KA7
Member
Аз в този форум съм потребител на услуги и продукти . Плащам си за тях и ако съм доволен повтарям.Влизам и търся и полезна информация . Проблема е че под всяка обява за услуги , които се предлагат не можеш да видиш мненията на доволните и недоволните потребители , защото 7-8 човека обясняват как тази услуга не стува , забелязвам че това са едни и същи потребители.Така пречат на хората който предлегат услугите и на тези който искат да ги използват.В темите който има полезна информация също има много спам и обиди пак от същите потребители . .Примерно в обявата "Предлагам изработване на малъкфирмен сайт " Sky е оцапал цялата тема както и много други теми , защо не си направи негова обява и да остави ние потребителите да изберем кои да използваме . Виж темата "Вие крава ли сте " потребителя Remind какво прави - спам и обиди , ако не разбира темата просто подминава и оставя хората с интерес към нея да водят дискусия .В повечето теми трудно се откриват полезните неща между многото спам и заяждания.Защо като има правила , админите не наказват хората които обиждат и спамят качествените теми ?Да дефинираме какво е спам, какво е тролене и замърсяване на тема? Мисля, че всички знаем. Обиди знаем какво е.