tedkata_m
Well-Known Member
Едно и също мелиш, тоя бай Ставри се изтърка. Смени плочата.Мача не е свършил, тепърва предстои интересното. Играта за тулупа свършва при Бай Ставри, точно тогава ще е най-смешното
Едно и също мелиш, тоя бай Ставри се изтърка. Смени плочата.Мача не е свършил, тепърва предстои интересното. Играта за тулупа свършва при Бай Ставри, точно тогава ще е най-смешното
И съвсем случайно децата на Янев работят в БЕХ и Булгаргаз.Викаш да връщаме крадливия простак, така ли?
И съвсем случайно децата на Янев работят в БЕХ и Булгаргаз.
Биарка, излагаш се яко. Всички видяха некадърието на "новите". Признай поне веднъж, че се осраха. Ама без да намесваш Бойко ако въобще ти е възможно.Е, и? Викаш да връщаме крадливия простак, така ли? Щото децата на Янев работели.... Виждаш ли се какви глупости пишеш? Тедката ли те научи да пиеш от Обет и тебе бе?
Ама са започнали работа там, щото татя им работи служебен премиер или е заварено положение? Има разлика, нали знаеш. И точно вие, дето вашите свалиха толкова ниско нивото, да търсите косури е смешно. Спрете се. Вие не можете да видите почтеност дори ако ви удари по ваксинираните наплашени кратунки.И съвсем случайно децата на Янев работят в БЕХ и Булгаргаз.
Биарка, излагаш се яко. Всички видяха некадърието на "новите". Признай поне веднъж, че се осраха. Ама без да намесваш Бойко ако въобще ти е възможно.
Преди седмица Б. Рашков: "Още днес ще дам доказателства за подслушванията, с които два месеца правихме предизборна кампания на президента срещу ГЕРБ."Ама как яко му го каза на Рашков, а? С гол гъз таралеж ще мачка....
Ти си болен, отново спомена Бойко. Кво служебно бе, на комунистите ли? Ти си по-голям комунист и от БСП.За кои новите говориш? Ако визираш Славчо, друго не съм и очаквал. Неговата роля беше да разкара свинята по-далеч от власта, друга роля няма за него в тая игра. Единствения правилин ход беше да предложат служебното правителство, не го направиха, че и почнаха да плюят, с цялата си наглост. Да се махат, отиваме на избори....
Друг е въпроса, че който и да е, ще е по-добре от тулупската мафия.
Няма да има днес, нито утре, защото такива няма.Преди седмица Б. Рашков: "Още днес ще дам доказателства за подслушванията, с които два месеца правихме предизборна кампания на президента срещу ГЕРБ."
Хайде, бе Рашков! Кога ще дойде твоето "днес".
Ти си болен, отново спомена Бойко. Кво служебно бе, на комунистите ли? Ти си по-голям комунист и от БСП.
Болен си, лекувай се наистина.Никой не е по-голям комунист от Бойко Борисов, в никоя партия няма повече бивши и настоящи комунисти от гроб. Трябва ли за двадесети път да ти обяснявам защо?
Кви тролове бе, Смешко. БСП убиха дядо ми, а ти ми ги хвалиш. Винаги ще съм против тях, каквото и да правят.Ама виж са колко са смели троловете, как окупираха темата само А по едно време се беха скрили като мишоци Само седат и дебнат некой цветен компромат некъде да излезе, и изкачат из секви дупки на пълчища ахахаха Страшни сте..страаашни! Анализатори, специалисти.. Тва е то - "трохи и зрелища" Скоро боко пак че ви ги подмета
Добре бе, след като бащата на тиквата е бил подполковник от милицията, толкова ли е трудно да събереш 2 и 2? Като мразиш едните, що не мразиш и другото им лице? Това едни и същи хора!Кви тролове бе, Смешко. БСП убиха дядо ми, а ти ми ги хвалиш. Винаги ще съм против тях, каквото и да правят.
БСП или БКП ?? Щото двете нема много общо, по скоро ГЕРБ има в пъти повече общо с БКПБСП убиха дядо ми
Всичко, различно от ГЕРБ има общо.БСП или БКП ?? Щото двете нема много общо, по скоро ГЕРБ има в пъти повече общо с БКП
+ това не виждам къде хваля БСП, още повече БКП.. ти се връщаш към това време, не аз
Ха ха ха.... Най-новия виц ли е това Човек, бива ли да си такъв наивник бе!Всичко, различно от ГЕРБ има общо.
Лично Корни ли го уби или предишното ръководство - Станишев???БСП убиха дядо ми, а ти ми ги хвалиш.