Заради БСП, Русия забрани вноса от България

От: Заради БСП, Русия забрани вноса от България

Клиповете не бяха за показване колко взимам. Ти ме нарече лъжец и че взимам 1500 лева. Аз съм бил не само в ЮК ами и във повечето европейски държави + 2 извън Европа и много добре знам как е по света. Знанията ми няма как да ти ги доказвам в форум (камо ли пък с търсене в това какво работиш ) . Това което правя не се учи абсолютно никъде защото самия процес е измислен специално за дадения проект. Стъпките са различни , начините по които билдвам машина са различни , начините по които се взима бекъп са различни , софтуера е различен , проблемите са специфични. Тоест работиш в дадения проект известно време докато го усвоиш и успееш да оправиш проблемите които са възникнали , естествено с помощта на ремоут съпорт тим с които си в постоянна комуникация. След това проекта свършва и почва нов , който е по различен точно защото е проектиран спрямо нуждите на клиентите. Това какво работиш ти и колко ти е кредитната карта грам не ме вълнува. Аз не те обвинявам че лъжеш, както направи ти.
Когато ти казах да си снимаш заплатите на клип почна да обясняваш как може да скалъпиш по големи суми за час. Защо трябва да скалъпваш нещо - просто покажи истината ? Или това ти е неприсъщо и защото ти си въздух под налягане , затова и мислиш че другите са като теб ? Достатъчно ти дадох обяснения. АКо искаш да продължиш да се заяждаш първо докажи твоите приходи за годината и след това ще ти покажа моите.

Виж кво ся пич - първо тези работи дето ми ги показваш, мога да ги скалъпя за 1 час със тройно по-големи цифри и пак нищо няма да докажеш, обаче знания и за 5 пари не показваш. Как да ти повярва човек, че взимаш пари каквито и да било, като знания никакви нямаш. Тези 5000 нищо не доказват ти казах, нямам нужда да показвам каквото и да било, защото аз съм в UK и там нещата са много по-различни от тези в България - нямам нужда от кредити за да си купя кола, защото има едно нещо, което се казва кредитна карта, от която мога да си тегля колкото пожелая (в рамките на лимита ми - 50000лв) при това ми се отпускат парите безлихвено. Да не говорим, че нямам никакви такси при теглене, плащане и много други неща, които жалкия ти мозък не може да проумее. Пак ти казвам - клипове, снимки не ми ги показвай - тук във форума има много хора, които получават такива заплати, но не са тръгнали да се хвалят колко взимат, но по знанията се познават. Докато при теб всяка втора дума ти е "аз колко взимам, аз колко взимам" - ми взимай си! Колкото взимаш, толкова заслужаваш - най-искрено ти пожелавам да продължиш да взимаш толкова, колкото взимаш в момента. Обаче това което не видяхме, са знанията ти, което е в силно противоречие с останалите ти приказки. Доколкото виждам в темата все още не си открил къде работя, което ме навява на мисълта,че вероятно хвалбите ти нямат никаква почва.

Ама знания не показваш бе ти ако щеш и 10к взимай - аз ти казах - на сайта на фирмата имаме обявени цени на труда. Който го интересува - намира. А твоите знания явно са изключително повърхностни, и това ме навява на мисълта, че не вземаш толкова много. За пример ще ти дам, че информацията се намира за 2-3 минути (ако имаш познанията), което ти до сега отказваш да направиш (може би има причина). Нямам какво да крия ти казах, защото аз не работя в България и заплатите тук не могат да се сравнят с Българските (дори и да се обръщат в левовата им равностойност). Защото тук разходите не са като в България - например - за 1 час аз изкарвам парите, които са ми необходими да си платя тока и водата, за още един час си плащам газ-а, за още 4 часа си плащам наема и останалите 2 часа от деня изкарвам храната си за цяла седмица. Останалото заплащане от седмицата аз сам решавам какво да го правя - дали ще ходя по кръчми или ще събирам пари за черни дни - това си е моя работа. А в България една седмица работа не стига само за разходите. Ето това е разликата, че дори и да го приравниш към едната от двете валути - сметката е крива. Ти до вчера обясняваше как си в Дъблин, а пък извлечението ти от банката е в лева ??????????? Е, съжалявам, че аз имам над 100-тина познати в България, които работят за чужденци и нито един не получава пари в ЛЕВА. Няма просто такова животно. Еле пък да работиш в Дъблин и да получаваш лева. По-смешно нямаше как да го твърдиш. Мога куп още неща да ти изброя и сам ще видиш, че ти продължаваш да твърдиш неща, които те правят все по-смешен и по-смешен.

П.П. Какво стана, намери ли фирмата ? :lol:

Сметката ми е в лева. Заплащането ми е в евро на ден + овър тайм , пращат сумата която в моята сметка се обръща по курса на банката. Кое точно не ти е ясно ?
На другия кретен , знам коя година сме , това ми е най-високото плащане за месец , защото имах голям проект с много часове овър тайм.
И за 100тен път ти казвам - аз не работя в България. Работя само и единствено в чужбина. В България съм само когато няма проекти (може и месеци да няма, може и да нямам почивка) Когато има проект ме викат . Ти си стой в гадния ЮК , от всички страни дето съм бил ЮК е най-голямата дупка(щото е пълно с пакистанци и чернилки (поне Лондон)) и с най-гадното време на света. И стига с тая фирма , казах ти че не ме интересува къде и какво работиш - ако искаш да се сравняваш с мен (явно това е целта на спора ти) покажи си извлечението , не само да приказваш като мишка. После и аз ще направя същото. Ако ли не трайкай си и не се излагай повече.
Ама знания не показваш бе ти ако щеш и 10к взимай - аз ти казах - на сайта на фирмата имаме обявени цени на труда. Който го интересува - намира. А твоите знания явно са изключително повърхностни, и това ме навява на мисълта, че не вземаш толкова много. За пример ще ти дам, че информацията се намира за 2-3 минути (ако имаш познанията), което ти до сега отказваш да направиш (може би има причина). Нямам какво да крия ти казах, защото аз не работя в България и заплатите тук не могат да се сравнят с Българските (дори и да се обръщат в левовата им равностойност). Защото тук разходите не са като в България - например - за 1 час аз изкарвам парите, които са ми необходими да си платя тока и водата, за още един час си плащам газ-а, за още 4 часа си плащам наема и останалите 2 часа от деня изкарвам храната си за цяла седмица. Останалото заплащане от седмицата аз сам решавам какво да го правя - дали ще ходя по кръчми или ще събирам пари за черни дни - това си е моя работа. А в България една седмица работа не стига само за разходите. Ето това е разликата, че дори и да го приравниш към едната от двете валути - сметката е крива. Ти до вчера обясняваше как си в Дъблин, а пък извлечението ти от банката е в лева ??????????? Е, съжалявам, че аз имам над 100-тина познати в България, които работят за чужденци и нито един не получава пари в ЛЕВА. Няма просто такова животно. Еле пък да работиш в Дъблин и да получаваш лева. По-смешно нямаше как да го твърдиш. Мога куп още неща да ти изброя и сам ще видиш, че ти продължаваш да твърдиш неща, които те правят все по-смешен и по-смешен.

П.П. Какво стана, намери ли фирмата ? :lol:

В Дубай времето е прекрасно и няма пакистанци.

В Дубай времето е прекрасно и няма пакистанци.
Всъщност не е . Има 4 месеца които са супер. Останалите са адски жеги. Аз бях септември там и се сварих. За сметка на това всички движат с коли щото бензина е по евтин от водата. Освен това само 10 процента от Дубайците са местни. Всичко е чужденци от цял свят. Аз работих с индийци много там.
Най-хубавото време си е в България. Видял съм и съм го сравнил (не броим сегашното удавеното лято)

Сметката ми е в лева. Заплащането ми е в евро на ден + овър тайм , пращат сумата която в моята сметка се обръща по курса на банката. Кое точно не ти е ясно ?
На другия кретен , знам коя година сме , това ми е най-високото плащане за месец , защото имах голям проект с много часове овър тайм.
И за 100тен път ти казвам - аз не работя в България. Работя само и единствено в чужбина. В България съм само когато няма проекти (може и месеци да няма, може и да нямам почивка) Когато има проект ме викат . Ти си стой в гадния ЮК , от всички страни дето съм бил ЮК е най-голямата дупка(щото е пълно с пакистанци и чернилки (поне Лондон)) и с най-гадното време на света. И стига с тая фирма , казах ти че не ме интересува къде и какво работиш - ако искаш да се сравняваш с мен (явно това е целта на спора ти) покажи си извлечението , не само да приказваш като мишка. После и аз ще направя същото. Ако ли не трайкай си и не се излагай повече.

Хехе, продължаваш да твърдиш смешни работи. Окей, мисли се за велик!

Какво имаме до тук - знания никакви, смешни твърдения за мултинационални фирми дето плащат в лева, с по 3000 ИТ-та, които един сайт не могат да изработят. Никой не я е чувал тази фирма, на всеки 2 поста си мениш мнението - уж работиш в чужбина - един път си в Дъблин един път харчиш хилядарки тука, и как така банката ти сметнаха доларите(евротата) дето са ти ги пратили, че излязоха 5000.00 с точност до стотинката, не се ли усещаш, че си смешен? Колкото до моите извлечения - казах ти няма смисъл да ти ги правя, защото нещата в БГ и ЮК са много различни - парите нямат същатата стойност. Дори и да ги обърнеш в лева пак нещата са различни, защото в БГ има една камара таксички дето ти събират паричките като работни пчелички - такса теглене, такса усвояване, такса , такса такса... Отиваш на лекар - такса, изписва ти лекарства - една камара пари ръсиш... Тука не е така - лекарите нямат такси, лекарствата в аптеката са по 0-7 паунда, независимо какво купуваш, останалото се поема от държавата. Сметките нямат такси, абе какво ти говоря ти сигурно тези неща ги знаеш, нали работиш по чужбините. Аз може да вземам нормална заплата за Англия, но с нея мога да си позволя абсолютно всичко, може би без имот, но там, където живея не е рентабилно, защото при смяна на работата се сменя и квартирата - сега съм на почти 2км от местоработата ми и си ходя пеша, което в Лондон много малко хора могат да се похвалят, ама нали нашата фирма е смотана и няма допълнителни облаги...

Разбира се. Има индийци, вместо пакистанци, само 2/3ти от времето е гадно, а и всички се движат с коли, което няма как да не е страхотно. Можем да допълним и чудесната им природа, а и закони и порядки, и няма как да не сме сигурни, че е в пъти по-добре от селската Англия.

ГЛедай сега англичанино. Аз не се мисля за велик , казвам ти фактите както са . Какво вярваш и какво не си е твой личен проблем. Нито ще ми намали заплатата нито ще я увеличи твоето мнение. Не си меня мнението. Това че ти не разбираш е заради малкия ти мозък. Ето сега съм в Дъблин , в края на тази седмица си летя и съм в БГ. Почивам 1 седмица и пак заминавам. Понякога може да има почивка месец или повече до другия проект. Англия е гадна страна (Лондон е най гадното място в Англия) с гадни хора и гадно време. Това е. А това че ти взимаш по малко от моите пари е доста жалко за самият теб.
Хехе, продължаваш да твърдиш смешни работи. Окей, мисли се за велик!

Какво имаме до тук - знания никакви, смешни твърдения за мултинационални фирми дето плащат в лева, с по 3000 ИТ-та, които един сайт не могат да изработят. Никой не я е чувал тази фирма, на всеки 2 поста си мениш мнението - уж работиш в чужбина - един път си в Дъблин един път харчиш хилядарки тука, и как така банката ти сметнаха доларите(евротата) дето са ти ги пратили, че излязоха 5000.00 с точност до стотинката, не се ли усещаш, че си смешен? Колкото до моите извлечения - казах ти няма смисъл да ти ги правя, защото нещата в БГ и ЮК са много различни - парите нямат същатата стойност. Дори и да ги обърнеш в лева пак нещата са различни, защото в БГ има една камара таксички дето ти събират паричките като работни пчелички - такса теглене, такса усвояване, такса , такса такса... Отиваш на лекар - такса, изписва ти лекарства - една камара пари ръсиш... Тука не е така - лекарите нямат такси, лекарствата в аптеката са по 0-7 паунда, независимо какво купуваш, останалото се поема от държавата. Сметките нямат такси, абе какво ти говоря ти сигурно тези неща ги знаеш, нали работиш по чужбините. Аз може да вземам нормална заплата за Англия, но с нея мога да си позволя абсолютно всичко, може би без имот, но там, където живея не е рентабилно, защото при смяна на работата се сменя и квартирата - сега съм на почти 2км от местоработата ми и си ходя пеша, което в Лондон много малко хора могат да се похвалят, ама нали нашата фирма е смотана и няма допълнителни облаги...

ГЛедай сега англичанино. Аз не се мисля за велик , казвам ти фактите както са . Какво вярваш и какво не си е твой личен проблем. Нито ще ми намали заплатата нито ще я увеличи твоето мнение. Не си меня мнението. Това че ти не разбираш е заради малкия ти мозък. Ето сега съм в Дъблин , в края на тази седмица си летя и съм в БГ. Почивам 1 седмица и пак заминавам. Понякога може да има почивка месец или повече до другия проект. Англия е гадна страна (Лондон е най гадното място в Англия) с гадни хора и гадно време. Това е. А това че ти взимаш по малко от моите пари е доста жалко за самият теб.

Не знаех, че 2500 паунда са по-малко от 5000лв (което ти е най-високата заплата според теб, според мен е изтеглен кредит, защото един превод нищо не означава). Освен ИТ знанията ти ти куца и математиката явно. До тук не сме видяли нищо с което да си доказал , че изобщо работиш някъде извън България и то въобще като ИТ (освен входящи 5 хиляди лева, които така и не се вижда от какво са). Явно само си чувал за Лондон, защото предградието, в което живея е просто прекрасно, ама ти няма как да го знаеш това, защото си в прекрасния Дъблин, Ирландия, родина на една от най-големите терористични групировки в света.

Не знаех, че 2500 паунда са по-малко от 5000лв (което ти е най-високата заплата според теб, според мен е изтеглен кредит, защото един превод нищо не означава). Освен ИТ знанията ти ти куца и математиката явно. До тук не сме видяли нищо с което да си доказал , че изобщо работиш някъде извън България и то въобще като ИТ (освен входящи 5 хиляди лева, които така и не се вижда от какво са). Явно само си чувал за Лондон, защото предградието, в което живея е просто прекрасно, ама ти няма как да го знаеш това, защото си в прекрасния Дъблин, Ирландия, родина на една от най-големите терористични групировки в света.

Живял съм в Лондон за цял месец, имам даже карта за транспорта дето си я зареждаш и пътуваш с нея. Бил съм и в още няколко града из ЮК. Бил съм и в много други държави , дето ти никога не си бил . Та от опит ти казвам - Лондон е една дупка и едно от най-гадните места за живеене. Честити ти 2500 паунда. Ама имаш ли доказателства ? А доказателства че си в Лондон въобще ? Как да ти вярваме - какви знания си показал до тук ? И това след данъци ли е ?

Лондон е дупка, Дубай е яко. Ово йе стандарт, казват сърбите...

Лондон е дупка, Дубай е яко. Ово йе стандарт, казват сърбите...

Няма нашия си мисли , че като е отишъл в Лондон и вече е в центъра на света. А то ебаси гадната мрачна и влажна дупка.

Хаха, личи си колко си бил в Лондон, щом питаш преди или след данъци... Доказателства в Лондон имам, разбира се но ми е забранено да изпращам снимки от фирмата. Иначе мога да ти изпратя снимки лични, които пак нищо не доказват, защото можеш да помислиш, че съм ходил на екскурзия или знам ли какво може да измили малкия ти мозък. Дето даже не знаеш картата за градския транспорт как се казва :) а вместо това използваш, цитирам:

карта за транспорта дето си я зареждаш и пътуваш с нея

Казва се Ойстер, ако не ти е ясно поне да те осветля. Познания тук не съм показвал, защото не е имало нужда до сега, както виждаш имам 70 и няколко поста. Но ти упорито отказваш да намериш фирмата, в която работя, при условие, че и дори ти дадох напътствие къде да я намериш. Явно обаче преинсталациите на ХР ти замъгляват съзнанието.

Хаха, личи си колко си бил в Лондон, щом питаш преди или след данъци... Доказателства в Лондон имам, разбира се но ми е забранено да изпращам снимки от фирмата. Иначе мога да ти изпратя снимки лични, които пак нищо не доказват, защото можеш да помислиш, че съм ходил на екскурзия или знам ли какво може да измили малкия ти мозък. Дето даже не знаеш картата за градския транспорт как се казва :) а вместо това използваш, цитирам:

карта за транспорта дето си я зареждаш и пътуваш с нея

Казва се Ойстер, ако не ти е ясно поне да те осветля. Познания тук не съм показвал, защото не е имало нужда до сега, както виждаш имам 70 и няколко поста. Но ти упорито отказваш да намериш фирмата, в която работя, при условие, че и дори ти дадох напътствие къде да я намериш. Явно обаче преинсталациите на ХР ти замъгляват съзнанието.
Ойстерка точно такава има. Не се сетих щото бях там 2013 началото.Много скъп транспорта в Лондон - сутрин и вечер сумати пари за метро. А и то гадно метро , не е хубаво ново като Софийското. На теб Лондоското гето ти е разбило цялата представа за света. То и затова си толкова озлобен . Събери си пари от тая голяма заплата и се поразходи из други страни да видиш как живеят хората и как не вали всекидневно.

Гадно е метрото? Ти верно ли? А софийското -хубаво?

Гадно е метрото? Ти верно ли? А софийското -хубаво?

Естествено че е гадно. Лондонското метро е най старото. Малки тесни тунелчета дето сега не могат смогнат хората. Мирише на урина и влакчетата са като в пантивека. Софийското е ново и хубаво. Даже нашето по ми харесва от дубайското (там спирките са хубави отвън, имам снимки мога ви покажа и има прозрачна стена пред релсите за да не се хвърлят хората по линиите. Кога дойде влака , вратите на тази прозрачна преграда се отварят и хората влизат във влака)

Ае сега пресметни колко хора превозва едното, какви са схемите на таксуване, какви са спирките и капацитетите и пак ела да ни кажеш...

Ало Ваньо,
какво става бе гербери. Връщате компроментираните кадри ли ?

Ае сега пресметни колко хора превозва едното, какви са схемите на таксуване, какви са спирките и капацитетите и пак ела да ни кажеш...

Кое точно от твърденията ми оспорваш ? Лондонското е гадно, старо и скъпо. Адски скъпо(тарифата е по солена точно в пиковите часове за тръгване на работа и на връщане). Минава много народ , като метрото не е съобразено за такъв капацитет. Постоянно е задушно вътре и мирише гадно из коридорите.
Софийското е хубаво , ново , евтино и вози по малко хора но е направено така че да поеме много повече. Спирките са към 10 пъти по красиви.

Горе