elflame
Well-Known Member
Чети правилните неща, това къде е пиар го остави и цветанов ги правише тези изказвания и освен огромни компенсации за фейк обвинения друго не се е случвало...Нещо ново задава ли се. Днес четох една много интересна и озадачаваща реплика на Рашков: "Ще помогнем на г-н Борисов да си спомни за някои неща." Та за това питам, ако нещо съм изпуснал, да ме въведете. И още един въпрос ми остана в главата: Дали след този парламент, ако се задържи, ще направят партията на ББ да изчезне? Май ще ударят основните му кранчета. Не е чистене на сметки, а ще се води закърпване на пролуки.
Ето ти интересно четиво:
Според статистика на Евростат за третото тримесечие на тази година икономическият растеж на България е 0.4%, на Румъния е 8%, а средният за Европейския съюз е 3.9%.
Това е за последните 3 месеца само извадка! Да видим дали новия курс ще се обърне в положителна насока или обратното да задълбаем нови дъна докато се говори за кражби а няма нито доказателства нито прибрани пари в полза на държавата...
Масова миграция има в момента и увеличаваща се безработица, ако не се вземем в ръце като държава няма да има отлепяне от дъното...