BurnX
Well-Known Member
От: Заради БСП, Русия забрани вноса от България
Клиповете не бяха за показване колко взимам. Ти ме нарече лъжец и че взимам 1500 лева. Аз съм бил не само в ЮК ами и във повечето европейски държави + 2 извън Европа и много добре знам как е по света. Знанията ми няма как да ти ги доказвам в форум (камо ли пък с търсене в това какво работиш ) . Това което правя не се учи абсолютно никъде защото самия процес е измислен специално за дадения проект. Стъпките са различни , начините по които билдвам машина са различни , начините по които се взима бекъп са различни , софтуера е различен , проблемите са специфични. Тоест работиш в дадения проект известно време докато го усвоиш и успееш да оправиш проблемите които са възникнали , естествено с помощта на ремоут съпорт тим с които си в постоянна комуникация. След това проекта свършва и почва нов , който е по различен точно защото е проектиран спрямо нуждите на клиентите. Това какво работиш ти и колко ти е кредитната карта грам не ме вълнува. Аз не те обвинявам че лъжеш, както направи ти.
Когато ти казах да си снимаш заплатите на клип почна да обясняваш как може да скалъпиш по големи суми за час. Защо трябва да скалъпваш нещо - просто покажи истината ? Или това ти е неприсъщо и защото ти си въздух под налягане , затова и мислиш че другите са като теб ? Достатъчно ти дадох обяснения. АКо искаш да продължиш да се заяждаш първо докажи твоите приходи за годината и след това ще ти покажа моите.
Клиповете не бяха за показване колко взимам. Ти ме нарече лъжец и че взимам 1500 лева. Аз съм бил не само в ЮК ами и във повечето европейски държави + 2 извън Европа и много добре знам как е по света. Знанията ми няма как да ти ги доказвам в форум (камо ли пък с търсене в това какво работиш ) . Това което правя не се учи абсолютно никъде защото самия процес е измислен специално за дадения проект. Стъпките са различни , начините по които билдвам машина са различни , начините по които се взима бекъп са различни , софтуера е различен , проблемите са специфични. Тоест работиш в дадения проект известно време докато го усвоиш и успееш да оправиш проблемите които са възникнали , естествено с помощта на ремоут съпорт тим с които си в постоянна комуникация. След това проекта свършва и почва нов , който е по различен точно защото е проектиран спрямо нуждите на клиентите. Това какво работиш ти и колко ти е кредитната карта грам не ме вълнува. Аз не те обвинявам че лъжеш, както направи ти.
Когато ти казах да си снимаш заплатите на клип почна да обясняваш как може да скалъпиш по големи суми за час. Защо трябва да скалъпваш нещо - просто покажи истината ? Или това ти е неприсъщо и защото ти си въздух под налягане , затова и мислиш че другите са като теб ? Достатъчно ти дадох обяснения. АКо искаш да продължиш да се заяждаш първо докажи твоите приходи за годината и след това ще ти покажа моите.
Виж кво ся пич - първо тези работи дето ми ги показваш, мога да ги скалъпя за 1 час със тройно по-големи цифри и пак нищо няма да докажеш, обаче знания и за 5 пари не показваш. Как да ти повярва човек, че взимаш пари каквито и да било, като знания никакви нямаш. Тези 5000 нищо не доказват ти казах, нямам нужда да показвам каквото и да било, защото аз съм в UK и там нещата са много по-различни от тези в България - нямам нужда от кредити за да си купя кола, защото има едно нещо, което се казва кредитна карта, от която мога да си тегля колкото пожелая (в рамките на лимита ми - 50000лв) при това ми се отпускат парите безлихвено. Да не говорим, че нямам никакви такси при теглене, плащане и много други неща, които жалкия ти мозък не може да проумее. Пак ти казвам - клипове, снимки не ми ги показвай - тук във форума има много хора, които получават такива заплати, но не са тръгнали да се хвалят колко взимат, но по знанията се познават. Докато при теб всяка втора дума ти е "аз колко взимам, аз колко взимам" - ми взимай си! Колкото взимаш, толкова заслужаваш - най-искрено ти пожелавам да продължиш да взимаш толкова, колкото взимаш в момента. Обаче това което не видяхме, са знанията ти, което е в силно противоречие с останалите ти приказки. Доколкото виждам в темата все още не си открил къде работя, което ме навява на мисълта,че вероятно хвалбите ти нямат никаква почва.