Плодовата или друга маса, подквасена както си трябва, в която протичат процесите на ферментация (превръщането на захарите в алкохол). Тази маса после, чрез процесът атмосферна дестилация, дава продуктът, който най-често служи на русофилоистиците да се опивате до онези си състояния... Борьящник също съдиржа алкохол, но отровният метилов.... Миризмата около пияния русофилистик до голяма степен наподобява тази на бъчва с джибри, като за да сме честни трябва да кажем че е с една идея по гнусна (заради фекалиите с които са пълни гащите им и др.). Радвам се, че пак ти бях полезен...!кво е джибри, за да си самоанализирам същността?
Сигурен съм, че съм помогнал на пияната дама, като теб, да се понапъне поне да прочете нещо в западния Интернет Никога не съм казвал, че водката мирише. Определено една пияна руска ...лека жена, като теб обаче си мирише на джибри с фекалии Радвам се, че ти отворих едното око, та да се опиташ да прочетеш нещо. Скоро можеш да се явиш в Московския университет и да вземеш диплома за алкохолик-магистър...Съжалявам, но не беше полезна.
Чувала ли си, че руснаците през миналия век (сега вече не е точно така според изследванията) са пили водка? И дори са били сред водещите по алкохолна зависимост страни (сега според ес-статистиките ги изпревариха доста от северните ЕС-членки).
Чувала ли си, че водката е арабско питие, създадено от фармацевт, проникнало в Европа през Флоренция и давано в дрогериите като лекарство? Когато стига до Русия, православната църква го забранява за свободна употреба.
Малко hint-ове.
Истинската водка не мирише. Дори на джибри не мирише.
Дестилацията, както я обясняваше неграмотен жител на сибирско село на френски професор, решил да изучи процеса на варене на самогон, включваше и лекция за тежките и леките фракции. Вярно, че по елементарен начин (с метална тръба на сибирски студ), но професорът откри цяла търговска ниша.
Не съм длъжен да го знам. Това че е руснак не значи че е русофилистик в сегшания смисъл на думата. Солженицин също е руснак, но съвсем не може да бъде наречен русофилистик, ако въобще разбираш за какво иде реч. Ако не разбираш, погледни себе си, майка си и алкохолизирания си баща и разбри какво е русофилистик ХАХАХА Сложно ли ти е? Иначе ти носиш много повече от "интелекта" дори на крайните путинофилиситици. Всики знаем, че един такъв индивид като теб приема руското като най-добро, руската радиация като най-полезна за децата си, руските лосиони за вана най-хубави за пиене, руските алкохолици най-пияни на света, руските гейове най-големите гейове на света и прочее.
Съжалявам, за дето толкова много съм те разплакал днес Сам си го изпроси, никой не се беше обръщал към теб пръв. Знам че алкохолната хомо-русофилия на предполага интелект, така че няма начин да разбереш нещо по-сложно от личните ти заигравки с фекалии по улиците. Поне даде отговор на въпроса, защо винаги когато се появиш се размирисва на фекалии.., т.е. не са твои, намазан си с чужди... Не мисля че можеш да ме затрудниш с някоя от думите в малкия ти речников запас. Трябва сериозно да почетеш в западния Интернет, за да имаш шанс Наздраве и Путин Акбар, за теб !Да, сложно ми е да разбирам неадеквати като теб. Изразяваш се като олигофрен, държанието ти на дебил, прави му сметката дали можеш да ме обидиш. За да ти е по-лесно да го асимилираш (сори за сложната дума, не се сещам за по-лесна), помисли върху следното - Трябва ли човек да се обиди на лайно, за това че го е настъпил случайно, в резултат на което лайното му е омазало подметката със смрад!? Ми не... Лайната са си просто такива, няма за какво да им се сърди човек. Избърсвам те в най-близката трева и си продължавам по пътя Случва се...
Не са ми нужни медикаменти и или алкохол. Трезвеник съм. хаха е присмех на глупостта ти хахаЩом стигнахме до ''хахаха'' в края на всяко изречение, работата е ясна. Похвално е, че поне не смесваш транквилантите с алкохол.
Виждам че някои думички са се набили в съзнанието ти Поне ти се полекувай... Ерата на Ломоносов е убита от комунистическата паплач, доста отдавнаЗа съжаление, не успях да се дипломирам в МГУ, носещ името на великия Ломоносов (алкохолик-химик, бълнуващ за фракциите) и влизащ в световните топ 100 университети. Задоволих се с notorious МГИМО.
Което не ми пречи да направя връзка между честата употреба на думи като джибри, фекалии, венерически болести и съответната психоматика.
Ако бях лекар, щях да те посъветвам да се лекуваш. Ама съм си гаден руснак от новия тип и ти се подигравам (старите веднага биха ме упрекнали, че слабите не се бият, не се ритат падналите etc) Ама съм в българоезичен форум - що пък да не се отпусна?
Предполагам това го знаеш доста добре. Руснак си все пакТо и тревата си иска чалъм.
Ама ти не си ли емигрирал още в "омразния запад" ?естествено, тука в Сибир се гониме с амурските тигри за всеки сноп
Съжалавам, за дето толкова много съм те разплакал днес Сам си го изпроси, никой не се беше обръщал към теб пръв. Знам че алкохолната хомо-русофилия на предполага интелект, така че няма начин да разбереш нещо по-сложно от личните ти заигравки с фекалии по улиците. Поне даде отговор на въпроса, защо винаги когато се появиш се размирисва на фекалии.., т.е. не са твои, намазан си с чужди... Не мисля че можеш да ме затрудниш с някоя от думите в малкия ти речников запас. Трябва сериозно да почетеш в западния Интернет, за да имаш шанс Наздраве и Путин Акбар, за теб !
Хахахаха.. защото всеки , който става за нещо заминава от Русия.Наминавам понякога, имам бизнес дори там, но що трябва да емигрирам? Та Русия е втората в света по прием на имигранти страна.
Няма как да знаеш Толкова си можеш просто Пак ти се извинявам, за това че споменах алкохолика, който ти е баща. Надявах се да си го преживял, не наследилНе знам с тоя богат речников запас, как така 90% от мненията ти изглеждат копи-пейст!? Въртиш 10-15 думи, като само им сменяш местата в изречението.
Няма как да знаеш Толкова си можеш просто