Избори за Народно събрание 02.10.2022

Ще гласувам за

• ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

Votes: 23 31.5%
  • ГЕРБ-СДС

Votes: 10 13.7%
  • ДПС

Votes: 3 4.1%
  • БСП за България

Votes: 0 0.0%
  • ИТН

Votes: 5 6.8%
  • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

Votes: 9 12.3%
  • ВЪЗРАЖДАНЕ

Votes: 12 16.4%
  • Български ВЪЗХОД

Votes: 1 1.4%
  • НИЕ ИДВАМЕ

Votes: 0 0.0%
  • Изправи се БГ

• Няма да гласувам

Votes: 8 11.0%
  • за някоя неизвестна партия

• Общо гласове
    73
"десетки хиляди" по копейкин...

В реалност - 250 човека, половината директно партийно закачени или на 40 лева надник.
ти беше жив свидетел и ги преброи на ръка :)

За съжаление са по-малко от колкото трябва да са!
Аз преди малко минавах от там. Надявам се до довечера да се съберат повече. Не защото протеста е на Възраждане, а защото това правителство е на мафията и американското посолство!

П.П. Аз лично след работа ще отида, надявам се всички, които са против това бъдещо правителство да дойдат и да протестират!

Кво стана? Скачахте, скачахте и нищо... Ни протест, ни някакви речи, само посредственост.

За съжаление са по-малко от колкото трябва да са!
Аз преди малко минавах от там. Надявам се до довечера да се съберат повече. Не защото протеста е на Възраждане, а защото това правителство е на мафията и американското посолство!

П.П. Аз лично след работа ще отида, надявам се всички, които са против това бъдещо правителство да дойдат и да протестират!
Българинът е комформист. На думи подкрепя - на дела, вика: ''е, имам работа, не мога''. Включвам и себе си в това число.

Същата работа са и ония от медийно раздуваните протести. Спонтанни и неорганизирани бяха протестите 2020, но и те утихнаха от само себе си към края на лятото.

Липсата на протестиращи днес по никакъв начин не отразява нагласите на народа към това посолско правителство. Докато не се е наложило да си легнем гладни, ще протестираме само по време на избори.

• Like
Реакции: Vbb
Българинът е комформист. На думи подкрепя - на дела, вика: ''е, имам работа, не мога''. Включвам и себе си в това число.

Докато не се е наложило да си легнем гладни, ще протестираме само по време на избори.
Но така никога няма да се оправим, нали го осъзнаваш?
В крайна сметка в един момент всички ще се изнесен към терминал 2! А те ще си вкарат от вън гласоподаватели, ще почнат да раздават паспорти на афганистанци, корейци, украинци и африканци. И к'во, ще станем това което от Козяк 16 искат!
Трябва да се ядосаме вече, те нямат срам. В очите ни казват че са корумпирани, че са зависими, че са предатели и накрая викат: " А сега се и надупете..." А ние сваляме гащи и всеки се бута пръв!

Но така никога няма да се оправим, нали го осъзнаваш?
В крайна сметка в един момент всички ще се изнесен към терминал 2! А те ще си вкарат от вън гласоподаватели, ще почнат да раздават паспорти на афганистанци, корейци, украинци и африканци. И кво, ще станем това което от Козяк 16 искат!
Трябва да се ядосаме вече, те нямат срам. В очите ни казват че са корумпирани, че са зависими, че са предатели и накрая вика: " А сега се и надупете..." А ние сваляме гащи и всеки се бута пръв!
в момента народа гледа сейр и тайно се надява Гешев да си свърши работата докрай.

в момента народа гледа сейр и тайно се надява Гешев да си свърши работата докрай.
Който разчита на Гешев е глупак! Той е от същото котило, няма да докара нищо до край. Или ще го гръмнат, или ще се разбере с тях, ако вече не се е разбрал и да прави циркове за пред народа!

Който разчита на Гешев е глупак! Той е от същото котило, няма да докара нищо до край. Или ще го гръмнат, или ще се разбере с тях, ако вече не се е разбрал и да прави циркове за пред народа!
хубавото е , че при Гешев вече е лично... няма да остави нещата така

хубавото е , че при Гешев вече е лично... няма да остави нещата така
Не леш на тая страна! Надявам се да си прав, разбира се. Но те ще си направят комисия по имунитета, нали виждаш? Който държи кокала той е в правото, а Темида си е все така кьорава ...

Да ни е честито двуглавото едноръко бебе ...

55555555555555.jpg
Източник

Те не беа ли превзети от хамериканците?
Беа и все още са, защото при 40% гласуващи/протестиращи, е супер лесно да направиш ала-бала. ;)

Ма кой ва е спрял да гласувате за копейката ?
Аз гласувам - винаги, включително за копейката от немай-къде. Въпросът е, че останалите 60% не гласуват и това улеснява манипулирането на резултатите.

Между другото, никой не отрече, но и не обясни чий го е дирил шефът на информационно обслужване в сащ седмица преди последните избори??

Горе