За изборите

От: За изборите

Гласуването трябва да се забрани! Иебем ти и демокрацията....

От: От: За изборите

Само така, шимби! Йебем але волиме горски свирачи

Ben zona следиш ли ме? Поласкан съм, кога ше пием по едно уиски?

Лидерът на движението Лютви Местан уточни, че „по критерий избрани кметове на първи тур с еднопарийни листи ДПС е втора политическа сила“, а от БСП бяха категорични, че 390 000 гласа, които е получила партията, ги прави втори на изборите за кметове и общински съветници.

След двата тура ДПС остана с един кмет в областен град – в Кърджали, след като не успя да спечели балотажа в Търговище. Партията загуби и „вечни“ бастиони като общините Гърмен, Кубрат и Исперих, където управлява повече от две десетилетия. БСП пък няма да има нито един кмет в областен град.

ДПС, БСП и Хатака умират бавно .... това би трябвало да е добре за България.

Ben zona следиш ли ме? Поласкан съм, кога ше пием по едно уиски?
Аз съм руснак, шимби. В онази война са загинали над 40 милиона мои сънародници.

Няма как да пия с човек, който държи в подписа си надпис от нацистки концлагер.

Предполагам, се сещаш, че е по-вероятно първо да те давя в чашата с уиски, докато ти дойде акъла.

P.S. гледам, че се опитваш да шпрехаш на иврит. Та кой от нас е евреинът, всъщност?

Това да има само една силна партия с прикачен малък сателит, който ужким е от значение вече сме го пробвали за 45 години и нещата не се развиха много добре. Не мога да разбира феновете на ГЕРБ наистина ли са толкова слабо образовани и несхватливи, та не осъзнават това, че мечтите им всъщност са за комунизъм и тоталитарно управление, което пък уж е нещото, заради което ненавиждат БСП.

Това да има само една силна партия с прикачен малък сателит, който ужким е от значение вече сме го пробвали за 45 години и нещата не се развиха много добре. Не мога да разбира феновете на ГЕРБ наистина ли са толкова слабо образовани и несхватливи, та не осъзнават това, че мечтите им всъщност са за комунизъм и тоталитарно управление, което пък уж е нещото, заради което ненавиждат БСП.

Някак си предпочитам една силна , а не 3 с равни сили и накрая БСП - ДПС да управляват. Това , че ДПС загуби район дето винаги е печелела от 25 години - говори за загуба на влияние.

От: От: От: За изборите

Аз съм руснак, шимби. В онази война са загинали над 40 милиона мои сънародници.

Няма как да пия с човек, който държи в подписа си надпис от нацистки концлагер.

Предполагам, се сещаш, че е по-вероятно първо да те давя в чашата с уиски, докато ти дойде акъла.

P.S. гледам, че се опитваш да шпрехаш на иврит. Та кой от нас е евреинът, всъщност?

Снегурочка ти си толко русняк колко аз съм казак. Баш некъв мелез си ма тва е отделна тема. И по принцип не е културно да се отказва покана на по чашка, ко беше русняк щеше да го знаеш. Само на жените им е простено любезно да отклоняват покани ерго простено ти е. Забеуежките за давенето в чашката и иврита дипломатично и благородно ги подминавам. Успехи!

От: От: От: За изборите

Снегурочка ти си толко русняк колко аз съм казак. Баш некъв мелез си ма тва е отделна тема. И по принцип не е културно да се отказва покана на по чашка, ко беше русняк щеше да го знаеш. Само на жените им е простено любезно да отклоняват покани ерго простено ти е. Забеуежките за давенето в чашката и иврита дипломатично и благородно ги подминавам. Успехи!

Не мога да сядам с всяко лайно на една маса, сорри. Гнуслив съм. Търси си лика-прилика по аромат.

Поредната тема съсипана от комплексите на руския свръхчовек. Слава!

Поредната тема съсипана от комплексите на руския свръхчовек. Слава!

Нацистчетата да си траят.

Не е проблемът в това, че сте тъпи - ово е стандарт за съвременна България.

Но докато пропагандирате нацистките си лозунги и разбирания, ще ви мачкам дет ви сваря.

Смятай, форумният полицай-антифашист в действие. Дайте му медал, веднага! :lol:

После му дайте хапчетата :lol:

Много ли ти е смешно, кефалоглавчо?

Няма как да ми дреме за форум, в който участниците му спокойно си слагат надписи от концлагери в подписите и се самолюбуват в превъзнасянето на античовешки идеологии.

Та има два начина в практиката:
1. Нацистчетата се муат по кратуните профилактично, докато не им стане условен рефлекс - написал си нацистка реплика, получаваш шут в гъза.
2. Вторият вариант е с по-голям КПД, но пък е свързан с предоставяне на персонална информация, с което не на всеки му се занимава. Същността му е в алармиране на институциите за пропаганда на нацизъм в средства за електронна информация. Без значение чии институции - дали в ЕС, дали в Канада, дали в Русия нацистката пропаганда се преследва по закон.

Засега се кара по първия - до ниво да не можете да си седнете на задниците.

Баба ми е набила повече нацисти от теб, Страна. Пий си хапчетата и спри да задръстваш форума с глупостите си.

Ми явно не се е справила със задачата си баба ти. Трябвало е да те бъхта още, докато не ти избие всички тези глупости от мегаглавицата. И дедото със сопата е трябвало да я подкрепя.

От: От: От: От: За изборите

Не мога да сядам с всяко лайно на една маса, сорри. Гнуслив съм. Търси си лика-прилика по аромат.

Абе кенеф ти кога ще спреш да обиждаш????!!! Вижда се, че си вагина поне покажи малко стил или взе да се изнервяш, келеш! Какви нацисти ти се привиждат бе глупако ти нормален ли си, жена....хайл хитлер и си лагай :lol:

Само се вижте отстрани къв ташак сте вкупом:

There are currently 4 users browsing this thread. (3 members and 1 guests)
redrum, K.D.Sign, горския

Внукът на добрата баба, фенобастъра и айларипи. По-добре се скатайте :)

@strana, с какво се изтъкваш, че руснаците са победили Хитлер, ама не са били сами във войната, нали
Или, че с идването на съветските войски в България става социализъм и се отказваме от Македония, Западните Покрайнини и Беломорска Тракия в името на коминтерна
Руснаците толкова са навредили на България, както никой друг

@strana, с какво се изтъкваш, че руснаците са победили Хитлер, ама не са били сами във войната, нали
Или, че с идването на съветските войски в България става социализъм и се отказваме от Македония, Западните Покрайнини и Беломорска Тракия в името на коминтерна
Руснаците толкова са навредили на България, както никой друг

Фенобастъра па недоразбрал. ..

Айларипито (тоя с тиролските песнички) е сложил в подписа си нацистки лозунг от вратите на концлагер, в пещите на който са изгоряли хиляди невинни хора.

Не понасям нацисти - не е въпрос нито на националност, нито на самоизтъкване. Нацистите нямат националност - те са като хлебарките.

Нацистите са като хлебарките, като легнеш на земята вечер и допреш ухо, можеш да ги чуеш как пъплят :lol: :lol: :lol: :lol: :-o

Кой те пусна тебе от психото, #КОЙ?!

Горе