етерИум
Well-Known Member
Казано от теб звучи като заплаха с биологично оръжие.Само семенна течност за тоя!
ПП. Нема нужда да я връщаш
Нема начин боклучавостта да не е отразено в поколението. Не може да нема дефекти
Казано от теб звучи като заплаха с биологично оръжие.Само семенна течност за тоя!
ПП. Нема нужда да я връщаш
По принцип предлагат да си избереш донора по снимка.Казано от теб звучи като заплаха с биологично оръжие.
Нема начин боклучавостта да не е отразено в поколението. Не може да нема дефекти
Бих избрал Путин, ако ми се наложи, изглежда ми отличен донор. Или в краен случай, ако неще - Киро Брейка.По принцип предлагат да си избереш донора по снимка.
Аз направо от Ленин една спринцовка бих питал дали е възможно да ми изтеглят.Ти кой избра?
От Бойко синя кръв по-добреАз направо от Ленин една спринцовка бих питал дали е възможно да ми изтеглят.
Допускам, че мойта кръвчица му е нужна за производство на същата, така че офертата едва ли ще бъде приета.Само семенна течност за тоя!
По принцип предлагат да си избереш донора по снимка.
Нандибанди се е объркала да цъкне на Левицата.Малей като гледам за кого гласуват повечето .. олеле ще стане
Нандибанди се е объркала да цъкне на Левицата.
Останалото изглежда нормално.
Аз пък реших че ще праща на украинската армия, щото нещо са се демотивирали напоследък... пък и спинозната характеристика на върнатата стока потвърждаваше тая теория.Допускам, че мойта кръвчица му е нужна за производство на същата, така че офертата едва ли ще бъде приета.
Някъде по към края, надявам сеСнимката му е в тестето.
в офшоркиКъде са парите ?
Финансовото министерство: България е заплашена от фалит - Обективно
България е заплашена от фалит. Има сериозен проблем за поддържането на фискалната стабилност, предупреждава доклад на финансовото министерство. Съществува риск за промяна на съществуващия курс на лева към еврото. За неопределено време се налага отлагане на присъединяването ни към еврозоната...obektivno.bg
А просенето на енергийни ресурси от най-ново поколение какво е? По темата ли е, а???Нандибанди и ония борсук Контрата си правят свободен мухабед
Да, нека. Все пак трябва да има и нещо хубаво в темата. Едва ли, ще го намерим в това да търсим коя политическа партия става.@Блинки, пък Нандибанди и ония борсук Контрата си правят свободен мухабед, вместо да коментират по темата. (Партито използва лични кадри за компромат, без съгласие на замесените лица.)
Не знам дали е удачно в един почтен форум, незнам човек..
Гледам сте добавили нови функционалности, които изобщо не са функционални, та да попитам: Кога ще добавите опция за отнемане на левкоцити, еритроцити и полезни чревни бактерии? Като поощрителна награда можете да въведете функция" отнемане на излишни количества пикочна киселина (за мембърите, страдащи от подагра), лош холестерол и вътреочно налягане.Да, нека. Все пак трябва да има и нещо хубаво в темата. Едва ли, ще го намерим в това да търсим коя политическа партия става.