За изборите

От: От: За изборите

Ми хлебарка си, кво се репчиш.

Движат ли се мустачките на мегаглавичката?

Хръц.

От: От: От: За изборите

Хлебарка .

Движат ли се антенките на мегаглавичката?

Хръц.

Тъкмо се изумявам какви хора има в Русия. Как е възможно, те плюят върху себе си!! ИЗРОДИ!!!

_MG_9089-1.jpg

Моля те, намеси се и ги вразуми. Такова безобразие не може да съществува в 21-ви век :shock:

От: За изборите

Фенобастъра па недоразбрал. ..

Айларипито (тоя с тиролските песнички) е сложил в подписа си нацистки лозунг от вратите на концлагер, в пещите на който са изгоряли хиляди невинни хора.

Не понасям нацисти - не е въпрос нито на националност, нито на самоизтъкване. Нацистите нямат националност - те са като хлебарките.

Всяко нещо си има предистория, а за предисторията на нацистите, няма как да се говори сега
Ама искам същото за Съветските имперски стремежи и преподредбата на цели народи и нации, както и заличаването на такива
Това е още по-голямо престъпление и за това е отговорна руската комунистическа партия и нейните ръководители

Ми тва сте вие, хлебарките. Смятате, че щом е на руски, то имат оправдание.

Нямат оправдание. Същите хлебарки като теб са.

P.S. Фенобастърче, а се разкарай, плс, само твоите бръщолевения за комунизма, социализма и капитализма ми липсват...

Тук става въпрос за технологията как в бедните страни навлиза нацистката идеология. И германците не са били нацисти в началото, но се е случило покрай конкретната историческа, икономическа и политическа обстановка. Затова главичките на нацистите трябва да се мачкат в самия им зародиш.

Виждам сайт ру14 в подписа ти. Както е известно, 14 е неонацистки код. Забранен в демократичните държави! Защо си избрал точно това число? #КОЙ си ти всъщност?

Известно е на такива хлебарки като теб. За нормалните хора това си е 4-символен домейн от второ ниво.

Прочетох го в уикипедия, това прави ли ме нацист? Все пак тя е капиталистическо творение на империализма, а всички знаем, че той е наследника на немския хитлерофашизъм.

Ти си нацист покрай разбиранията си, а не покрай оправданията си.

От: От: От: За изборите

Свободно, хлеби! Отпуснете коленцата.

Наложи се да приема покана, на която ми бе трудно да откажа, така че ще напусна временно вашето неонацистко свърталище.

Вероятно ще продължим друг път.

P.S. Фенобастърче, а се разкарай, плс, само твоите бръщолевения за комунизма, социализма и капитализма ми липсват...

Тук става въпрос за технологията как в бедните страни навлиза нацистката идеология. И германците не са били нацисти в началото, но се е случило покрай конкретната историческа, икономическа и политическа обстановка. Затова главичките на нацистите трябва да се мачкат в самия им зародиш.

Аз знам само пораженията на България от съветската комунистическа власт
Орязване на територии, концлагери и масови убийства на цвета на нацията
Няма по-голямо престъпление за мене, защото още берем берем гнилите плодове на комунизма
Някъде другаде си предлагай имперските руски идеи

От: От: От: От: За изборите

Свободно, хлеби! Отпуснете коленцата.

Наложи се да приема покана, на която ми бе трудно да откажа, така че ще напусна временно вашето неонацистко свърталище.

Вероятно ще продължим друг път.
Предполагам си отишъл за лекарства, които да те излекуват от нацистката ти мания. Дано другия път да се води нормална дискусия с теб, без да получаваш паникатаки.

От: От: От: От: От: За изборите

Предполагам си отишъл за лекарства, които да те излекуват от нацистката ти мания. Дано другия път да се води нормална дискусия с теб, без да получаваш паникатаки.

Странен човек е тоз. Не мога да разбера какво общо имат русняците с концлагерите, че се дърви толкова? Все пак те са били върло резервирани за евреите. Даже ако става въпрос за концлагери баш Сталин им е специалиста за руснаците. Да взема да сложа някой подпис на Сталин ли....Снегурочка, мани не се занимавай с нас, на глава не мой излезеш и тва е щот си нелюбезен и не пиеш виски.

Не знам, дано намери адекватна лекарска помощ, която да го излекува от маниите му.

Айларипито (тоя с тиролските песнички) е сложил в подписа си нацистки лозунг от вратите на концлагер, в пещите на който са изгоряли хиляди невинни хора.

Ама ти нали беше в ЮК, EN Википедията не я ли четеш. Прочесть:

The expression Arbeit macht frei comes from the title of a novel by German philologist Lorenz Diefenbach, Arbeit macht frei: Erzählung von Lorenz Diefenbach (1873), in which gamblers and fraudsters find the path to virtue through labour.
The phrase was also used in French ("le travail rend libre!") by Auguste Forel, a Swiss entomologist, neuroanatomist and psychiatrist, in his "Fourmis de la Suisse" ["Ants of Switzerland"] (1920).

Toва, че фраза, дума, картинка и т.н. е ползвана от някакви лумпени през определен период от време значи ли автоматично, че същото САМО с тях ще се свързва и само тяхната интерпретация ще е валидна до края на света?

Много си плосък в мислите и разсъжденията, мужик.

Българи, ю наци! :lol:

Това от закона на Мая Манолова ли е точка ?

Не, така е казал рецидивиста дясна ръка на мутрата цвъ цвъ :)

За доброто представяне, тиквата му е обещал още 6 апартамента, ама този път ще ги пише на друго име

Не, така е казал рецидивиста дясна ръка на мутрата цвъ цвъ :)

За доброто представяне, тиквата му е обещал още 6 апартамента, ама този път ще ги пише на друго име

Не се нервирай - БСП са моралните победители от изборите , както винаги :D

Горе