CTAH
Well-Known Member
Не го мисли взимай си мед от магарешки бодил или само ако искаш да ядосаш пчеларя му поискай Боров мед ...
Крайно време е да помислим, да.
Крайно време е да помислим, да.
На меда от магарешки бодил се приписват специални свойства, много ценени от мъжете. Ти затова ли така го препоръчваш, Станчо?Не го мисли взимай си мед от магарешки бодил или само ако искаш да ядосаш пчеларя му поискай Боров мед ...
Винаги ми е било любопитно, как пчеларите определят от кой вид растения е нектарът?
Не съм сигурна, че и с това трябва да го ангажирам човека. Градинаров и без това дава достатъчно информация на неуките, но за мен той е по-достоверен източник от мрежата, относно качеството на меда. Ако чак толкова ме напъне любопитството за определянето на вида на нектара, ще питам Гошо, пък може и ти да кажеш, щом знаеш.Лесно се определя, но ще оставя Вискяра като печалр да ти обясни.
Не съм сигурна, че и с това трябва да го ангажирам човека.
Старо правило е, че ако нещо изглежда като сироп за баклава, най-вероятно е сироп за баклава.
Винаги ми е било любопитно, как пчеларите определят от кой вид растения е нектарът? Аз като ги гледам пчелите,...
За Вискяра съм сигурна, че познава, понеже пчелите вечер му се отчитат. На бас, че е създал такава дисциплина.
п.с. Защо се ядосват пчеларите ако искаш боров мед?
Как няма да се изненадам, като се оказва, че хората знаят за мен неща, дето ни гошо, ни микромекия знаят.Точно ти пък да се изненадваш.
Защо си бъцкам доматчета, а не се занимавам с добитък.
Ако си мислите, че само в този форум има халтави неща:
"- Здравейте, нося гълъб. Него го бутна кола, после видях, че го кълват врани, но той надигна глава и аз реших, че ще се справи. Вдигнах го, но го изпуснах и му се отчупи главата и му изпадна мозъка. Но аз го наместих обратно. Дали съм го наместила добре. (Рови с нокти) . Ето тук остана един орган. (Подава сърцето, увито в брошура на Билла). Ако може да си взема кашончето. Пожелавам и на него и на вас всичко хубаво."
Копи-пляс от "Дивите животни"