Само така, шимби! Йебем але волиме горски свирачи
Лидерът на движението Лютви Местан уточни, че „по критерий избрани кметове на първи тур с еднопарийни листи ДПС е втора политическа сила“, а от БСП бяха категорични, че 390 000 гласа, които е получила партията, ги прави втори на изборите за кметове и общински съветници.
След двата тура ДПС остана с един кмет в областен град – в Кърджали, след като не успя да спечели балотажа в Търговище. Партията загуби и „вечни“ бастиони като общините Гърмен, Кубрат и Исперих, където управлява повече от две десетилетия. БСП пък няма да има нито един кмет в областен град.
Аз съм руснак, шимби. В онази война са загинали над 40 милиона мои сънародници.Ben zona следиш ли ме? Поласкан съм, кога ше пием по едно уиски?
Това да има само една силна партия с прикачен малък сателит, който ужким е от значение вече сме го пробвали за 45 години и нещата не се развиха много добре. Не мога да разбира феновете на ГЕРБ наистина ли са толкова слабо образовани и несхватливи, та не осъзнават това, че мечтите им всъщност са за комунизъм и тоталитарно управление, което пък уж е нещото, заради което ненавиждат БСП.
Аз съм руснак, шимби. В онази война са загинали над 40 милиона мои сънародници.
Няма как да пия с човек, който държи в подписа си надпис от нацистки концлагер.
Предполагам, се сещаш, че е по-вероятно първо да те давя в чашата с уиски, докато ти дойде акъла.
P.S. гледам, че се опитваш да шпрехаш на иврит. Та кой от нас е евреинът, всъщност?
Снегурочка ти си толко русняк колко аз съм казак. Баш некъв мелез си ма тва е отделна тема. И по принцип не е културно да се отказва покана на по чашка, ко беше русняк щеше да го знаеш. Само на жените им е простено любезно да отклоняват покани ерго простено ти е. Забеуежките за давенето в чашката и иврита дипломатично и благородно ги подминавам. Успехи!
Поредната тема съсипана от комплексите на руския свръхчовек. Слава!
Не мога да сядам с всяко лайно на една маса, сорри. Гнуслив съм. Търси си лика-прилика по аромат.
@strana, с какво се изтъкваш, че руснаците са победили Хитлер, ама не са били сами във войната, нали
Или, че с идването на съветските войски в България става социализъм и се отказваме от Македония, Западните Покрайнини и Беломорска Тракия в името на коминтерна
Руснаците толкова са навредили на България, както никой друг