Какво ще ги правим "бежанците"?

От: Какво ще ги правим "бежанците"?

ебасидетскатаградина

Вискяре, ти мнение по темата имаш ли, или се включваш само заради стремежа да присъстваш навсякъде? Гугъл всички знаем как се ползва, но няма да е лошо картинките и линковете, които вадиш от там да ги придружиш и с някакво собствено мнение.

Подсказка: да пишеш колко прости са другите не те прави по-умен, нито те прави човек с мнение по темата.

Граждански комитет „За София“ настоява за провеждане на референдум за настаняването на бежанци в София и страната. В писмо до медиите от там изразяват възмущението си от двата случая, при които бежанци нападнаха двама български граждани в София през последната седмица.

„За нас това е опасен прецедент и е необходимо не само да се вземат мерки по издирване на извършителите, но и да се реши кардинално въпросът с присъствието на бежанци в столицата“, подчертават от комитета.

Те са възмутени и от това, че правителството настанява бежанци без съгласуване с местните власти и без да се иска становището на кметовете и общинските съвети по населени места.

Проблемът с бежанците ще става все по-голям, смята Гражданският комитет.

В позицията си те излизат с няколко искания: незабавно общежитията в София да бъдат от „затворен тип“ и при необходимост да се охраняват от българската армия; да се проведе местен референдум в София по отношение на присъствието на бежанци в столицата, като подобен референдум би могъл да се проведе във всяко населено място, където са настанени бежанци.

Смятаме, че настаняването на бежанци трябва да бъде със съгласието на живущите в населените места. Очевидно случаите, при които бежанци нападат, пребиват и правят опити за убийство на български граждани, ще продължат, а МВР не е в състояние да противодейства ефективно на това, отбелязват още.

Настояваме в Столичен общински съвет да бъде разгледан въпросът за допитване и провеждане на местен референдум дали да бъдат настанявани бежанци в София или не. Ние сме демократична държава и властите трябва да се съобразяват с мнението на суверена, заключават от комитета.

Агенция КРОСС

Днес сутринта гледах как руснаците се оправиха с едни от ония дето заклаха тяхното момче-бързо стана работата
Впрочем някой да е чул за Руски Хелзински Комитет ?

Днес сутринта гледах как руснаците се оправиха с едни от ония дето заклаха тяхното момче-бързо стана работата
Впрочем някой да е чул за Руски Хелзински Комитет ?

Как са се оправили, че аз не съм го гледал?

абе цигани, аре всички да ги махат от тука, нашите си мангали ни стигат.
ква е тая толерантност, няма толерантност за тия негри, араби и цигани. хитлер да беше жив или другаря сталин да ги оправи тия маймуни

В центъра на Москва под един огромен шивашки цех намериха 200-300 нелегални от Средна Азия и Кавказ-първо полицията ги провери ,после будни граждани ги натовариха с шутове по рейсовете и кой от къде е .
Нямаше представители от Руски Хелзински Комитет за сведение на заинтересуваните
Между другото Путин ги поздрави по-късно- не че колхозниците са ми любимата нация ,но за такива проблеми можем да ги вземем за пример

Тоя изрод, който нападна момичето и който се е маризил с някакъв циганин-травестит е извършил кой знае колко брутални нападения. А има около 10 000 парцала като него, които щъкат на свобода. Дупе да ни е яко в бъдещите години, ако не се овладее тоя процес.

"Отивах до денонощния магазин, за да си купя сайдър. Зад мен тръгна млад човек, който очевидно беше арабин и говореше на френски. Опитах се да избягам, но ме настигна. Всичко стана за секунди", спомня си Тихомир Владимиров.

Той е бил намушкан 12 пъти – в черния и белия дроб, като е била срязана и сънната му артерия, загубил е близо два литра кръв. Закаран е в критично състояние в "Пирогов", където лекарите успяват да го спасят. "Не знам как запазих самообладание, вързах си една блуза около врата и се опитах да успокоя дишането си, за да намалее изтичането на кръв", спомня си моменти от преживяното Владимиров.

Задържаният алжирец е разпознат като автор на още едно нападение през май

Само да вметна към мините ни толерантни съфорумци, че аз лично до сега не съм чувал българин да напада с нож така. Нагърване - да, но това си е чисто заколване - намушкване в гърба на жертвата и прерязване на гърлото й. Такива похвати мисля са непривични за нашите географски ширини.

Тоя изрод, който нападна момичето и който се е маризил с някакъв циганин-травестит е извършил кой знае колко брутални нападения. А има около 10 000 парцала като него, които щъкат на свобода. Дупе да ни е яко в бъдещите години, ако не се овладее тоя процес.

Задържаният алжирец е разпознат като автор на още едно нападение през май

Само да вметна към мините ни толерантни съфорумци, че аз лично до сега не съм чувал българин да напада с нож така. Нагърване - да, но това си е чисто заколване - намушкване в гърба на жертвата и прерязване на гърлото й. Такива похвати мисля са непривични за нашите географски ширини.

Французите понеже са много толерантни и европейско мислещи, това при тях вече е ежедневие.... Ние сме тръгнали по същия път.

Да не забравяме и за мюсюлманина, който наскоро отряза публично главата на английски войник в Лондон.
Image_2005976_126.jpg

Стига бе "похвати непривични за нашите географски ширини",а забравихте ли сестрите Белнейски ,няколко случай на малолетни заклали и разфасовали съучениците си,тези случай са не по-малко брутални,с брутални убийства изнасилвания и разчленяване и то в последните два случая от деца,ако имаш в предвид долно намушкване в гръб,мисля,че и Багата май в гръб го наръгаха,ами безбройните публични разстрели.
Не ни стигат нашите психопати и убийци,а да прибираме и чуждите,за които затвора е малко наказание защото в техните държави или режат крайници или екзекутират дори за обикновена кражба и те тук се чувстват като отвързани кучета.

Цивилизационния сблъсък между християнството и исляма е необратим-зарежете всяка толерантност и демократичност
Религия която иска смърт за всички друговерци НЕ МОЖЕ и НЕ ТРЯБВА да бъде толерирана-отидете и поискайте да построите църква в Риад например и да видим ,колко време ще останете цели.
Нека Хелзинския комитет да ми обясни това ,което се случи с войника в Лондон...
Колкото за културния сблъсък -нещата са почти невъзможни
Геноцидът в Руанда е избиване на около 937 000 тутси и умерени хуту, извършено в по-голямата си част от 2 екстремистки бойни групи на хуту - Интерахамве и Импузамугамби, за период от 100 дни от 6 април до средата на юли 1994 г.
Като как точно можеш да асимилираш такъв подчовек-обаче понеже в Руанда няма петрол може да се колят колкото искат

Стига бе "похвати непривични за нашите географски ширини",а забравихте ли сестрите Белнейски ,няколко случай на малолетни заклали и разфасовали съучениците си,тези случай са не по-малко брутални,с брутални убийства изнасилвания и разчленяване и то в последните два случая от деца,ако имаш в предвид долно намушкване в гръб,мисля,че и Багата май в гръб го наръгаха,ами безбройните публични разстрели.
Не ни стигат нашите психопати и убийци,а да прибираме и чуждите,за които затвора е малко наказание защото в техните държави или режат крайници или екзекутират дори за обикновена кражба и те тук се чувстват като отвързани кучета.
Говоря ти за конкретния тип нападение и заколване. Сестрите Белнейски не ми е известно да са нападнати, наръгани и заколени (с отрязани гърла). Багата го наръгаха, ама не му отрязаха гръцмуля след това. Забележи, че този първо ръга, а после се цели във врата и иска да те обезглави. За това ти казвам, че такъв тип нападение не съм чувал да е ставало - ръгания има, ама този коли, както колят талибаните по клипчетата.

Да бе ясно,ама какво значение има по къв начин ще те утрепат в един от случайте ше се мъчиш повече в другия по-малко,но се си е опит за убийство,чеченците също кръцат гръцмуни,искам да кажа,че и по нашите ширини си има касапи тва не е нищо ново.

деба мангалите,
днес минах покрай халите с колата и пред джамията беше ебати лудницата, всеки петък ли е така? да се молят на килимчета на целия тротоар нормално ли е в центъра на софия, на 200 м от президента бе. бахти наглите, тая джамия няма ли кой да я взриви случайно или да се срути заради метрото :D

а те там само чернилки, нямаше един турчин, дори да не ги обичам догановите хора, пак са по-хора от тия негри

Не стига ,че не могат да ги спрат да влизат ,ами и тези ,които искат да излязат ги връщат

деба мангалите,
днес минах покрай халите с колата и пред джамията беше ебати лудницата, всеки петък ли е така? да се молят на килимчета на целия тротоар нормално ли е в центъра на софия, на 200 м от президента бе. бахти наглите, тая джамия няма ли кой да я взриви случайно или да се срути заради метрото :D

а те там само чернилки, нямаше един турчин, дори да не ги обичам догановите хора, пак са по-хора от тия негри
Баси, аз ако съм един турист, яко ще се изкефя. Дори ако ходжата предлага сюнет, ще се обрежа onthego.

Горе