deanski
Member
От: Заради БСП, Русия забрани вноса от България
Отначало ми беше забавно да го джавкам, въпреки, че нямах това за цел а да видя дали въобще разбира нещо, ама той си настояваше на неговите си 5к лева и селфитата и как ходел навсякъде как ние никъде не сме били а той най-важния. После обаче по някое време започна да се изродява цялата работа и взе да ми става тъжно за него. Не заради това, че изкарва много или малко, работи ИТ или не, а защото този човек е убеден, че е върха на сладоледа и е единствен по рода си. Дето се вика - Перник на 3 континента.
Бърн, как споделяш такова инфо - това хич да не си мяза конфенденциално?
Нанди доволна ли си - Бърн споделя, деан и той по рано писа - така че има прогрес! Чакам си извинението за обвинението в безпристрастност! Как реши това, още не знам ама карай ...
Исках просто да се спре 10 страници простотии и някой да каже аз направих това, друг аз направих онова! Всеки може се хвали, кой какво прави, както и всеки може се връзва дали да се джавка или не, но за да има прогрес е добре се изложат некви факти - иначе става грозна картинка на обиди и простотии!
Отначало ми беше забавно да го джавкам, въпреки, че нямах това за цел а да видя дали въобще разбира нещо, ама той си настояваше на неговите си 5к лева и селфитата и как ходел навсякъде как ние никъде не сме били а той най-важния. После обаче по някое време започна да се изродява цялата работа и взе да ми става тъжно за него. Не заради това, че изкарва много или малко, работи ИТ или не, а защото този човек е убеден, че е върха на сладоледа и е единствен по рода си. Дето се вика - Перник на 3 континента.