И на мен ми е приятно. И доста неща може да се научат четейки дискусията.
Няма лесни проекти, ако искаме те да докарват солидни пари, нали?
При теб конкуренцията не е никак слаба и ще е нужно да си на високо ниво, за да можеш да се радваш и крадеш техните потребители.
Това би трябвало да е горното меню, така ли? Добре, е само, че такава каквато е тематиката на сайта ти логично ли е? Питам, защото Places е добре, но Equipment би могло да влезе Swimwear, Sunglasses, Ski equipment. Или има причина да са отделени така?
Виж, няма бягане от рамки, има профилиране и разчупване на общоприетото. Това, което си направил е от двете. Колкото по-уникално изглеждаш, толкова по-добре. А и доста хора може да уцелиш в десетката с този сайт. Добре си изнесъл тези продукти (може би и много търсени кл. думи). Важното е потребителя да не се обърка разглеждайки менюто горе. Иначе, ако държиш да концентираш върху тях, винаги можеш да ги представиш на видимо място, било то на хоума или чрез уджит в сайдбара.
Аз мога да ти препоръчам да ги категоризираш според това, което засягат като ниша. Например за Ski equipment -> Skydiving, за Sunglasses -> Walking and Tour, Swimwear -> Swimming. И така, но влизаш малко в стандартното, за това помисли. Твоят сайт ми напомня на едни, с който се сблъсках преди години. Продаваше хостинг пакети, ако не се лъжа. И продуктите бяха доста разчупени, нещо от рода на "My little start" - за малък шер, по-голям пакет - "I'm feeling strong". Естествено бяха обяснени кое какво е, но всеки си намираше продукта само като влезе и види. Даже си имаше и калкулатор в коя категория се отнасяш, ако случайно имаш колебания.
Абе добре беше измислено.