Blinky
Owner
Re: От: Какво е Affiliate Marketing (Affiliate Programs) - Как се изкарват пари със с
Новите сайтове и гледат малко по-така. За това практиката ми показва, че ако искам да сложа програма към някой сайт, ще трябва добре да пипне, както и да поостарее малко, за да натрупа история. Както се вика, ако има искат някакви статистики. Не за друго, но и мениджърите на програмите са наясно със съотношението 100 записани, само 2-3ма продават. И за това си гледат и те. А и най-малкото ще ти помогнат, като видят, че си опитен или имаш нещо развито. То си е и в техен интерес.
Ok, Ще понамеря някоя, която ще пастне, но често съм виждал да използват FriendFinder афилиейт програмата за монетеризиране на трафик. Ще те посъветвам първо да си пооправиш сайта, както каза и после да се запишеше за някоя ад. система. Не за друго, но някои одобряват ръчно и имат критерии. Ще е тъпо да не те одобрят заради някоя глупост.Аха ок, а ще ми предложиш ли някоя с която да започна, но гледам да пооправя сайта и да го по развия, защото е новичък, и след това да слагам реклами като стане горе долу посещаван, та ако знаеш някоя програма с която няма да имам проблем, ще се радвам да споделиш
Новите сайтове и гледат малко по-така. За това практиката ми показва, че ако искам да сложа програма към някой сайт, ще трябва добре да пипне, както и да поостарее малко, за да натрупа история. Както се вика, ако има искат някакви статистики. Не за друго, но и мениджърите на програмите са наясно със съотношението 100 записани, само 2-3ма продават. И за това си гледат и те. А и най-малкото ще ти помогнат, като видят, че си опитен или имаш нещо развито. То си е и в техен интерес.