиза в сила от първия пост, както и да е объкал съм се, не ми се говори за корупцията в полицията.
Да, малко като данъчните и контрольорите, но бонуса е стимул.според мен трябва да се направи следното:
пътен полицай който направи определн брой фишове, да получаваш процент от стойността им - като добавка към заплатата!
Нито ми е 500 коня колата, нито карам като ненормален, нито правя чудовищни изпреварния... дори не се наемам и с по-рисковите - просто карам внимателно зад предния, докато не се отдаде подходяща възможност за нормално и безаварийно изпреварване. Все пак да обеснявам ли защо съм стоял 2 месеца без книжка и съм дал торба пари, задето съм карал със 130 км. на 45 километрова отсечка, отдалечена от пасища и населени места, в 13:30 и при положение, че бях единствена кола на двулентовия път.А кой ще се занимава със знаците и ограниченията? За в града - ОК, нямам претенции. Ама мога да посочвам конкретни пътища цял ден, които се нуждаят от преосмисляне на ограниченията! Прав, гладък и равен, 20-50 километров участък, извън града, отдалечен от населени места и пасища - точно по средата скрита камера в храстите и ограничение 90. За чий хуй!?
Да, промениха ги лекинго. Беше 120 км/ч на магистрала, сега е 140 км/ч. Но аз лично не бих си позволил с ниско-профилна кола 97ма година да летя по Тракия с 140 км/ч, но това е лично мнение. И знайте, че всеки (поне повечето) знае е там по една или друга причина. Не е защото на някой идиот от ТУТ (специалност в Техническия университет за управление на транспорта) е решил така, а защото някой е останал там. Не подхождайте с снизхождение към знаците.@Poltargais, що за въпрос задаваш
на магистралата ограничението е 140, на скоростен път - 120
ти колко искаш да сложат на твоята отсечка? 105 ли?
има си стандарти и правила..не може да пляскат навсякъде безразборно на кой колкото му скимне ограничение
Вие имате ли книжки изобщо ... ограничението на магистралата е 130, а 140 е допустимо само на новите очастъци от магистралата - тия дето бойко ги строи
@vandv, заради такива фанатици като теб зададох 6-ти въпрос:
Нито ми е 500 коня колата, нито карам като ненормален, нито правя чудовищни изпреварния... дори не се наемам и с по-рисковите - просто карам внимателно зад предния, докато не се отдаде подходяща възможност за нормално и безаварийно изпреварване. Все пак да обеснявам ли защо съм стоял 2 месеца без книжка и съм дал торба пари, задето съм карал със 130 км. на 45 километрова отсечка, отдалечена от пасища и населени места, в 13:30 и при положение, че бях единствена кола на двулентовия път.
Ще обесня - щото някой лайнар решил да плясне камера по средата на пътя скатана в едни храсти, без обозначена табела и т.н. Пак питам - за чий хуй цялата магария?!
...... Богатите и бедните са неравнопоставени.......
Да де, каквото е казал Бога-Слънце, това е.
Какви богати, какви бедни. На бедните винаги ще им е скъпо, а на богатите - не. За това едните ядат кремвирши, другите труфели. Тъпо е да се мисли, че закона е за богатите. Ако нямаше корупция, реално е за всеки.
Аз това им се кефя на хамериканците, нема звезди, нема бизнесмени, всичко под ножа. Това тук с тези заплати на полицията няма да стане. Аз го виждам така, 10% от всеки акт и фиш за полицая, който го е направил, или екипа. Това е начина. Други схеми за сега няма да вършат работа.....а да и задължително камера във всяка патрулираща кола, да няма полицейщина. Проблем - решение. И ще видите соед няколко месеца колко ще е културно по пътищата. Някой с БМВ да ти се изреже в квартална улица със 20 км/ч над ограничението. Да бе, да.