Трябва да разбера още някои неща за iCart и може да се пусна. Какви са им таксите за големи суми, какви лимити имаш на ден, месец, от къде пълниш сметка с кеш, може ли да си блокираш дадена сума в акаунта, да не е видима през картата. Ей такива. Но предполагам всичко споменато от мен им е на топ ново.
1. Нямаш месечна такса подръжка.
2. Лимитите ти си ги определяш за теглена, онлайн банкиране и т.н. Нямаш лимит за входящи преводи.
3. Може да пълниш акаунта си чрез преводи от други сметки независимо дали са твои или не, на каса на Изипей с банков превод. на Банкоматите на iCard които имам във всеки един голям мол в София и България , има карта с банкоматите на iCard. Може да презареждаш направо и от друга карта която имаш от друга банка. Таксата за внасяне на пари на банкомат на iCard е 1 лв за суми до 999 лв.
4. Може да блокираш и суми и карти. Имаш в акаунта си и виртуални карти с които да правиш разплащания в интернет след което ги замразяваш и по всяко време ги размразяваш за да ги ползваш отново.
За блокиране на сума не съм гледал , но сега виждам има един сейв както е в Rеvolut където да заделиш някаква сума . Просто тази услуга не съм я ползвал досега.
5. Имаш пуш бутон за одобряване на всяко плащане в интернет.
6. Може да използваш смартфона си вместо физическа карта за плащания в магазин с пос терминал
7. Може да купуваш подаръчни gif карти с предварително заредена сума в тях както физически така и виртуални и да плащаш с тях.
8. Сега видях , че и на каса във всяка бензиностанция на ОМВ и на каса на Фастпей може да внасяш пари
Да всичко споменато е на топ ниво. Нямат единствено за сега услугата като Страйп за обслужване и на е-комерс платформи , но за там има друго решение за което сме си говорили с теб
На теб най близкия ти АТМ терминал за внасяне е в Мол София.
Има и още нещо което е от изключителна важност което е за под сурдинка и ще го напиша с минимизиран текст:
Не ти блокират пари в сметката когато имаш запор от ЧСИ или АДФИ както е и при Транскарт.