Re: От: Как ДА си напишем обявата
@ktomov
Ами да, за мен е изнудване, след като се поставят условия "или-или" или просто те толерират?
Подобни условия къде са били поставяне, че нещо съм извън филма ти
Аз вижда последния ред, че е обида, защото каза, че се отнася и за мен.
Отнася се както за теб, така и за всички други потребители на форума. Такъв ми е стила на писане, така съм решил да го напиша. Все ми е тая за твоята наранена душица и за подкастреното ти его, защото видиш ли някой ти е казал нещо на въпреки в някой форум. Градивна критика не хващаш, вижда се още от темата ти, за това продължава и цирка. Аз трябва да се съобразявам с теб ли?
Поисках темата да се изтрие, не да се заключи - мое право е след като бе така осрана. Естествено, админите не уважиха молбата ми, защото ги интересува само твоето мнение и да не би да се лишат от прекрасното ти присъствие.
Поискала си, ама не се е случило, защото не това е практиката на форума, защото и предишни теми са отнасяли тонове критики, но са получавали и адекватно разрешение. И най-вероятно си права, да. Админите се интересуват от присъствието на всички във форума, защото без мен, теб, и който и да е било писал в тази тема, а и във форума .. форума просто няма да го има, схващаш ли или трябва да ти се обясни по-бавно?
Както ти каза, това е форум - във форума всеки има равни права, както казваш - има свободата да се изразява, в която и да е тема "защото е форум", НО също така се очаква и еднакво отношение към потребителите - такова, каквото не получих - говоря, че ти си казал темата да остане, да не се трие и един ред от твоя коментар или еди-какво си.
Моята молба бе или да се изтрие темата, или да се изтрие грубото подчертано изречение, насочено към мен в другата тема, което го виждам и в това ти мнение. Естествено, молбата ми НЕ БЕ уважена! Единствено се "локна темата".
Да, виждам, че моята кореспонденция с Coolice е излязла от някъде, та за да направим цирка пълен - да, признавам си. Казах въпросните неща и мога да копирам точните ми думи от всяко едно съобщение. По-рано днес казах, че ще очаквам разрешение от събеседника ми да споделя само едно съобщение, но след като държиш мога да споделя и повече, ако искаш разбира се. Молбата ти не е уважена, защото това не е практика във форума, поне не и в този форум.
Та ще си позволя да цитирам едно от снощните съобщения, които обмених с Coolice:
Държа повече от всичко да го има. То обяснява цялата тема, както и написаното в нея. Като има проблем, препрати я към мен, ще и кажа защо съм казал и написал каквото и да е било. Мисля, че вашата задача като администратори на този форум е да следите за правилната му работа, както и да триете спам съобщенията, които биха довели до некомфортно изкарване във всеки един от нас. До тук си вършите добре работата.
Останалото - като лични дразги, пререкания, не са ваша работа, а и не са ваши задължения. Дали го чувства лично или не, не трябва да бъде нито твой проблем, нито на Банко. Казал съм каквото мисля като потребител, като човек, част от форума. За кой точно съм го казал, е МОЙ проблем, не ВАШ. Като не му/и харесва, без значение, кой е потребителя трябва да се обърне към МЕН, защото аз съм го казал, не вие. Ще е обидно за мен да ми променяте мненията, защото те винаги са били целенасочени, без значение дали някой се е засегнал или е получил съвет от мен. Все пак, пак ще го кажа - това е форум.
Не е ваша работа да се месите в пререкания, а и не мисля, че е ваша работа да го правите, освен ако нещата не излязат от рамките на добрият тон. В случая не съм обидил пряко нея, а просто визирам 99% от потребителите публикуващи теми тук. Еми да, редактирайте ми това мнение, и във всяко следващо подобно на нейното тип:
"спререте да ми пишете в темата, щото я съм кралица/цар"
Ще го публикувам като отговор. Не заплашвам, просто споменавам, защото смятам, че като част от форума имам правото да изказвам мнение. Мнението ми не винаги може да е миродавно, за това и имаме система за репутация, която би трябвало да рефлектира върху нещата, които казваме. Мисля, че разбираш на къде бия?
Разбра ли каква трябва да предполагаемата роля на администраторите или според теб трябва да ти угаждат на специфичните желания?!
Така като гледам си доста осведомен относно това, което съм си писала с админите? Позволено ли е да се разпространява личната кореспонденция? И спри да се мазниш на админите, изтъквайки тяхната работа.
Така като гледам явно и двамата сме достатъчно осведомени в нещата които се случват между админите. Не бих казал достатъчно, даже напротив - не знам нищо какво си писала с тях. Но ти ми показваш
А си личи, че и получаваш повече информация. И ти ли правиш проблем за личната кореспонденция, като в предишния цитат говорим точно за това?! Мисля, че почна да прекаляваш. Къде съм се мазнил на който и да е било? Да ти извадя целият разговор от вчера заради твоите простотии желаеш ли? Всъщност, боли ме к*ра за твоите желания, това е лична кореспонденция, а сега сме в шах - хем тъй, хем инак.
Аз също имах някакво мнение добро, което се е запазило но само наполовина...
Тяхната работа е следната - освен техническа поддръжка, те трябва и да следят темите и да не допускат спам - какъвто се изсипа в моята тема. Бутона "репорт" би трябвало да значи нещо - аз го натисках неколкократно, но уви без резултат.
На въпроса "Защо....?" , ми отговориха "...той каза, че ако.... ще спре да .....". Това беше част от ЛС-то.
После знаеш ли какво ми каза единия от админите? Че си точен и ако имахме възможност да работим или общуваме заедно, щяхме да си допаднем. - Попитай аз какво отговорих.
След поредната болдната обида, която "се отнасяла и за мен", ми не мисля.
1) Мен не ме интересува твоето мнение.
2) Тяхната работа няма нищо общо да следят, какво ти точно дефинираш като спам. Форум е, правилата са написани, ако не си ги чела - направи го. Всеки има право да коментира офертите в който и да е било раздел от пазара. Аз лично не бих нарекъл градивна критика и въпроси към заданието като спам. Ама щото на тебе не ти изнася е "Спам" нали?
3) Изобщо не се интересувам какво си отговорила, защото не съм заинтересован от работа с теб, само от видяното отношение към колегите писали в твоята тема. Клиенти като теб .. боже пази!
Това е много тъпо изказване. Явно доста си се охрантутил или просто "се правиш", за да си позволяваш да гледаш от толкова високо... За какви бизнесмени, кви пет-лева говориш? Сигурна съм, че ако не си "охрантутен", ще искаш да разговаряш с дадения клиент. Едно е възложителя да не знае какво иска, съвсем друго възложителя да се държи налгло.
Просто съм един потребител, който има някакви пари, които иска да вложи в нещо си и има идея - като смята, че тук ще намери кадърен специалист, предвид опита, който има във форума с други потребители.
Не знам какво разбираш под охрантутен, и как точно се разбра, че трябва да съм такъв. Ценя времето си, ценя работата си, имам критерии за заплащане и т.н. Гледам от високо, защото имам някакво самочувствие. Дали се покритие или не, колегите които работят с мен ще кажат, аз не мога да го коментирам. И именно - ти уж знаеш какво искаш, ама всъщност не знаеш, поне не показваш, че знаеш, след като не даваш пълно задание за проект, а после се репчиш като ти зададат въпрос. DAFUQ бе госпоице?!
Пратих ти ЛС, нали? Видя за какво става въпрос, нали? Следователно от това, което видя може да се разбере нагледно какво се иска, нали + имената на сайтовете - това ще ти даде представа как да стане или да не стане.
Точно 1 ЛС. А не "3-4-5-6", както изобразяваш.
Прати ми ЛС, който днес видях, но поради липса на време не успях да нито да погледна сайта, нито да разбера за какво става дума. Сега разбра ли защо тръгна цялата тема и защо загубата на време е нещо важно? В момента дори, пишейки толкова дълъг отговор, губя време, което можех да го ползвам за много по-полезни неща, примерно да шибна 3 напитки с приятелите ми.
Плюс това не виждам за какви часове говориш, след като ми отне около 2 минути да изпратя аз 1 ЛС. И вероятно ти е отнело не повече от 5 минути да видиш за какво става въпрос. Така, че ПРЕУВЕЛИЧАВАШ за "часовете с ЛС".
За ей тези часове за уговорки и разправии, за доизясняване на нещата. Пак ще ти задам един въпрос - да не мислиш, че всички седят и чакат твоята мега оферта, за да ти се "включат" и да обсъдите детайли за неща, които трябва да ги има в самата тема?! Колкото и странно да звучи - исках да вляза цял ден във форума, но съм затрупан с работа, която трябва да свърша, което не ми позволи нито да ти отговоря на личното съобщение, нито да се намеся в публикациите тук. Ама не, Госпоицата е жестоко обидена, за това, че някой и е казал че офертата и е непълна и има нужда от още информация (ПАК ПОВТАРЯМ - ПЪРВОТО МНЕНИЕ НА NOKE). Та какво следва за мен, да се разправям с някой в съобщения за непълната им оферта? Ей за това е тази тема създадена.
А относно моята тема, която твърдиш, че "отбягвам", да вметна, че единствената ми грешка бе неспоменаването на сайтовете за оферти - нищо повече!
Ми именно де, ти не каза най-важното.
Защо влязох остро ли?
Какво обясни в "моята тема"? Че имало еди-какви си структури, трябвало да се взимат фийдове и т.н. и т.н.
Защо това не се обясни в коментара на колегата - втория отговор (след на Noke)? Че това би отнело еди-колко си време, ЗАЩОТО... и не може да струва по-малко..., ЗАЩОТО...
?
Същия този сега се скатава - а точно след неговия коментар, влязох остро.
Когато Noke ме попита откъде ще се взимат офертите - отговорих ли му като хората? Мисля, че да.
Не изброих сайтовете, но и не му отговорих остро или нападателно.
Дадох пример - грабо, вип оферта... - ТАКА ЛИ Е?
Казваш, че имаш 5-6 сайта. Даваш пример с 2. Добре. Много добре си отговорила!
Утре ще пусна оферта за следното: Търся агрегатор на новини от 5-6 сайта. Най-известните са BBC, CNN .. и т.н. Отговорите в темата ще са същите, каквито получи и ти, ама ти така упорито се стараеш, да не се опиташ да разбереш, че положението е различно
Толкова от мен с отговори към теб. Мисля бях повече от ясен за всяко едно отношение. От тук нататък ще коментирам публикациите на колегите, защото тяхното мнение, поне ми представлява интерес.
Поздрави!
@Останалите писали в темата - ще се включа възможно най-скоро в дискусията, че явно съм изтървал доста
П.П.: Аз приключих с темата още, когато бе заключена, но явно на колегата му е в повечко егото, та реши да продължи с цирка в нова тема...
Егото ми е напълно достатъчно, признавам си. Цирка продължава не поради друго, а защото реши да помолиш администратор да ти затвори темата. Само погледни секцията и ми кажи, колко от последните 100 теми за затворени, щото на някоя принцеса и е писнало от "спама", макар да съм сигурен, че дефиницята ти за спам се различава в пъти от моята, а и на много други хора.
И впрочем, колкото и да се чувстваш център на светлината в цирка, НЕ СИ. И по-рано го написах. Целта на темата е да се избегнат пререкания между потребители и да се намери начин, пък било то и шаблонен да се представи оферта по възможно най-достъпен вариант, за да не си губим времето един на друг. Ти понеже явно си в женската част на месеца, реши да го приемеш прекалено лично и продължаваме. Аз проблем с това нямам. Ще отстоявам позицията си, защото като изпълнител, знам, че и аз имам поне някакви права, а едно от тях, което е задължително е правото на информация. Некадърно написани обяви и такива с неточна или пък недостатъчна информация, винаги са получавали неприятни отговори, вчера се сблъска с такива. За да го разбереш правилно - Боли ме к*ра за твоята обява и изпълнението и, надявам се новите потребители, които може би ще прочетат тази тема да си вземат поука и да публикуват обяви като хората.