Сериозно ли мислиш, че е само затова? Изказ - квалификации на тъпанар за една от най-великите държави в света от вожда на цигаанската махала на Европа. Тотална антибългарска политика в тоя конфликт. Тотално лайно и американска подлога.
Излъга, че не е канадски поданик - действията му го показват. Юридическият казус не е важен в случая. Тоя не е българин и не му пука изобщо за страната. Оплезил е език като помияр и пръхти от радост, че ходи по разни международни срещи, където е просто персонал. Ако не бях гласувала за него нямаше да го презирам толкова в момента. Много мразя, когато някой лъже така нагло.
Ако не стане за пред някои от "хората тук с твърде завишени критерии, които не се много покриват с реалността, и които не са направили всъщност и малко нещо подобно, дори не са подели инциатива за нещо подобно", е в такъв случай - го сподели с тези, които нямаме такива критерии (Нарочно така дълго го написах, да ти е гадно малко, щото знам, че не обичаш дълго и завъртяно )Сега за 3-ти март ще записваме с певицата едно нещо, ако стане за пред хора ще го споделя с вас
С коженото яке, дето се кефи! Освен всичко - само той е със структура на жиужиц-ващПускам ти малко от студиото Можеш ли да познаеш кой съм аз?
Ако не стане за пред някои от "хората тук с твърде завишени критерии, които не се много покриват с реалността, и които не са направили всъщност и малко нещо подобно, дори не са подели инциатива за нещо подобно", е в такъв случай - го сподели с тези, които нямаме такива критерии (Нарочно така дълго го написах, да ти е гадно малко, щото знам, че не обичаш дълго и завъртяно )
С коженото яке, дето се кефи! Освен всичко - само той е със структура на жиужиц-ващ
Мислех да добавя (честно): "Макар че, този с брадата е на компа, може и него да си". ЧестноНе позна Чичото с цайсите и брадата
А тва с културния център, нещо подобно на театрална сцена има ли? И предвижда ли се да има и такава дейност? Щото каза общо "артисти" че си събрал.
Заинтригува ме. Като почитател на фолклора Петя ми попадна в полезрението още преди да стане известна. Не знам коя е другата певица, за която говориш, но Петя е висока летва за 99% от певиците, да знаеш. Успех в начинанието, звучи интересно, а и е доста благородно.Има. Това дето го виждаш е може би 1/10 от цялото. Има и дечица дето се обучават на актьорлък, сега ще вземам още няколко деца-сирачета напълно безплатно. След няколко дена ще ти покажа певицата, да видиш за какво става въпрос, уникална.... Жокер - съученичка от музикалното на Петя Панева, тая от Гласът на България, но по-добра Ще правим някакви патриотични работи.... Абе още ми е каша, щото всичко в крайна сметка свършва при мен, ама ми е супер кеф. Не знам какво ми стана на тея години от пълен комерсиалист да отида в тоя тая посока....
Заинтригува ме. Като почитател на фолклора Петя ми попадна в полезрението още преди да стане известна. Не знам коя е другата певица, за която говориш, но Петя е висока летва за 99% от певиците, да знаеш.
Ехеее, тоя па! Ти ако беше чак толко "пълен комерсиалист", нямаше дори да го помислиш тва.Не знам какво ми стана на тея години от пълен комерсиалист да отида в тоя тая посока....
Познах от раз. Какво те издаде? Физиономията, с която гледаш дебилните постове на ремайна. Не лъжи, че на тая снимка не сърфираш в предприемача.Не позна Чичото с цайсите и брадата
Ае, чупката.
Радев готов с нов кабинет
С ново правителство е готов президентът Румен Радев. Това потвърдиха пред Труд от Позитано 20 и висшестоящи представители на опозицията. Според политолози, въпрос на седмици или най-много на месецfakti.bg
Доста грозно, да се отречеш от своя министър. Ама така му е изгодно.Явно засега няма да бутат правителството. То не е и добър момент точно сега да го бутнат. За в бъдеще не се знае.
Радев: ÐÑÐ°ÐºÐ²Ð°Ñ Ð¿Ð¾Ð²ÐµÑе Ð¾Ñ Ð¯Ð½ÐµÐ² каÑо миниÑÑÑÑ Ð½Ð° оÑбÑанаÑа
Той беÑе ÑÑпеÑен миниÑÑÑÑ-пÑедÑедаÑел в ÑÑÑдни за ÐÑлгаÑÐ¸Ñ Ð²Ñемена, поÑоÑи оÑе пÑезиденÑÑÑnova.bg