$INeed$
Well-Known Member
Да, при някакви единични свободни електрони се получава, ама като всеки от катуна започне да си гласува за който си иска, а не по нареждане, ще си проличи и ще има "глобени" накрая. Все пак ги строили под линия и на вожда е платено, а той е раздал надуло по веригата. Тук няма как. Ей такива като мен, обикновен гражданин, колко са запознати с тези схеми, чак се ми е странно как чак сега има някакви арестувани, хванати и показани по телевизията. Иначе "Купуването и продаването на гласове е престъпление" И разбира се, тук нашите не могат да хванат настинка, а пък да не говорим за някой, който се е продал или купува. Но да, обикновено купувачите са ясни кои са и полицията и всички жалки агенцийки не смеят да направят нищо. И така кервана си боксува на едно място.Сега Нова, Бтв и всички медии за масова дезинформация на долу по веригата няма няма да ги гледаме какво показват и говорят, то е ясно!
Що бе, вземи 50 лв и си гласувай за който си искаш, те не са в урната с тебе. Само наивните тъпанари гласуват за който са им платили, много ще знаят какво си задраскал Аз познавам една жена, която редовно взима пари и си гласува за който си иска без да и пука. Каза ми че всеки ако прави така те ще разберат че си хвърлят парите на вятъра и ще спрат да купуват гласове и купуването на гласове ще свърши.