Blinky
Owner
Класика. Любимото блюдо на всеки политик.
Софрата е заформена.
Класика. Любимото блюдо на всеки политик.
Софрата е заформена.
Аз лично имам информация, че си имат уговорка. Я виж медиите на П33вски дали пишат нещо срещу Копейкин или Слави. Готви се коалиция и това е факт. Друго интересно което забелязвам е, че супер много хора се активираха и осъзнаха, че се връща мафията.Абе що разсъждавате толкова елементарно, бе хора. Гласували по един начин днес, значи са комбина. Толкова ли е трудно да се светнеш, че всеки гласува, воден от собствения си интерес. Когато гроб, слави и продължаваме агонията бяха единодушни за даването на оръжия на Украйна, къде беше тоя смешен колаж?
Аз лично имам информация, че си имат уговорка. Я виж медиите на П33вски дали пишат нещо срещу Копейкин или Слави. Готви се коалиция и това е факт. Друго интересно което забелязвам е, че супер много хора се активираха и осъзнаха, че се връща мафията.
Реално е така, вече няма анализатор който да каже какво ще се случи, защото всеки ден се променят нещата. Мисля си все пак, че Буци ще измисли някоя мръсотия.Изобщо не знаем и не можем да сме сигурни какво се готви. Това ѝ е хубавото на тая държава - мотото ни може да бъде ''Каква я мислихме , каква стана''.
Освен това, сащското посолство, което реди правителствата ни в последните 30 години, няма да допусне Възраждане да вземат властта. Ще се организират поредните протести, ще излизат компромати - ще нагласят нещата, нямай яд. И тиквун няма да се върне на власт. Американците го отхвърлиха 20-та година. У нас няма протести по принцип, докато янките на насъскат платените кучета. Справка - Орешарски, тиквун, Виденов и т.н.
Буци не може да докара и 1% повече от това, което взе на последните избори - това му е електората, това му е лимита. Аз лично предвидждам продължителна парламентарна криза със служебни правителства поне 1 година. Вече не мога да кажа дали това е по-лошият вариант.Мисля си все пак, че Буци ще измисли някоя мръсотия.
Следващия ми глас е за Възраждане, пък след него вече май ше е за ДПС.Гласувайте за ДПС и ще спечелите
Кви гъби ще търсиш зимъска?Аз планирам да си спестя разочарованието и тоя път да ида за гъби..
Нали това правят. Сутрините се джафкат, следобедите приемат на първо четене бюджета в социалната сфера.Трябва да се види какво ще се случи с бюджета. Но май отиваме към протакане и е малко съмнително, че някоя група ще спечели от цялата работа. Можеше да приемат бюджета, пък после да се карат и бият в Парламента и да въздигат и свалят правителства.
Нали се очаква преди второ четене отвсякъде да завалят предложения за корекции. Включително и партии от управляващата все още коалиция. Поне такива са заявките.Нали това правят. Сутрините се джафкат, следобедите приемат на първо четене бюджета в социалната сфера.
Но бюджетът, е израз на политиката на управляващото мнозинство и е негова работа да осигури кворум за приемането му.
Не може да се очаква например ГЕРБ да подкрепи бюджет, в който има нула лева за пътища и магистрали
Само внимавай за Кумчо вълчо!Аз планирам да си спестя разочарованието и тоя път да ида за гъби..