Благодаря, че ми обръщаш внимание на нещо, което си спомням отлично.
Нека и аз ти обърна внимание, че е възможно да гласуваш доверие на нещо, което тотално да те разочарова. Съдейки по социологическите проучвания, не съм единствената разочарована - не съм прецедент.
Също искам да ти припомня, че гласувах последователно за ДБ, Бабикянците и за ПП в съвсем различна политическа конюктура. Тогава на дневен ред беше изчегъртването на мафията гроб. После възникна ситуация, която постави въпросните индивиди на външно политическата сцена, където се изложиха тотално. И проблемът не е в това, че са русофоби, а че рипат най-силно, когато дори силните държави само леко се поклащат. Тоя слугинаж, това безгръбначие ме дразни и при обикновените хора, а когато се касае за държавници, такива качества са непростими.
Коя вътрешно-политическа ситуация визираш? Икономиката? Държиш ли да я коментираме?
Съдебната реформа? Гешев? Всички тия неща останаха на заден план, защото по-благодатно за лакея беше да се търка сред големите и да им угажда, навреждайки на собствения си народ.