Ако имаше поне малко работещ мозък в тиквата, щеше да знаеш колко позорно и неадекватно е изказването на дебелия шопар гербераст, че "поемал цялата отговорност" за медалите от Токио. Ама какво ли си губя времето да ти обяснявамСтана забавно. Как ли безименния случайник от служебното на спорта ще чагърка медалите от Токио....
Изглежда си пропуснал събитията от последните седмици. И атаките на случайника на Радев от служебното министерство на спорта към Кралев.
И опитите за изчегъртване на работата му.
Ама нормално за фейсбук-трол, като теб. Балончето ти е нещо тясно.
Случайникът на Радев, дето никой не му запомни името, се включи от Токио, като активирана спяща клетка да оплюе направеното в спорта. Ама да си беше мълчал, че му запушиха устата с медали.
По висчко вече личи че ще ходим на нови избори. Не мога да разбера Слави и компания защо направиха толкова много глупости. Въпреки че не гледах шоуто му, заради многото простотии, го имах за интелигентен и умен човек. Имам чуството че нарочно искат да загубят със всичко което направиха, просто нямам логично обяснения за решенията им и начина на изразяване, обличане и какво ли още не.
По-интересното е, че единственият ни златен медал е в дисциплината карате, чийто президент на федерация е Алексей Петров - стар любимец на пп гроб. Не вЕрвам да са му дали толкова парички, колкото на фъстъки, ама е важно да се изтъпанят и да си припишат заслуги. Това си е партийна доктрина от край време. Буци що ленти на чужди (без никакъв принос!!!) проекти резнА....Това прасе Кралев кога ще поеме отговорност, че на олимпиада само жени носят медали в мъжките спортове? А, Тъпине? На това ли викаш успех? Щанги, борба, бокс, къде са ни медалите?
Що не станеш едно тренерче, като си толкова разбирач??? Ти не чаткаш нищо от спорт, ама и от това си тръгнал да се изказваш. Жалък си, пълна излагация. По-добре говори за политика, че се смеем 20 души, като им прочетох изказванията ти.Това прасе Кралев кога ще поеме отговорност, че на олимпиада само жени носят медали в мъжките спортове? А, Тъпине? На това ли викаш успех? Щанги, борба, бокс, къде са ни медалите?
Аз ли не чакам нищо от спорт? Хващам се с тебе на която ти избереш дисциплина или боен спорт. Ако ме биеш на каквото и да е, давам ти 1000 лв. Ако ти ме биеш, не ми даваш нищо, само снимки и видео за спомен Както имаме 20 години разлика. Батко не е излизал от залата 30 години, все още бягам по 6 километра всеки ден, нещо се обърка май. Да не казвам, че съм тренирал свободна борба и бокс като млад...Що не станеш едно тренерче, като си толкова разбирач??? Ти не чаткаш нищо от спорт, ама и от това си тръгнал да се изказваш. Жалък си, пълна излагация. По-добре говори за политика, че се смеем 20 души, като им прочетох изказванията ти.
Комплексарче, мен това ми е работата. И моят спорт не е свързан с бой. Намери си някой спаринг и си тренирайте заедно. Уважавам спортовете, свързани с бой, ама съм твърде далеч от твоята ниша.Аз ли не чакам нищо от спорт? Хващам се с тебе на която ти избереш дисциплина или боен спорт. Ако ме биеш на каквото и да е, давам ти 1000 лв. Ако ти ме биеш, не ми даваш нищо, само снимки и видео за спомен Както имаме 20 години разлика. Батко не е излизал от залата 30 години, все още бягам по 6 километра всеки ден, нещо се обърка май. Да не казвам, че съм тренирал свободна борба и бокс като млад...
ГЕРБ са виновни, нали?Стойте си по къщите, че току-виж някой ви придърпал да станете правосъден министър
Другият вариант е да се направи един скоростен кастинг по тв 7/8. Гласуване и избор на победител - чрез смс от публиката
Същите палячовци и неадекватници като ГРОБ. Хората си обичат такива бушмени да ги управляват.ГЕРБ са виновни, нали?
Хахахаха, вива Пинокио!Същите палячовци и неадекватници като ГРОБ. Хората си обичат такива бушмени да ги управляват.
Вива пожарникаря! Вива учителя по физкултура Цветанов!Хахахаха, вива Пинокио!
Точно така, виж как знаеш кои са правилните хора. Само да ти кажа, че ако те крадяха, поне правех нещо. А сега само ще крадат. А ри като предприемач си най прецакан, защото данъчето ще скочи, за да "нахраниш" пенсионерите и здравната система. А всъщност ще храниш някои други хора. Ама нищо, важното е да се закопае България, няма проблеми!Вива пожарникаря! Вива учителя по физкултура Цветанов!