Leverage
Well-Known Member
Седи ли още кандидатя за премиер или вече го смениха? В движение съм цял ден и не внимавам с политиките.
И така нататък.... И.т.н. Това е причината за честата смяна...
Седи ли още кандидатя за премиер или вече го смениха? В движение съм цял ден и не внимавам с политиките.
А симбиозата между ИТН, ГРОБ и ДПС кога ще я коментираш? Всички заедно против служебното правителство и Радев. Тулупа подкрепи Славчо за съставяне на правителството на сламения човек. Май, май са се разбрали за скрита коалиция.. Да знаеш, че няма да мине номера!Премиерът за една нощ стана 'д-р на науките'. Може би е приемливо, щом е за благото на родината...
За това говоря още малко след априлските избори. Информацията за супер тайна среща между двамата тиквуни - мазния и дългия, се оказва достоверна.А симбиозата между ИТН, ГРОБ и ДПС кога ще я коментираш? Всички заедно против служебното правителство и Радев. Тулупа подкрепи Славчо за съставяне на правителството на сламения човек. Май, май са се разбрали за скрита коалиция.. Да знаеш, че няма да мине номера!
Със сигурност има нещо, вероятно са се продали. Голия гъз може да купи всичко и всички, само Радев не можа. Всеки които си позволява да злослови срещу служебното провителство е за гроб.За това говоря още малко след априлските избори. Информацията за супер тайна среща между двамата тиквуни - мазния и дългия, се оказва достоверна.
То този Николов по зле от калинките на ГЕРБ Фалшиви дипломи (излъгал за образованието си в Австрия няма там в регистрите, че е завършил) от фирмата за плавници са отговорили, че при тях не работи такова лице а просто му дават продукти дропшипинг за миналата година фирмата му 70к ОБОРОТДори да бяха супер чисти и почтени, а те не са, най-малкото са адски неадекватни. Това поведение тип кобрата преди да яде бой от класен боксьор е много грозно в политиката. Имаш 65 депутати и отваряш вратата с шут. Абе ей, сельо...
Пич, много се оакахте тоя път, много.А симбиозата между ИТН, ГРОБ и ДПС кога ще я коментираш? Всички заедно против служебното правителство и Радев. Тулупа подкрепи Славчо за съставяне на правителството на сламения човек. Май, май са се разбрали за скрита коалиция.. Да знаеш, че няма да мине номера!
Тук си напълно прав.Върнете Бойко, че не се търпи. Съсипаха в тая държава...
Кои ние!?Пич, много се оакахте тоя път, много.
Останалите 5 партии срещу ГЕРБ, как кои. Спонсорирани от твоя идол.Кои ние!?
Викаш да връщаме крадливия простак, така ли? Ама как яко му го каза на Рашков, а? С гол гъз таралеж ще мачка....Останалите 5 партии срещу ГЕРБ, как кои. Спонсорирани от твоя идол.
Който се смее последен...нали знаеш.Викаш да връщаме крадливия простак, така ли? Ама как яко му го каза на Рашков, а? С гол гъз таралеж ще мачка....
Който се смее последен...нали знаеш.
Аз вече ви се смея. Трагедия сте. Даже аз имах надежда, че нещо ще се подобри. Ама всичко си е нормално.