Разбира се, щом ти е познат е невинен, винаги е така. Не бих спорил, и аз да съм и за мен ще е така. Чувал съм много версии, които са общодостъпни, моето мнение се формира на тяхна база, както и на лично мнение от интервютата на австралиеца. Не ми се изпада в спорове, но няма смисъл да казвам, че ей така някой да те убие с нож от нищо и никъде просто няма начин
Едит: не искам да звуча цинично, но който си го търси, си го намира. Това е истината. И мен са ме били, и аз съм бил. Ама винаги е с мярка. Кой е почнал първи и кой се е правил на мъж, кой е пиян запалянко и кой хладнокръвен убиец с нож не е моя работа да търся. Всяка истина има две страни, но по медиите винаги първосигнално се озвучава най-леесната - тия убиха нашето момче. После излизат доказателства, експертизи и т.н. Накрая идва Марковски и оневинява всички. Не съм аз съда, но имам мое мнение по случая. Да кажем, че приемам и твоите версии, и аз съм преувеличавал и лъгал в показания, както лъжат всички за всичко от всички страни. За това медиите трябва да показват случая беспристрастно, а винаги е точно обратното. И с цитираните случаи и с този последния. Чак след години започват да илизат други неща, работи и всичко изглежда по друг начин. Аз лично с този австралиец също бях много афектиран, защото тогава живеех на 500 м. от мястото и бях в едната крайност и бях доста възмутен от случая, а след толкова години съм на противоположната. Това е