Каза, че няма да го подкрепи. То оставаше и да го.Ко ли ще стане ко чиче Бойче подкрепи тоя кабинет.. аз така бих си изиграл картите. Като ше е цирк..
Е тоо каза, че е построил и половинка милиард км. магистрали. Мрежата ше кипне от първосигнални коментари, особено в таа жега всекви налудничиви конспирации че се изпишат.Каза, че няма да го подкрепи. То оставаше и да го.
Затуй намекнах... като ше е циркАко ги подкрепи ще е автогол и за двете страни. Ще предизвикат доста протести.
Не си разбрал каква е 'тая пресконференция'.До тук! Само с тая "пресконференция" загуби за няколко минути, още поне 20% привърженици.
Гърция другата седмица получава първите милиарди от плана за възстановяване, а ние не сме го подали още. Парите свършват, бюджета не е актуализиран, цените нагоре. Популярността ще е до време.Президентът има всички основания да бъде щастлив от служебния кабинет. Той се радва на невиждана популярност сред масите, с изключение разбира се на мафията и нейната фен-база от превъзбудени лелки.
Не си разбрал каква е 'тая пресконференция'.
Беше направено в стил 'Шоуто на Слави'. Публика бяха водещите политици на ГЕРБ.
Както каза Борисов - говориш глупости, а ти ръкопляскат.
Ако ги подкрепи ще е автогол и за двете страни. Ще предизвикат доста протести.
Точно пък, когато Малкият Мук беше в правителството и дойдоха преди 20-тина години, държавната администрация не беше докосната. А тогава имаха не 60, а 120 депутати.Да, сред държавните служители... те вече тролят навред, а сметай ако верно турат Василев, тва дет са гледаш като коментс по дира, ще ти се стори глъч на дечица от катерушката
То на него само от глупак надолу му ръкопляскат... Тука сте жив пример 5-6 човека, ама кво да се прави...Не си разбрал каква е 'тая пресконференция'.
Беше направено в стил 'Шоуто на Слави'. Публика бяха водещите политици на ГЕРБ.
Както каза Борисов - говориш глупости, а ти ръкопляскат.
Ама кое му е експертното на неговия експертен кабинет, бе пиле шарено? Никито Василев? Тоя гном, дето още при царя се осра до ушите с приватизационните схеми? Тоя същия, дето смята, че постната пица на Дянков било добър бюджет? Кирил Петков казва "ако не се краде, пари има", а тоя ще започне с "пАри нема, действайте".А сега им го бодна, защото предложи ЕКСПЕРТЕН кабинет,
Не съм наплашена - прозорлива съм. Искрено ти завиждам за ентусиазма, с който приемаш тъпите ходове на тиквун-славун. Аз тоя вискомерен селяндур (и аз съм от село, имам друго предвид) никога не съм го харесвала. И да, шоуто му е на ниво късните комиици.Много си наплашена, много объркана, щом и от Славчо се уплаши...зарежи, не ставаш вече за гранде трол