nandibandi
Well-Known Member
Което сигурно е много ужасно защото???Прави ли ви впечатление, че абревиатурата на Продължаваме Промяната е ПП
Което сигурно е много ужасно защото???Прави ли ви впечатление, че абревиатурата на Продължаваме Промяната е ПП
Въобще не съм имал това впредвид, ти така го разбираш.Което сигурно е много ужасно защото???
Как да ти го кажа, ракетата-носител не може да ги носи до безкрай. Така както сега видях, че трупат юристи и бизнесмени в листите стават някакъв вариант на ДБ и ИТН, така че им остава варианта за някаква широка коалиция, когато влязат вкупом.Което сигурно е много ужасно защото???
Давай отговора, че нямам време за гатанки. Какво като е ПП абревиатурата? Ако ще Па-Па да беше, момчетата ще генерират добър вот, според мен. Надявам се поне. Имат моята подкрепа.Въобще не съм имал това впредвид, ти така го разбираш.
Ми те го казаха още при учредяването - коалиция с ДБ и ИБНИ. Според мен трябваше да се коалират за изборите, за да се гласува активно против гроб и да не се размива вота, но... те си знаят.Как да ти го кажа, ракетата-носител не може да ги носи до безкрай. Така както сега видях, че трупат юристи и бизнесмени в листите стават някакъв вариант на ДБ и ИТН, така че им остава варианта за някаква широка коалиция, когато влязат вкупом.
ИТН може и да не влязат, затова казах 4 и по-малко от 7 партии. Разбирам какво мислиш, но на достатъчно, според мен хора, ДБ гравитацията +/- за която говорим им се струва, като несериозна. Аз не съм си променил изобщо мнението и нищо не ми показва, че трябва да го променя. По-добре да има трето служебно.Ми те го казаха още при учредяването - коалиция с ДБ и ИБНИ. Според мен трябваше да се коалират за изборите, за да се гласува активно против гроб и да не се размива вота, но... те си знаят.
п.с. Ако не знаеш, ракетата носител вече не им е нужна.
Сигурно нещо като ПКП, ама бе "К"Давай отговора, че нямам време за гатанки. Какво като е ПП абревиатурата? Ако ще Па-Па да беше, момчетата ще генерират добър вот, според мен. Надявам се поне. Имат моята подкрепа.
Преизбраха ли го тоя пияндур?? Кажи верно?!Днеска Боби Перуката, утре Боко Тиквата. Страхотни управници навсякъде в България
Което, хич не е малко. Да те подкрепя воайорка .Имат моята подкрепа.
Много искам да ги наблюдавам тайно, когато останат двамата насаме.Което, хич не е малко. Да те подкрепя воайорка .
@дефф-а и @нокето ли? Или харвад дуо кларинет ?Много искам да ги наблюдавам тайно, когато останат двамата насаме.
Избрали са го с няколко гласа, което говори някои многозначителни неща. Недей го повтаряте това, което казах, че ще ти лепнат прякор.Много искам да ги наблюдавам тайно, когато останат двамата насаме.
п.с. Жалко, че Асенчо не може да пусне премрежен поглед.
Е, сега вече се затрудних.@дефф-а и @нокето ли? Или харвад дуо кларинет ?
Не вярвам да започнат масово да ме наричат воайорка. Имам си далеч по-екзотични прякори вече.Недей го повтаряте това, което казах, че ще ти лепнат прякор.
MANDI | А.К.А. АмериканкатаЕ, сега вече се затрудних.
Не вярвам да започнат масово да ме наричат воайорка. Имам си далеч по-екзотични прякори вече.
Това разработка на тайните служби ли е?MANDI | А.К.А. Американката
RIMAN | А.К.А. Скритата лимонка
PEP | A.K.A. Тихия
NUK | A.K.A. Претендента
AVCHEV | A.K.A Двойника
ДС на Б.БТова разработка на тайните служби ли е?