Като ги гледам другите, не е никак лоша алтернатива.This will be the winner in the next elections in Bulgaria.
Дай малко кеш. Ща черпя с мусака. Ща науча да псуваш кат селянинAnd this wonderful and smart person will be the next president of the Republic of Bulgaria!
- YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
Ми ето, значи наистина е от честните...и е директен като става дума за далавера... казва си всичко директно
Ми ето, значи наистина е от честните...
Този реален плакат ли е?
Иначе новата стара фигура в политиката. До сега имах някакви колебания за кой да си дам гласа, но вече нямам.
Виж файлът 28332
Някои неща просто не трябва да съществуват. Говоря за видеото, ако някой реши, че съм прекалено груб.
Аз пък говоря за бацили като ген. Наско, познат още като ''32-ри номер обувки''. Просто не трябва да съществуват!!! Имунната система на историята трябва да ги елиминира до крак. Цялата продажна про-фашистска сган.Някои неща просто не трябва да съществуват. Говоря за видеото, ако някой реши, че съм прекалено груб.
Това е крайно за мен, но тези хора няма да намерят място в под политическия небосклон. За жалост трябва да има и такива, за да правят другите по-малко кофти избор. Нямам конкретно мнения за този господин, но знам, че няма да има големи шансове да влезе. Аз сефте чувам и за тази партия. Въпросът на тези, а може би всички следващи, избори е кои ще влязат, а ще има ли стабилно правителство поне една година. Вече за цял мандат се води оптимистично.Аз пък говоря за бацили като ген. Наско, познат още като ''32-ри номер обувки''. Просто не трябва да съществуват!!! Имунната система на историята трябва да ги елиминира до крак. Цялата продажна про-фашистска сган.
Този господин е така наречения ''генерал'' Атанас Атанасов - съпредседател на Доносническа България и коалиционен партньор на Продължаваме Продажбата на България. Има големи шансове да влезе, за жалост. А също и да управлява заедно с тези, по които уж стреля, защото такова е нареждането от посолството на Козяк. Коалиция ГРОБ, ДеБа и Пу-Пу има задачата да ни вкара във войната. Гласувайки за тях, си подгответе нови запаси от гащи за фронта.Нямам конкретно мнения за този господин, но знам, че няма да има големи шансове да влезе.
Ти си предубедена. Изглежда точен човека.Този господин е така наречения ''генерал'' Атанас Атанасов - съпредседател на Доносническа България и коалиционен партньор на Продължаваме Продажбата на България. Има големи шансове да влезе, за жалост. А също и да управлява заедно с тези, по които уж стреля, защото такова е нареждането от посолството на Козяк. Коалиция ГРОБ, ДеБа и Пу-Пу има задачата да ни вкара във войната. Гласувайки за тях, си подгответе нови запаси от гащи за фронта.
Лупи е баси хлъзгавия. Според мен е най-известен с това, че фалира ЦСКА. Обаче се измъкна сух от цялата работа. Интересно име БСДЕ, на мен това ми звучи нещо като "бе де сте е", пък може и като бедствие. Или някакъв хибриден миксиран сигнал между БСП и СДС.Този реален плакат ли е?
Иначе новата стара фигура в политиката. До сега имах някакви колебания за кой да си дам гласа, но вече нямам.
Виж файлът 28332