Ама ти и пет дена не помниш, бре!
А си още млад.
(или така ти отърва, по византийски
)
Коментирах в едната тема, ти видя случая, изрази неодобрение към автора на десетте копи/пляс теми и до там, разгоря се дискусия, прегрешилият автор - заради войната с положителни репове (
никаква разлика спрямо червените репи! ), събра рекорден брой одобрения и сега е отличника на форума.
Много педагогично.
Така, така. Който дава мнение, без да има никакви знания.
Как беше - типично по форумско-нашенски. В политиката няма репи от нам-си-кога. Освен това война с червено никога не е имало - за разлика от сегашната война с харесвания, защото самата система не го позволяваше.
(Някои даже си записваха в тефтерче за след месец да не забравят да дадат червено.)
Въпреки тезата му, той си признава, че . Пък аз бих го нарекъл самодисциплина. Което ще му е полезно в много случаи от живота му.
Айде бе!
Аз пък твърдя, че повече нови са позеленявали стабилно с 5-10 мнения, отколкото нови са почервенявали с 1 мнение.
Относно преди - имаше по някой да се оплаква на мама, че на улицата са го били, щото не се е държал възпитано, и сега - 16-та страница се ниже "анкета" (за чий ли бе пусната?, доста БКП подход от миналото) и "разговор".
Това няма да го коментирам, защото се държиш като политик преди избори, но попитай хората, внедрили преди години и поддържащи този елемент и досега във всички (не съм сигурен) форумни системи - дали това е била целта им?
Ще ти се изсмеят!
Защо, след смяната на системата и повдигнатия въпрос, не застана като мъж и да кажеш - Не ми харесва отрицателната репутация и в този форум повече няма да я има? Ами шикалкавиш и даже анкета пусна.