BurnX
Well-Known Member
От: Заради БСП, Русия забрани вноса от България
Видял си един Лондон и стана голям разбирач? Аз съм бил в над 10 държави - ти в колко си бил ? И снимката дето съм пред Бурж Халифа ли съм я свалил от интернет . Няма такъв смешник като теб. Как може да сравняваш някакви неща като ти не си бил никъде че да видиш как живеят хората? Точно такива хора като теб живеят в Лондон - злобни и убити от живота. Пожелавам ти все там да живееш на 2км от работата си!
Женева 2014, януари
Испания, ноември 2013
Умри от злоба в мизерния Лондон!
хаха, тука ме разби. Видя се колко си ходил в Лондон... Тези снимки от кой сайт ги дръпна. И аз мога веднага да ти пратя 10 снимки от различни държави. И кво като си снимал 10 лаптопа тиквеник. Аз мога да ти снимам 100 дел сървъра и кво ? Айде друг път на някой друг ги разправяй тез, щото до тука нищо не си доказал - нито знания имаш за да си ИТ и нито едно доказателство не показа, че си ходил навън ами само натякваш, че тука било евтино.
А факта, че при първия проливен дъжд в София супер метрото беше 2 метра под вода, забрави ли го този факт ? Що не говориш за него? А защо не говориш за факта, че аз по метро станциите не чакам на опашка, а минавам с карта за 1-2 мин и вече пътувам. Този факт броиш ли го? А факта, че ако се счупи автобуса по пътя и съм си платил билетчето на другия се налага пак да си платя такова? За един и същи маршрут - и ми се е случвало не един път. Новите трамваи не ги знам какви са, но ще ги сравним след 2 години. Щото не те знам кога си ходил за последно в Лондон, но там на 5-6 години пускат нови автобуси и влакове. А не като в София - на 40 години и да се убиват селяците като теб да се хвалят, че били супер. И нека те светна идин факт. Транспорта не се прави да е красив, а да е удобен и бърз. Защото Лондон е 130км и закъснения на транспорта почти няма.
Ама де си ги чувал тези неща ти... на теб ти е важно да е красиво, ми така е , като си от село нормално да си с този манталитет - ходиш 2 пъто до градо. Пак ти повтарвям - аз работя на 2км от квартирата ми и си ходя пеша. А ти в Селото не можеш да си позволиш този лукс дори, ама виж на село може, и като ходиш до градо трябва да ти е убаво едно красиво в градския транспорт...
Видял си един Лондон и стана голям разбирач? Аз съм бил в над 10 държави - ти в колко си бил ? И снимката дето съм пред Бурж Халифа ли съм я свалил от интернет . Няма такъв смешник като теб. Как може да сравняваш някакви неща като ти не си бил никъде че да видиш как живеят хората? Точно такива хора като теб живеят в Лондон - злобни и убити от живота. Пожелавам ти все там да живееш на 2км от работата си!
Женева 2014, януари
Испания, ноември 2013
Умри от злоба в мизерния Лондон!