$INeed$
Well-Known Member
НЕ, няма, капитала сам се създава и се трупа?Ъммм къде в капитализма се споменава за работа, не беше ли за капитал
Нямам нищо против да се наредите до другите цветнокожи за социални.... там работа няма.
НЕ, няма, капитала сам се създава и се трупа?Ъммм къде в капитализма се споменава за работа, не беше ли за капитал
Леле, колко комунДета имало още...То затова не можем да мръднем напред.НЕ, няма, капитала сам се създава и се трупа?
Нямам нищо против да се наредите до другите цветнокожи за социални.... там работа няма.
Точно Европа ти е виновна за дървените мафии. Ама на теб само в това намираш вината за целия провал на всичко. Пак ти казвам, не обвинявам ЕС за това, че си люзър. И онази глупавата с котките също да се зачете в това.Резултат след ЕС Виж файлът 30489
Споко бе, Европа ся ще ни налее едни милиони, ще ни се втурне на помощ, морето ще стане по-добро от РивиератаЗа къде изнася дървената мафия я да чуем?
Кой ни накара да подарим на укрите БТР-те нужни сега за помощ?
Кой ни набива да купим отново стари машини от същия тип за 2 млрд?
Хмззз значи не е важно кой купува дрогата той е света вода ненапита, важно е кой я изнася Нали ЕС логиката е не купувайте нефт и газ да преебем Путин. Защо тогава не важи не купувайте дървен материал от БГ мафията?Какво значение има на къде се изнася. Там където се изнасят нещата на по-висока цена. Проблемът е защо им се позволява да го правят. И защо има такава мафия. И това е изцяло в нашата кочина.
Идеята е танто за кукуриго...Всъщност ще вземем много по-модерни, и идеята, че правим подмяна, за която ще си я платим.
Твойте познати са за военен съд наясно ли си? Да не говорим, че има консервирани БТР-и напълно нови и годни за употреба в следващите 30 години...Имам познати военни, които са ме развеждали да гледам техниката им.
Нямаш си и бегла идея за какво говориш. Някой някъде ти е казал нещо или си го прочел в някой блог тип Инджев, наизустил си го за да излеждаш умен в споровете. Похвални усилия, но не на място и без никаква ползаТъпако, как боята ще ти оправи целия шит под ламарината? ТИ си рядко тъпо парче, честно. Моите познати военни в момента се чудят и се вайкат какво да правят тези стари неработещи железа, и говорим не само за БТР-ите, за брегова, танкове, всичко е леш, няма резервни части вече, адски неикономични, държавата тотално отказва да финансира, а ти ми мяташ някаква оцветена шитня. В момента най-доброто, което да направят е да я подменят, и то с по-добра и нужда да си изпълнява целите. Не си Ок, честно. Като влезеш някъде, в някоя военна база с такава техника и попиташ, после ми говори, до тогава си пълен идиот.
И ако си направиш труда какво купуваме и какво имаме, ще ти стане ясно, но пак се съмнявам, защото си караш стария москвич и си мислиш, че е велико творение, тук хубавото пак е субективен фактор. На едни им харесват стройни и сладки жени, на другите отпуснати, дебели с мустаци и космати крака. Тук не те виня, че няма да намериш разликата.
Сравнението на дървата и дрогата е плоско. Но да, за теб е типично. Само ще ти го кажа така, едното е законно, другото, уж го крият. И още нещо, мафиите почти по цял свят са се сраснали с правителствата. Руската също, не се безпокой.
Дай да знам, с познати военни. Видял съм го. От тук натам само глупости можеш да пишеш. Следващият път ще ти снимам един танк как изглежда, и то от тези дето уж са в движение. А там където ходех последно, бяха сменени бойните транспортьори вече със съвременна бойна техника. Ако искаш вярвай, 5 пари не давам. Ти така ли правиш, боядисваш стария кенеф и вече е добре и като нов? Глупец си момче, лошото, че като станат другите промивки ще ти наплескат лайковете, и ще разбера какво е като цяло нивото в БГ за пореден път.Нямаш си и бегла идея за какво говориш. Някой някъде ти е казал нещо или си го прочел в някой блог тип Инджев, наизустил си го за да излеждаш умен в споровете. Похвални усилия, но не на място и без никаква полза
Като е негодна техниката се предава за скрап, вземат се немалко пари и тогава се купува нова. Не се подарява на украинските цигани, които също я режат на скрап и си взимат чисти парички на наш гръб.Тъпако, как боята ще ти оправи целия шит под ламарината? ТИ си рядко тъпо парче, честно. Моите познати военни в момента се чудят и се вайкат какво да правят тези стари неработещи железа, и говорим не само за БТР-ите, за брегова, танкове, всичко е леш, няма резервни части вече, адски неикономични, държавата тотално отказва да финансира, а ти ми мяташ някаква оцветена шитня. В момента най-доброто, което да направят е да я подменят, и то с по-добра и нужда да си изпълнява целите. Не си Ок, честно. Като влезеш някъде, в някоя военна база с такава техника и попиташ, после ми говори, до тогава си пълен идиот.
И ако си направиш труда какво купуваме и какво имаме, ще ти стане ясно, но пак се съмнявам, защото си караш стария москвич и си мислиш, че е велико творение, тук хубавото пак е субективен фактор. На едни им харесват стройни и сладки жени, на другите отпуснати, дебели с мустаци и космати крака. Тук не те виня, че няма да намериш разликата.
Сравнението на дървата и дрогата е плоско. Но да, за теб е типично. Само ще ти го кажа така, едното е законно, другото, уж го крият. И още нещо, мафиите почти по цял свят са се сраснали с правителствата. Руската също, не се безпокой.
Що да се хвърля? Възстановява се до момента да се зафичи на някъде и това е. Както дадохме танкове на ония неблагодарни лунатици македонците. Това даване в свързано с други облаги, което я ще ги разберем, я не, вече зависи дали ще ни го кажат. А ако са глупави (което е повече от сигурно), нищо няма да получим, защото толкова сме си го и изтъргували.Като е негодна техниката се предава за скрап, вземат се немалко пари и тогава се купува нова. Не се подарява на украинските цигани, които също я режат на скрап и си взимат чисти парички на наш гръб.
Цъфнали сме и вързали, помагаме на всички, а за нас само голям дебел хой. Толкова ли сте заблудени дейба...
Нали виждаш какви са облагите от макетата, същите ще са и от другите просяциЩо да се хвърля? Възстановява се до момента да се зафичи на някъде и това е. Както дадохме танкове на ония неблагодарни лунатици македонците. Това даване в свързано с други облаги, което я ще ги разберем, я не, вече зависи дали ще ни го кажат. А ако са глупави (което е повече от сигурно), нищо няма да получим, защото толкова сме си го и изтъргували.
Нека да изчакаме и да видим. Както написах, не е някаква новина, че нашите са супер кофти дипломати, търговци и лесно клякат. За справка, пак ще дам Гърция, как всичко, което и се поиска, те от своя страна договарят нещата си така, че да получат. Вече за това, че някой те цака, веднъж може да е за твоя сметка, втори път - направо си е заслужено, защото не си си научил урока. А макетата са си промивки и там дори не знам защо се бутаме. Това е вече някакъв необясним за мен мазохизъм.Нали виждаш какви са облагите от макетата, същите ще са и от другите просяци
Абе , Славчев, още ли не си обменил левовете в рубли? Давай, че сега курсът е най-изгоден.Като е негодна техниката се предава за скрап, вземат се немалко пари и тогава се купува нова. Не се подарява на украинските цигани, които също я режат на скрап и си взимат чисти парички на наш гръб.
Цъфнали сме и вързали, помагаме на всички, а за нас само голям дебел хой. Толкова ли сте заблудени дейба...
Пак си тотално неадекватен, по-добре ходи си хакни още 1 бустер, че работата не е добре.Абе , Славчев, още ли не си обменил левовете в рубли? Давай, че сега курсът е най-изгоден.