Не съм съгласен за ИТН, те спечелиха най-много от всички партии от тази 4-на коалиция и мисля, че горе-долу ще си запазят гласовете за разлика от другите 3 партии. Първи се махнаха от потъващия кораб и казаха "Край". За разлика от БСП и ДБ, които са изцяло противоположни партии, но правят всичко и са готови на всичко, за да се задържат на власт, но те избирателите им го видяха и ще ги накажат на избори. Да видим, обаче дали и кога ще има избори.
По-скоро е странно за тези, които се отцепиха, че сега ако падне правителството ще се окаже, че за още 1-2 седмици във властта са си жертвали мястото в следващото НС. Но предполагам са били доста добре заплатени, отделно част от тях имат персонални цели за изпълнение и затова са сложени на определени постове. При тях няма избор, трябва да ги изпълняват, без значение как, че иначе лошо.
Със сигурност ДБ няма да влязат, според мен, а БСП ще покажат още по-лош резултат.
Очевидно, обаче все още много хора подкрепят ПП, което за мен е странно. Младите явно още не усещат кризата и и нфлацията по джобовете си, но то нормално в София са най-високите заплати. Все пак си мисля, че тази зима всички ще я усетим. И цената на "евтиния" американски газ също ще се усети.