strana
Well-Known Member
От: За или против напускането на България
България е много хубава страна. Красива, топла, евтина.
Прекрасна кухня, все още вълнуващи мъжкото его жени (макар че скоро и те ще привършат покрай фастфуда) и великолепна природа.
Печелиш ли нормални пари (малко над средноевропейски стандарти), то в в България може да се живее приказно. Не ти трябва да си бизнесмен или милионер и да се набиваш на очи. България е една от малкото страни в ЕС, в която човек все още може да си живее нормално живота.
И във България е добро място за живеене, но аз поне се пре_бах сам. Ако бях в чужбина щях да съм същото л_йно. Сега на 45 г, без висше и добра специалност, с дискова, 100 болести и главата много не ме слуша, къде да ходя?!? Братовчеда в Канада - всичко му е о'к, племенницата Лондон - супер, братовчедката в Испания и тя си живее живота. Който е кадърен ще се справи на всякъде, за другите гроздето е още зелено.
България е много хубава страна. Красива, топла, евтина.
Прекрасна кухня, все още вълнуващи мъжкото его жени (макар че скоро и те ще привършат покрай фастфуда) и великолепна природа.
Печелиш ли нормални пари (малко над средноевропейски стандарти), то в в България може да се живее приказно. Не ти трябва да си бизнесмен или милионер и да се набиваш на очи. България е една от малкото страни в ЕС, в която човек все още може да си живее нормално живота.