Като, че ли това изглежда добре.И т.н. се разцепи.
Два пъти бламират някакво развитие, каквото и да е то... Как да ги приемем на сериозно.
А записа? ехей този министърче беше ясен още когато му предложиха 500 К , явно тогава са му предложили малко и затова е отказал, сега са сигурно 10 млн. за да намери 12-те и се мъчи ахахах бахти след тоя запис трябва този да си подаде оставка и да се скрие да напуска държавата..
Хари Потър поредица ли да очакваме?
какво говорят те не ме интересува.. стига ми това което чувам на записа.. пращам хора да ти пишат молбата за напускане хахахаДва пъти бламират някакво развитие, каквото и да е то... Как да ги приемем на сериозно.
Баси шпионската сага.какво говорят те не ме интересува.. стига ми това което чувам на записа.. пращам хора да ти пишат молбата за напускане хахаха
Не си прав.Тия кретени една държава не могат да подкарат като хората.
Така е. И не съм съгласен с това, че си заслужаваме такива управляващи. Бива изроди, и около нас има много, ама това като тях рядко се среща. Селендурщина пълна. Големи патриоти всичките. И сега този ще излезе да пее Йовано, Йованке, Смех.Не си прав.
Тия кретени една държава не могат да продадат като хората. Като в това число включвам всички нещастници през последните 33 години.
Имаш един сигурен глас!Ще гласувате ли за мен да се кандидатирам на следващите избори ха аха
Виж каква случайност и завиждай.Имаш един сигурен глас!
Пак си напред, върви ти. Знак, че трябва да направиш партията, дето планираше и да ме агитираш да гласувам за теб. Щото в момента съм за Сървайвъра.Виж каква случайност и завиждай.
Коментар 978,978 е мой
Но пък коментар 978,987 е твой.Пак си напред, върви ти. Знак, че трябва да направиш партията, дето планираше и да ме агитираш да гласувам за теб. Щото в момента съм за Сървайвъра.