nandibandi
Well-Known Member
Е, па... неговото си. Просто го е страх да си го остави, да не му крадне Киро, че много бара тва момче.По-интересното е чие сако държи "академика"
Е, па... неговото си. Просто го е страх да си го остави, да не му крадне Киро, че много бара тва момче.По-интересното е чие сако държи "академика"
Ще се жениш ли?Мноо ясно. Пърхаш с мигли, кълчиш ханш, правиш се на енигматичен... Знаеш всички трикове на класическата въртиопашка.
Жив и здрав! Влачи го Дефа, и без тва нещо не ми се женеше тая година...
Оригинално, МОЙ.
Щото само това се покачи последно време. Логика бетон. Слава на прясната мисъл и неадекватното усещане за света.Не мръзне Европата ... Ама сметка за парно 450 лева не бях виждал, наистина декември не мръзнахме, топло си беше. Страх ме е да си помисля за януари.
Да живея братските американски и украински народи!!! Героям слава !!!
Да, и всичките и 20 котки ще са и шаферки.Ще се жениш ли?
Ма що не си ебеш майката, бе мангал! Ако нямаш нещо смислено да казваш, не се включвай. А най-добре е да пукнеш - няма да липсваш на никого.Да, и всичките и 20 котки ще са и шаферки.
Е, ти нали си от успешните макаци на дървото с най-много банани в хралупата докато някой не резне клонаЩото само това се покачи последно време. Логика бетон. Слава на прясната мисъл и неадекватното усещане за света.
Да. Всички ще резват нещо. Мнение на губещ.Е, ти нали си от успешните макаци на дървото с най-много банани в хралупата докато някой не резне клона
Щото не в библейско, бе пияницо долна, разпорена по всички фронтове.Ма що не си ебеш майката, бе мангал! Ако нямаш нещо смислено да казваш, не се включвай. А най-добре е да пукнеш - няма да липсваш на никого.
Щото не в библейско, бе пияницо долна, разпорена по всички фронтове.
Щото само това се покачи последно време.
Условието е тя да не надвишава с повече от 1.5 процентни пункта инфлацията в трите държави членки с най-добри резултати в областта на ценовата стабилност.
Ти си подвижен смехогенератор. Може би правилният въпрос е ЗАЩО?Щото само това се покачи последно време. Логика бетон. Слава на прясната мисъл и неадекватното усещане за света.
ахахахаха.Ма що не си ебеш майката, бе мангал! Ако нямаш нещо смислено да казваш, не се включвай. А най-добре е да пукнеш - няма да липсваш на никого.