Дрън-дрън. Имам още два големи узрели. И то розов сорт.Туй време доматите вече само за компост стават.
Карах до София да тествам Теслата.
Ето, и трите са откъснати вчера. Единия вече замина и няколко чушки и те са от същата градина от преди няколко дни. Не са обработвани с абсолютно нищо.Туй време доматите вече само за компост стават.
Айде като лъжеш поне да е от тази година снимката а? С 10 годишна снимка ще цака.Ето, и трите са откъснати вчера. Единия вече замина и няколко чушки и те са от същата градина от преди няколко дни. Не са обработвани с абсолютно нищо.
Една година мина откакто ви пиша неща, които просто някои не ги разбират и продължават да си мислят, че са не бивалици.
![]()
DateTimeOriginal 2011:01:01 00:00:11 CreateDate 2011:01:01 00:00:11
тази откога е?Айде като лъжеш поне да е от тази година снимката а? С 10 годишна снимка ще цака.
Тази лъжльо няма екзиф информациятази откога е?
![]()
Аз се опитвам да ти спестя някои неща, ти ме наричаш лъжец. Как да стане така?Тази лъжльо няма екзиф информация. Ето, че пак безплатно обучавам. Надявам се поне малко паметниче да ми съградят 2/3м.
Аз имам още зелени даже.Туй време доматите вече само за компост стават.
И аз, и заради теб ще ги снимам с 15 годишния.Аз имам още зелени даже.
Аз имам още зелени даже.
Според мен си кух. Манди те защитаваше, бил си шегаджия, но според мен си кух.В Котел и във Влашко със закъснение се развиват творенията Божии... бях забравил.