Vbb
Well-Known Member
с всеки твой пост се приближаваш все по близо и по близо до деня на Иван Кировия Армагедон!Цитирай ми една дума, дето съм се заял с теб!
Заяждане ли го броиш, просто щото не съм с вашите, дето ще вземате власт знаеш как?
с всеки твой пост се приближаваш все по близо и по близо до деня на Иван Кировия Армагедон!Цитирай ми една дума, дето съм се заял с теб!
Заяждане ли го броиш, просто щото не съм с вашите, дето ще вземате власт знаеш как?
Кво искаш бе човек!с всеки твой пост се приближаваш все по близо и по близо до деня на Иван Кировия Армагедон!
Мишок съм, пишката ми е малка и мека, безродник идиот, кво беше още. Всичко такова съм.искам да те видя на дъното как се гърчиш от безсилие
искам да те видя на дъното как се гърчиш от безсилие
В 22-ката трамвай ме хванаха без билет,
Немам.А и сертификат за ваксина нЕмаш... тцъ, тцъ, тцъ!
Бульо, идиот съм, безродник.Поне за сертификатите можеш да благодариш на възраждане. Бяха единствените, които се противопоставиха твърдо на тоя фашизъм.
Мани го тоя, мутрата от алиекспрес...Кво искаш бе човек!
Не те закачам, не те обиждам, съвсем искрено ти казах къде съм 100% съгласен с тебе. Безродник съм, идиот, и квото още беше. Не се бъзикам.
Кво още искаш?
мутрата от Алиекспрес като ти дойде на гости ще му слагаш на поднос погача...Мани го тоя, мутрата от алиекспрес...
Ти във Варна ходил ли си ?Тегав ми е варненският говор, не знам какво значи това...
от Варна и котка не се взима! Няма по нагли хора от варненци !Ти във Варна ходил ли си ?
@Vbb нищо не каза за партийния деец, прехвърли темата за някакъв добитък. Я раздуй тоя какъв е?Само в Lupa.bg: Хомофоб, фен на „Възраждане“, радва гей чичковци срещу заплащане (снимки 18+) - Lupa BG
Културистът Митко – един от активните борци срещу „ЛГБТ-заразата“ и блокираната прожекция на филм в кино „Одеон“, се изд...lupa.bg
Тъй кат стани! лелелелел
Не съм роден там, но съм живял. Не знам какво им е наглото. Само София харесвам аз!от Варна и котка не се взима! Няма по нагли хора от варненци !
имам лични наблюдения над варненциНе съм роден там, но съм живял. Не знам какво им е наглото. Само София харесвам аз!
С варненска регистрация бях и ми надраха колата пред кооперацията. Не знам как ме разбрахаимам лични наблюдения над варненци
Не сте ми интересни.@IvanKirov къде се изгуби нещо не ти чувам гласчето от четвъртък насам.... 6te dade6 li ne6to link4e tva - onova ?
На Златните ми краднаха емблемата на Мечока. Смятай кви саот Варна и котка не се взима! Няма по нагли хора от варненци !